Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Да е жив и здрав чичо Гого преводача...

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 20:03 от Aлекcандрa

# 151
# 152
На нов пост, че стария отиде в другата страница 👀

Скрит текст:
Чрез една от изразителните форми на изкуството, като киното, което формира положителна визия за живота, ние опознаваме не само света около нас, но и други култури.
Съвременното турско кино представлява особен интерес за зрителите и критиците от цял ​​свят. Професионално написани сценарии, талантливи и завладяващи актьори, които играят реалистично, печелят сърцата на зрителите, които следят кинематографичните новини на тази наистина красива страна. Доминиращата култура на телевизионните сериали по някакъв начин допринася за нарастването на популярността на Турция. Днес филмовата индустрия предлага богат избор от драми, романтични и исторически телевизионни сериали, комедии и филми, преплитащи източните традиции с модерните, които създават специален интерес сред зрителите. Керем Бурсин е считан за най-популярния турски актьор в страната си и в света поради таланта, харизмата и способността си да разкрива творческия си потенциал, изпълнявайки блестящо различни роли.
"Мисля, че важното нещо, което преодолява бариерата на физически говоримия език, е универсалният език, който всички ние хората споделяме, в нашето предаване това е Любовта."
В момента участвате в поредицата Sen Senal Kapımı (Knock on My Door), която стана популярна в много страни по света. Трудно ли е да спечелите сърцето на публиката и каква е тайната на успеха? Колко трудно беше да се подготвим за тази роля?
-На първо място, бих искал да кажа, че е невероятно, че нашият сериал стана много популярен в много страни по света и е абсолютно удивителен и голяма радост за всички нас, актьорите и целия ни екип. Мисля, че основното нещо, което разрушава бариерите пред говоримия език като форма на физическа комуникация, е универсалният език, който е общ за всички нас, включително телевизионните ни сериали и това е Любовта. Любовта няма езикови или културни бариери. Когато за първи път прочетох сценария, основното нещо, което ме привлече, беше възможността да изиграя персонаж като Серкан Болат, не исках да пропусна този шанс. Той е толкова различен от мен, като Керем Бурсин, което според мен е страхотно за актьор. Това беше забавен процес на подготовка и оформяне на характера. На първо място, бих искал само да кажа, че за да видя колко добре върви шоуто в други страни, абсолютно невероятно и това прави всички нас, актьорите и екипажа, толкова щастливи. Мисля, че важното нещо, което преодолява бариерата на физически говоримия език, е универсалният език, който всички ние, хората, споделяме, в нашето предаване това е Любовта. Любовта няма езикови или културни бариери.

В допълнение към професионалните познания, всеки актьор трябва да притежава специална енергия, която му позволява да предаде най-дълбоките си чувства на зрителя. Как започнахте актьорската си кариера?
- Започнах в театър в Sugar Land, Тексас, когато бях на 13 години. Когато се появих за първи път на сцената, веднага разбрах, че това е, което искам да правя до края на живота си. След това отидох в колежа Емерсън в Бостън, за да преследвам актьорската си кариера и тогава опознах киното ... в края на колежната си кариера разбрах колко много обичам да снимам сцена пред камерата и реших да продължа да играя пред камерата. Преместих се в Лос Анджелис, не беше лесно, но мисля, че това е чудесното в изграждането на кариера, пътуването, което предприемате ... няма да има забавление или история в това, което се случва толкова лесно. В Лос Анджелис имах възможността да работя с известния Роджър Корман и след няколко години се преместих в Турция за шест месеца, и две седмици преди да се върна в Лос Анджелис, ми беше предложена главната роля в новото телевизионно предаване „Gunesi Beklerken“ (В очакване на слънцето). Да видим какво носи бъдещето.

Актьорите наистина нямат къде да лъжат, когато са в ролята, камерата вдига всичко, публиката може да усети и види всичко ... така че всъщност актьорската игра е възможно най-искрена и реалистична.
Модерен директори изнесени Турски филм На ново емоционална ниво . Много филми и Телевизионни сериали подчертайте значение вярно човек чувства , бъди тогава любов или омраза , от исторически контекст преди социална драми . Какъв вид роля Ти предпочитам игра ?
- Предпочитам роли, които далеч не са това, което всъщност съм като човек ... независимо дали става въпрос за исторически мотиви, любов, омраза или отмъщение, това са все неща, които се появяват след формирането на психологията на персонажите ... Повече ме притеснява защо характерът е такъв какво става в главата ми. Разбира се, обичам да скачам от коли и да снимам страхотни бойни сцени, но съм по-загрижен защо този герой е и какво го е направило такъв, какъвто е.

Да си актьор не е лесно: ти си популярен, когато ролята, която си изиграл в последния филм, привлича публиката. Какво помага да бъдеш търсен в актьорската професия, освен добре изиграната роля?
- За да бъда честен, не знам ... Мисля, че основно да си верен на работата си и да даваш 100% е най-важното ... актьорите наистина няма къде да излъжат, когато са в ролята, камерата заснема всичко, публиката може усещайте и виждайте всичко ... така че всъщност играйте възможно най-искрено и реалистично. Смятам, че това е присъщо на всяка професия, ако вършите правилната работа и се справяте по-добре, тогава ще бъдете в търсенето.

Как се казва режисьорът, с когото бихте искали да работите в близко бъдеще?
- Има толкова много от тях, бих искал да работя с Нури Билге Джейлан, Андрю Доминик е Ферзан Озпетек, който със своя талант е способен да проникне дълбоко в душата на човек. За да бъда честен, имам дълъг списък.
Синергията на публиката е много важна ... но по същество като актьор съм част от голям оркестър, така че не само аз, но и всеки трябва да е на правилната нота, за да има добра музика.
Ти обичаш да пее. Какъв вид музика ли предпочитате?
Обичам да пея, не знам дали съм добре ... но винаги пея, особено на снимачната площадка или сама вкъщи. Музиката, която предпочитам, зависи от състоянието ми и напоследък слушам кънтри музика, но преди година слушах рап, догодина може да е класическа. Музиката се променя в зависимост от усещането.

Любопитството не само помага за познаването на света, но и за разкриване на нови възможности. Мечтая дали ти относно режисьорски работа ?
Определено! Това е, за което израствам и това е най-голямата ми страст, но засега продължавам актьорската си кариера.

От детството си живееш в различни страни по света. Смятате ли, че ви е помогнало да имате позитивна представа за света като цяло? Били ли сте в Русия или Италия? Какви са впечатленията ви от тези пътувания?
- Израстването в много страни по света ми помогна да разбера хората и да бъда отворен за различията. През повечето време ние смятаме нещо друго, нещо, за което не сме свикнали като негативно, но това абсолютно не е така, другото е красиво, другото е нещо, което ви учи на нещо ново в себе си. Бях в Русия, бях в Москва няколко дни. За да бъда честен, бях изумен. град, скулптури, разпръснати из града, Кремъл, хората се забавляваха много. Москва определено ме изненада ... Определено искам да се върна и да пътувам до други градове в Русия. Посетих много градове в Италия. Искам да кажа, че Италия е държава, която вярвам, че всеки трябва да изпита, от изкуство до храна, култура, просто УАУ. Вдъхновение за душата!

Мисля, че много хора в Европа се интересуват от Турция поради нейната история, мъдрост и ориенталска култура. Смятате ли, че съвременното турско кино също насърчава сближаването и проявите на интерес към вашата страна и културата като цяло, които със сигурност заслужават възхищение?
- Мисля, че много зависи от контекста на телевизионното предаване или филм ... но по същество вярвам, че посоката, която е поела турската индустрия за съдържание и фактът, че се продава по целия свят, е предизвикала истински интерес към културата и хората на Турция. ...

Играли сте много герои. Може ли да подобри чувствата на онези, които следват вашите филмови роли? Мислите ли, че киното ни прави по-добри? Колко важно е за вас да почувствате синергия с публиката, която следва вашата работа?
- Не мисля, че имам точен отговор на първата част на въпроса, искам да кажа, че работата ми е да действам, за да влизам и излизам от различни истории и персонажи, не мисля, че мога непременно да го направя. ако винаги съм мислил, че това ще привлече голяма аудитория за мен или че голям брой зрители ще го харесат. Да накараме хората да оценят работата, която вършите като актьор, е важна причина, поради която ние като актьори вярваме, че правим всичко, за да угодим и въздействаме на хората, да докоснем душите на хората. Синергията на публиката е много важна ... но по същество като актьор съм част от голям оркестър, така че не само аз, но и всеки трябва да бъде на правилната нота за добрата музика.

Най-добри пожелания към читателите на списание Living Italy.
- Първо, пожелавам ви много здраве, второ, фокусирайте се върху момента и го направете положителен, и трето, подхождайте към всичко с любов и радост.

# 153
  • Пришълец
Налбантова, по този начин

Ти си се справила вече Hug Връщам се да чета...

# 154
# 155
Бъзика се, сега точно това разглеждах 😂 някакви шеги си прави в този туитър той, но докато го разгадавах видях, че утре ще пуснат ребус (след като написах "пуснат" и телефона сам ми предложи думата ребус... 🤯)

Благодаря на булките, които се отзоваха 🤩🤩

# 156
Само не разбирам тоя фраг защо го бавят още ...
Друг път обявяват, че ще има фраг и до 30 минути го пускат, а сега....

# 157
  • Кърджали
(след като написах "пуснат" и телефона сам ми предложи думата ребус... 🤯)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Така добре да те познава телефона 🤣🤣🤣🤣🤣

# 158
Момичета, неуморни сте! Здравейте!

Минавам само да поздравя:
 всички Катета - малки, големи, под прикритие или не;
 всички рожденници, включително и Ханде Ерчел,
  Желая ви здраве, много слънце в душите, страст в преследване на мечтите, романтика в любовта!
             Бъдете щастливи!

# 159
1-ви въпрос: Сега играете главна роля в сериала "Почукай на вратата ми", който стана популярен в много срани в света. Трудно ли се покорява зрителското сърце и какъв е Вашият секрет за успеха? Сложно ли беше да се подготвите за ролята?
Отговор: Преди всичко искам да кажа това, че нашият сериал стана популярен в много страни е невероятно  и ни носи огромно радост на всички актьори и на целия екип. Мисля, че главното, което преодолява бариерите на разговорния език като форма на физическо общуване, универсалният език, който е общ за всички нас, вкл. и за нашия сериал - това е Любовта. Любовта няма езикови или културни бариери. Когато за първи път прочетох сценария, главното, което ме привлече, беше възможността да изиграя персонаж като Серкан Болат. Той толкова много се различава от мен като Керем Б., че това е страхотно за един актьор. Процесът по подготовката и формирането на персонажа беше увлекателен.
2-ри въпрос: тук го питат а той разказва за пътя си в актьорската професия, неща които знаем. Новото за мен е, че е имал възможност да работи с Роджър Корман.
3-ти въпрос:  Съвременните режисьори изведоха турското кино на ново емоционално равнище. Много филми и сериали акцентират върху истинността на човешките чувства - любов или омраза в исторически или социален контекст. Какви роли Вие предпочитате да играете?
Отговор: Предпочитам роли, далечни от това, което съм аз самия като личност. Историческите мотиви, любовта, омразата или отмъщението - това са все неща, които се проявяват като резултат на формиране на персонажа. Мен ме вълнува повече, защо персонажът е такъв, какво става в главата му. Разбира се, аз обичам да скачам от автомобили и да снимам отлични бойни сцени, но ме вълнува повече, защо даден персонаж е станал такъв, какво го е направило такъв, какъвто е.

# 160
  • София
Налбантова, благодаря! 🤗 Това интервю ме докосна... 🥺

Ще коментирам само части от него, които ме развълнуваха най-силно. Wink

“Керем Бурсин е считан за най-популярният турски актьор в страната си и в света поради таланта, харизмата и способността си да разкрива творческия си потенциал, изпълнявайки блестящо различни роли.” Вай бе! По-добре не мога да го кажа!!! ❤

“Израстването в много страни по света ми помогна да разбера хората и да бъда отворен за различията.” За пореден път се убеждавам колко емоционално интелигентен е този мъж. Истинско богатство е да пътуваш. Да опознаваш нови светове, култури. Единственото нещо, за което си заслужава да похарчиш пари, е това. И всъщност печелиш повече, отколкото даваш. Керем е истински щастливец, че е имал възможността да живее на различни места и да пътува толкова. По това доста си приличаме. Смятам, че съм толкова позитивна, колкото съм, защото не съм израстнала в България (тъжно, но самата истина). Пожелавам му още толкова да пътува и да се установи там, където се чувства най-щастлив и най-много себе си. Simple Smile

“Първо, пожелавам ви много здраве, второ, фокусирайте се върху момента и го направете положителен, и трето, подхождайте към всичко с любов и радост.” Ах, този Керем! Ах, това интелигентно момче! Страхотни пожелания. Да му се връщат стократно. Наистина смятам, че е прекрасен човек и не искам да повярвам, че някой може да не го харесва и оценява. Не говоря за външност (вкусът за това е субективен), говоря за качествата му като актьор и човек, които са безспорни. 😍

# 161
Тази седмица Бамби е на втори място според Adba.tv  Simple Smile

# 162

Ne? 😒🤯

Алекс и на мен същото металното, но реших да му дам още един шанс и бам - Айдан 😂 Притеснявах се да не се покаже Селин, че не знам с какви очи щях да ви погледна после 😂

Олее, откъде го изрови този бисер...сълзи ми текат от смях...БЛАГОДАРЯ !!!!

# 163
https://youtu.be/ftjEcrrf7r0

Поздрав за всички празнуващи момичета тази вечер с любимите ми Боно и компания!

Радвам се, че ви хареса интервюто!

Понеже обожавам музиката, много ми допадна отговора на Керем:

Вы любите петь. Какую музыку ты предпочитаешь?
Я люблю петь, не знаю, хорош ли я ... но я всегда пою, особенно на съемочной площадке или один дома. Музыку, которую я предпочитаю, зависит от моего состояния и в последнее время я cлушаю музыку в стиле кантри, но год назад я слушал рэп, в следующем году это может быть классическая. Музыка меняется в зависимости от чувства.

Вие обичате да пеете. Какъв вид музика предпочитате?
Обичам да пея, не знам дали съм добър ... но винаги пея, особено на снимачната площадка или сам вкъщи. Музиката, която предпочитам, зависи от състоянието ми и напоследък слушам кънтри музика, но преди година слушах рап, догодина може да е класическа. Музиката се променя в зависимост от усещането.

При мен се случва абсолютно същото - сменят се жанрове, стилове според настроението, стреса, гледната точка към света, а може би, и възрастта.

Ели-mama, също много обичам Боно, но и The corrs. Ето една любима комбинация от тях като поздрав за всички момичета:

https://www.youtube.com/watch?v=Bj6nhpC5Qbo

# 164

Ne? 😒🤯

Алекс и на мен същото металното, но реших да му дам още един шанс и бам - Айдан 😂 Притеснявах се да не се покаже Селин, че не знам с какви очи щях да ви погледна после 😂

Олее, откъде го изрови този бисер...сълзи ми текат от смях...БЛАГОДАРЯ !!!!

Най-неочаквано за мен първи ММ ми го прочете от неговия телефон!
И хоп - виждам го при нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт