Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Ашк йок - анлайъш вар казвам пък аз -хайранлък вар та те така Simple Smile
СерКер връзката като човек който я следеше под лупа >>>>
Много моля и дума за сравнение не може да става!
99 процента на сета може да стане нещо дам метнат искри,но в тоя живот не всички са ФахБур или НесКад години наред се опитвам да го обясня в какви ли не ситуаций не само свързани с Керем. Но на Керем му върви само за Хандета да го женят.Какво да кажа друго години наред съм чела какви ли не болни фантазий сега тези грам не ме шашкат ако има нещо то ще си стане ясно
Защо на зорлем искат да стане нещо така вредят на отношенията на тези хора и не са наясно с тази истина...Против съм това шипване или го прави класно или нищо не прави винаги съм била така!

Най-сетне изгледах последния преведен епизод,че две серий не гледам от нямане на време този Ефе пълен найлон бе!
Алекс, ще ти чакам коментарите касаещи ШМ!

Я ги преведи тези вар моля

Има възхита/фенство има разбиране/разбирателство Simple Smile

# 436
Нещо взеха да си правят майтап със СЕМ - Турция ... Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1331961663684272141

# 437
I seeee red..... 😍😍😍😍😍😍😍😍

Толкова е тъжен и угрижен, сладкият ми той. Трябва му Еда да го прегърне отзад и сладко да го целуне, за да блесне прекрасната му усмивка. Heartbeat

# 438
  • Пришълец
Цитат на: Александра
По въпроса Ханде - Керем- ашк няма да пиша нищо. Кефи ме енергията, която има между тях, това не може да се изиграе. Но дали е любов или просто симпатии ние можем само да гадаем..
Те да са доволни и щастливи, пък другото  е вятър работа..
Много добре казано, споделям мнението ти напълно. Това за ашка дори и кьорфишек да се окаже, енергията между тях е факт, че я има. Тя не може да се изиграе. Hands Plus1 Щастливи са от съвместната работа и им личи отвсякъде, пък гледат или не в една посока, това е отделен въпрос.

Значи по-добре да си разчитам на руския превод, а което не разбирам както досега ще си го нагаждам според този на Али и Алекс.

Татуировката на Керем никога не бих я забелязала ако не бяха ми насочили вниманието натам Crazy Някакъв надпис е май...

# 439

Винаги съм се чудела как акрьорите успяват да овладеят чувствата си на сета.Особена като снимат сцени заедно и особено когата не са безразлични един към друг

# 440
Накарахте ме да изгледам лайфовете с тях двамата и да си ви кажа - Ханде си го гледа, но явно се усеща в същия момент и мести погледа. На два пъти я хващам как поглежда към устнитв му докато той говори и бързо сменя посоката. Вярно, че на всеки ни се е случвало да погледнем събеседника в устните, докато говори, но едва ли ако същия стои на няма и педя разстояние (е, освен ако не искаш да му, скочиш като бясна лъвица подгонила малка антилопа). Иначе.. Ако има такава опция и не са заедно, то поне смятам, че си падат един по друг като узрели сливи, готови да станат на ракийка 😊😊😊

Алекс нямам идея кой е превеждал, просто реших да видя слупайно и излезнаха те. Ама щом казвате, че превода не го бива, то ще чакаме събота. И без друго този сайт нуши ми бърка в лявото око с рекламите си 😒😒😒

# 441
https://twitter.com/i/status/1331783511594983424
Е, тръгвам си, само "ашк вар" - "ашк йок"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
Какво са забелязали скучаещи фенове:  Simple Smile
3 еп. - Серкан Болат -----> .... само Серкан

... днес не трябваше ли да има Озет и снимки от 20 еп. ?

# 443
Момичета, който е гледал "Любов под наем" , знае за невероятната химия между Баръш Ардуч и Елчин Сангу.  Бяха прекрасни и тях ги побъркаха с това че са влючени и какво ли не писаха в пресата, а и двамата си имаха сериозни връзки даже Баръш вече е женен за неговата Гюпсе (ужас!!!!), но това е техния личен живот.
Знаете, че има хора, с които се чувстваш прекрасно още когато се запознаваш, струва ти се че цял живот сте се познавали. И обратното, такива с които не искаш повече никога да се срещаш.
Нашият случай е от първите, самия Керем беше казал, че е много приятно изненадан от Ханде като поведение и характер. Явно се харесват взаимно и това се отразява на работата им, а за други чувства и емоции само те си знаят.
Къде е този басейн, моля кажете?

# 444
https://www.instagram.com/p/CIDN8ZZo62-/?igshid=11n92nvvv3nhg
Къде иска да барне Серканчо (Керемчо) 🤣🤭

# 445
Момичета, който е гледал "Любов под наем" , знае за невероятната химия между Баръш Ардуч и Елчин Сангу.  Бяха прекрасни и тях ги побъркаха с това че са влючени и какво ли не писаха в пресата, а и двамата си имаха сериозни връзки даже Баръш вече е женен за неговата Гюпсе (ужас!!!!), но това е техния личен живот.
Знаете, че има хора, с които се чувстваш прекрасно още когато се запознаваш, струва ти се че цял живот сте се познавали. И обратното, такива с които не искаш повече никога да се срещаш.
Нашият случай е от първите, самия Керем беше казал, че е много приятно изненадан от Ханде като поведение и характер. Явно се харесват взаимно и това се отразява на работата им, а за други чувства и емоции само те си знаят.
Къде е този басейн, моля кажете?
Басейна трябва да е от Града , там Керем имаше такава татуировка

# 446
  • Пришълец
Ейй, пак са уловили момента, шапка им свалям на такива наблюдателни фенове. Аз същински кон с капаци, все някой трябва да ми ги показва такива  неща Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама какъв самоконтрол бе, браво. Навреме ги отмести ръцете, че без да гледа щеше да подпре добросъвестно балкона. Sweat Smile

Допълвам се

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 17:27 от Маргарита Н.

# 447
Ейй, пак са уловили момента, шапка им свалям на такива наблюдателни фенове. Аз същински кон с капаци, все някой трябва да ми ги показва такива  неща Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама какъв самоконтрол бе, браво. Навреме ги отмести ръцете, че без да гледа щеше да подпре добросъвестно балкона. Sweat Smile
Колко е добросъвестно не се знае🤣

# 448
  • София
За рейтинга на сериала е важно да се говори и пише за евентуална връзка между Керем и Ханде...Това се дирижира от продуценти, мениджъри на актьорите, от журналистите...Ние реално се вълнуваме, но поне докато "тече" сериала - това си е чиста проба PR...

# 449
  • In the light side of the Moon!
Здравейте,

Марги, доколкото знам, татуто му е на арабски и е цитат на Мевляна Руми
"Или изглеждай, какъвто си, или бъди, какъвто изглеждаш"

Линде, радвам се да те видя! 😘

В очакване сме на ребуси и озети, нали?

Общи условия

Активация на акаунт