Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 47 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
И при мен за около 2 седмици се оправи корема.

# 196
При мен подуването и болките след пункцията продължиха около седмица и половина.

Здравейте момичета да ви попитам има ли някой на който са му изписали Регулон за предизвикване на цикъл и колко дни след спирането му им идва цикъла??
За втори път пия Регулон за по 10 дни с цел предизвикване на цикъл. И двата пъти ми дойде на 4ти ден от спирането му.

# 197
При мен подуването и болките след пункцията продължиха около седмица и половина.

Здравейте момичета да ви попитам има ли някой на който са му изписали Регулон за предизвикване на цикъл и колко дни след спирането му им идва цикъла??
За втори път пия Регулон за по 10 дни с цел предизвикване на цикъл. И двата пъти ми дойде на 4ти ден от спирането му.
Благодаря

# 198
Здравей,на мен ми го изпизаха от деня след пункцията,доки каза да го пия 10 дни след това го спирам и трябва да ми дойде.

Приемате ли медикамент за снижаване на имунитета?Аз пия медрол,честно казано малко ми е притеснено, имайки предвид в какви времена живеем.А от 4.01 съм на работа (в детска градина) и много се замислям дали да ходя на работа. Вие как процедирате,знаейки какъв ви е имунитета в момента?

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 15:41 от AnMary

# 199
Приемате ли медикамент за снижаване на имунитета?Аз пия медрол,честно казано малко ми е притеснено, имайки предвид в какви времена живеем.А от 4.01 съм на работа (в детска градина) и много се замислям дали да ходя на работа. Вие как процедирате,знаейки какъв ви е имунитета в момента?
При мен процедурите тепърва предстоят казаха ми в момента в който ми дойде Ц да отида и ми е много неясно как ще протекът нещата
Но при всеки е различно
Ас не бих тръгнала на работа стига да имах възможност за отпуск, болнични,....

# 200
siqina_83 пожелавам ти всичко да мине успешно и крайният резултат да бъде така желаният🥰👶👶👶
Нека всяка една от нас да сбъдне мечтата си,а пътят по който сме поели да изпълни животът ни с радост и любов🥰🥰

# 201
siqina_83 пожелавам ти всичко да мине успешно и крайният резултат да бъде така желаният🥰👶👶👶
Нека всяка една от нас да сбъдне мечтата си,а пътят по който сме поели да изпълни животът ни с радост и любов🥰🥰

# 202
  • до най-прекрасния мъж
Най-сладкият подарък Heart Eyes Дай Боже всеки му по един, а защо не и повече - кой колкото иска, да си има.
Дано новата 2021 да сбъдне мечтите на всички ни! Амин!

# 203
  • Шумен
Здравейте, момичета. Аз съм нова в групата, но следя с интерес. с Мъжа ми си чакаме в момента заповедта от ЦАР и ща започваме с ИКСИ, тъй като сме с мъжки фактор. Насочили сме се при д-р Георги Вакрилов в София. Можете ли да ме ориентирате евентуално за някой успял при д-р Вакрилов. И колко време ви отнема до съществената стимулация, в слуай че не сте имали установен женски проблем. Благодаря ви предварително. Много бебета през 2021

# 204
  • София/Севлиево
За първата стимулация чаках от юни до октомври по простата причина,че лятото не исках да го пропилявам в ходене в клиниката.
Втората и третата ги направихме на първия цикъл след вземане на заповедите.Ние сме с неизяснен вторичен стерилитет и правихме първия път класическо инвитро плюс ИКСИ,а следващите -само ИКСИ.В момента си чакам цикъла и почвам подготовка за трансфер номер 7(надявам се да ми е последен и да завърши с раждане на живо и здраво дете).

# 205
Момичета, днес бях на преглед за подхотовка за ЗЕТ и естествено ми изписа Естрофем 3х1. Изчетох му листовката и категорично отказвам да го пия, защото имам всички възможни противопоказания - ендометриоза, естроген-зависим тумор на черния дроб, множество естроген-зависими кисти в гърдите, тромбофилия и астма. Смятам утре да отида без час и да и кажа, че няма да го пия и единственият вариант е за ЗЕТ на естествен цикъл и в тази връзка искам да ви питам как стават нещата при естествен цикъл? Изчетох темата за ЗЕТ, но не разбрах взима ли се нещо или само се прави фоликулометрия, за да се проследи точно кога е овулацията.
Ели, ти беше написала за Летрозол на една мацка, която искаше на естествен и не разбрах каква му е функцията и от кога се започва?
Ако можете да ме ориентирате, ще съм много благодарна.
Освен това, реших категорично, че следващо инвитро бих правила само и единствено на естествен цикъл.

# 206
Само ти проследяват овулацията, което налага повече прегледи и хормони. Таймира се с тригер и после се почва прогестерон. Но понякога не използват и тригер.

# 207
Здравейте момичета,
Аз чакам одобрение и да започваме процедурата, но имаю един въпрос отдавна,. Кога решават дали да се прави процедурата на стимулиран или естествен цикъл?

# 208
Ако става въпрос за фонда, когато се кандидатства се уточнява дали ще е за стимулация или на ЕЦ. Във втория случай си има определени критерии, за да се кандидатства. Не е просто по желание.

# 209
  • София/Севлиево
Може и без Летрозол на ЕЦ ако всичко е наред.Иначе схемата му е от 4 или 5 ден за 5 дни по 1 или 2 хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт