Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
# 121
# 122
  • София
Ще имаме фраг довечера!

И по тадиция ще е гаден. Нооо светлината в тунела се вижда. Спокойно! 🤗

Така ми се струва или са променили прическата на Серкан?? 😅 Явно не само Айше чете бг-мамма. Бедо, Бедо също. 😜

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 17:55 от Бърборанка с розови очила

# 123
Ще имаме фраг довечера!

Нямам търпение, дано само да не сме много тъжни след него🤦‍♀️

# 124
  • София
Е, сигурно ще ни удари в имоцииту. Те нарочно ще ни пуснат най-тегавите им сцени. Даже, ако питаш мен - задължително трябва да е турбо драматичният фраг. Само с някакви тъжни погледи, тежки думи, да се усеща безизходицата. Да се чудим после как се е стигнало до ревюто-търг и тем подобни. И се моля да не ни покажат края на епизода. Simple Smile Нека ни държат в напрежение малко. Нека има изненада. Съгласна съм с написаното от друон в миналата тема и нещата, които сподели. Наистина липсват изненади и обрати, но аз лично не съм загубила интерес и гледам със същото вълнение, каквото имах в началото. Нищо при мен не се е променило, само където с всеки ден се влюбвам все повече в сериала, в Еда и Серкан, в Керем. Simple Smile Аз съм тук заради вас и сериала. Тук намирам съмишленички, срещам разбиране и се зареждам с позитивна енергия. А в сериала харесвам всичко - историята, плавния разказ, персонажите, музиката, пейзажите. Неведнъж съм писала по темата какво и защо ми харесва, затова няма да се повтарям. Но разбирам всички, на които им липсват действие, динамика, обрати, изненади. Просто аз и без тях съм достатъчно привлечена към филма, затова не могат да ме откажат да гледам докрая. Късно е вече. Пристрастена съм. 🤗

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 18:02 от Бърборанка с розови очила

# 125
Аз очаквам тъжен епизод, като цяло.. независимо от ревюто.

# 126
То е ясно, че ще ни покажат края на епизода🤦‍♀️Това вече не го и обсъждаме... По-интересното е как Еда е успяла да накара Серкан да участва в търга🤔 Видяхме, че и другите мъжаги не са много ентусиазирани... Ама да видим де... А не е ли събота вече😱
Единственото, което би ме отказало от сериала ако стане някоя "грешка" с участието на Кокошката... Е това няма да им простя, със сигурност...
Не знам защо, но очаквам Кокошката в някой от следващите епизоди да се нахвърли и да целуне Серкан и Еда да го види и естествено погрешно да разбере ситуацията...Ето такова нещо би ме отказало да гледам🤬

# 127
  • София
Ами нека. Не сме имали такъв. В живота не всичко е цветя и рози. Както е казал обаче Чарли Чаплин: “Всичко в този живот си има край. Дори лошият късмет.” Така че дори да ни очаква тъжен епизод, след бурята ще изгрее слънце. А и ние ромком ли сме или какво? Ааа забравих - ромдрамеди. Нищо де - след драмедито идва ред на рома. Wink
Аз очаквам тъжен епизод, като цяло.. независимо от ревюто.

# 128
Не изневеряват на графика, днес беше ден за ребус, но с фраг - е направо СУПЕР
Ще имаме фраг довечера!

Така ми се струва или са променили прическата на Серкан?? 😅 Явно не само Айше чете бг-мамма. Бедо, Бедо също. 😜

П.С. Продуцентите са пуснали това преди малко: "Fragmandan sonra fandom"

# 129
https://youtu.be/ftjEcrrf7r0

Поздрав за всички празнуващи момичета тази вечер с любимите ми Боно и компания!

# 130
В Туитър всички се занимават с прическата на Керем: Подстриган ли е Серкан?
Хандето вече не е на дневен ред Wink

# 131
  • София
Казах ви аз, че заподозрях нов перчем. 😅

# 132
Казах ви аз, че заподозрях нов перчем. 😅

Пу пу, с перчем или без, все си го взимам😍

# 133
Просто "кравата" го е близнала нагоре, съдейки по дължината на косата му зад лявата ръка - не е много барана на дължина 😂😂😂
Бърборанке и ДъБюрсин - нещо няма ли да кажете за червения нюанс, с който са облечени и двамата 😂 Как беше - виждам червено, червено, червено" ❤️👀❤️👀

Може и да се повтаря... Подхожда им на гнева 🤩

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 18:21 от Nalbantova

# 134
Просто "кравата" го е близнала нагоре, съдейки по дължината на косата му зад лявата ръка - не е много барана на дължина 😂😂😂
Бърборанке и ДъБюрсин - нещо няма ли да кажете за червения нюанс, с който са облечени и двамата 😂 Как беше - виждам червено, червено, червено" ❤️👀❤️👀
Хахахахаха, случайно?!?! НЕЕЕ
Хайде поздрав

Очаквам сега Керемчо да я пее тази песен на Хандето🤣

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 18:30 от Thebursin

Общи условия

Активация на акаунт