Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 565
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Кърджали
Ще има озет. Новата серия ще почне към 20 наше време.

# 661

Тази от реяюто, но не помня да се е мяркала тук, сори ако се е 😔
И пак не виждам Биге никъде по лайфове, клипове, снимки или т.н....
Ама и ние сме едни... Нали е под карантина, къде да я видим 😂😂😂

Шамааар?! 😂  днеска много са се отпуснали значи, супер. Не мога да спра да я гледам тази къдравелка, толкова е хубава така по-накъдрена, пу. Тея верно да нямат шпиони? Алекс, Али, вие да не превеждате нещо на Айшето 😂
Айде, ние с Бърборанка сме връзката между Ханде и Керем, но тука нещо ми намирисва работата 👀👀👀

Това първата снимка ми изглежда като хотела от серия 1.

2часа и 26мин...

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 18:17 от Nalbantova

# 662
И пак не виждам Биге никъде по лайфове, клипове, снимки или т.н....
Биге я отпиши...нещо не й е изнесло, амй. Дори на последната снимка дето някой постна вчера, изглежда с изкуствена усмивка 😒

Момичета, озет ще има нали?
30 мин ли е?
Ама със се Биге и Кокошката искам да отпиша... да я гони Серкан от живота си и да ни е спокойно поне от нея... А дразнители все ще има... Сигурна съм, че дори и без да показват бабата тя ще създава неприятности

# 663
Здравейте!

Линкове за гледане, ако някой има нужда

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://www.canlitv.today/fox-tv-1

Ако Айше ханъм прати Селин в Америка да си ближе раните на някой океански бряг и да рони сълзи за Серкан, защо не пък да ги прати с Ферит на дъъълго сватбено пътешествие, да кажем до края на сериала, ще се появи другото предполагаемо зло- баба Мардин.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:48 от Slawena

# 664
Влязохме в тренда на Испания, Турция, Бразилия и Италия Simple Smile

Ето я Селин, на кой му беше мъчно за нея Wink

Simple Smile

# 665
Здравейте!  Седмицата стана мнооого дълга откакто преместиха филма в събота.
 Без вас щеше да е още по-дълга. Благодаря ви!

Изгледах епизода. Най-добрия от последните няколко. Иска ми се да определям така  всеки следващ.
nrgmama е напрвила много обстойни психологически портрети на Селин и Серкан.
Katya_I, отново много точна. Благодаря ви!
Моят поглед върху епизода.
 Започвам със Селин. (За да приключа по-бързо с нея)Smile
 Раздуто висока самооценка, базирана на оценката на околните за нея. Прекомерно самочувствие – най-умна, най-безгрешна, изключителна. За височайшата PR специалистка е немислимо да бъде пренебрегвана и нежелана на събранията на холдинга. В личен план има поведение на капризно 5 годишно дете: любимата ми играчка(Серкан) е само моя, по-малко любимата( Ферит) - също не си я давам. Гневна от директното отхвърляне на Серкан, ще срещне образа си в огледалото и няма да приеме поражението си. Взирайки се в счупените парчета ще види ли отражението на празната си, фалшива душица, и с какво ще я захрани?
Отново отлична игра на Биге.
 Алптекин-обърнал поглед във времевия тунел на извървения път. Самооценка: незаслужено ощетен от живота. Неудовлетворен от празнота, безсмислие, разминаване на очаквания и случвания. Неумолимият ход на времето го кара да бърза за полагащото му се „повече“ и го превръща в безсърдечен егоист. Самодоволен, нагъл и безотговорен.
 Гравитацията е всеобщ природен закон. Балонът его, който сами раздуваме, все някога се пука. Следва разбирането, че болката е правопропорционална на тежестта която сме си придали. Чувството ми за справедливост очаква да види и двамата (Селин и Алптекин) здраво натъртени.
 За Ефе – народа го е казал кратко и ясно: „Който копае гроб другиму, сам пада в него.“
 Ферит – колкото и да ценя откровеността, не мога да приема недостойната му игричка с Джерен. Букет цветя този път няма да са достатъчни за прошка.
 Джерен - пряма и силна: -„Имаш всичкото време на света Ферит.“
 Айфер –„ Момичета, направихте ме мечтателка.“ Здраво стъпила на земята, независима и безпристрастно точна в преценката си за хората. Усмихваща със сладкото си вълнение от неочакваното признание на хиляди хора. Подхождаща с насмешка и лека самоирония към приятно погъделичканото си самолюбие.
 Болката. Болката е нещо самотно, изгарящо те, изолиращо те  в капсула, рееща се в огромния свят. Времето не я лекува. Тя става част от теб. Просто се научаваш да живееш с нея. Вината е онова, което те смазва и не ти дава спокойствие. Айдан носи 19 годишно бреме на вина и към двамата си сина. Товар който не можеш да споделиш с всеки. „Ти си ми подарък от вселената.“ Пътят на две силни жени към себе си и една към друга. Сцената в кафенето:- признание, споделяне, уважение и доверие.
 Срещата с представителките на фондацията : -„Точно като снаха ми.“ Айдан и Еда в действие –най-добър отбор.
„Танцувам за всички жени на които са изменили.“ Айдан, шаманският ѝ танц и ритуалното горене на дрехите на Алптекин –„ горещо” отмъщение, свеж хумор, позитивно послание. Във всяка от нас има неподозирана сила. Не си струва страданието по някой: който те обижда и унижава, който запречва хоризонта ти и пречупва крилете ти.
 За гонещите се цял епизод Еда и Серкан - в следващ пост.

Желая безпроблемен нет.  Да се потопим с удоволствие във вълшебството на приказката!
               Хубава вечер на всички!

# 666
Blush Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart Най после съм при вас! Здравейте, сладки! Липсвахте ми, липсвахте ми толкова много! Пропуснах цяла серия, фраг, дискусиите ви, смеха ви - чувствам се ощетена, че не бях с вас. Но тази вечер усмивката ми може да стопли тези, на които им е студено - в новия дом заедно  с всички вас и с епизода, за който FOX обещава 80% любов!!! Дали да вярваме, направо е като нещо, за което забравихме, че ще го има?! Нека да няма повече гневни разговори, подмятания, недоизказани думи, договори и грешно разбрани мисли! 19 серии стигат! Чакаме Любов, във всичките й измерения!

Kissing Heart Не съм успяла да изчета целия роман, който сте написали в две теми, но с удоволствие ще изчета всичко - бавно, вълнуващо. Обичам да чета романи, но защо ли последния, който започнах, остана незавършен вече три месеца? Ами, с вас времето сякаш спира, защото тук намирам това, от което най много се нуждая!

Gift Heart Благословени да са Александра и Али за преводите, които ни отварят очите за това, което се случва!
 Gift Heart Благодарности за Рози и Галка Kiss, че ни приютяват в къщичките, в които  да намерим сладки разговори, шеги и закачки, вълнения и най вече да бъдем себе си!

Flowers Maple Leaf Добре дошли на новите момичета, който е почукал на вратата ни, винаги е добре дошъл! Flowers Bouquet

Innocent Момичета, вие свирите една вълшебна симфония, с прекрасни акорди, трели ... Всяка участва със своя тон, но като се обедини всичко, получава се магията, която ни привлича тук!

Heartpulse Имам много неща, които трябва да споделя, но точно сега не му е времето. Развълнувани сме за новата серия, чакаме и броим минутите, които остават до началото! А тия нашичките влюбени гълъбчета ще ни пренесат в тяхната приказка ... На Керем му личи повече, нали? А Ханде нали е кокетка, по добре го прикрива?!

Sparkling Heart Приятни часове пред екрана, хубав нет и още веднъж БЛАГОДАРЯ на момичетата, които ще превеждат!

# 667
Да си пожелаем една вълнуваща серия изпълнена с много любов Gift Heart

Аз вече заемам позиция Wink

# 668
  • Кърджали
Озета почна.
Някой подготвя ли нова тема, защото някъде по време на серията на тази ще и видим сметката...

# 669
# 670
  • София
С пожелания за един прекрасен, вълнуващ епизод! Безпроблемен нет и чудесно настроение! И благодарности за нашите момичета, които ни превеждат в реално време Алекс и Али!

# 671
Вааййййй, беее!
104-ма още на озета. Blush

# 672
Здравейте казвам се Кали .Макар и нова винаги съм on line. Няма как не се издържа. Приятно и вълнуващо гледане!

# 673
Интересно ще е сцената в банята ще влезе в Озета ? Simple Smile

# 674
Айде и аз съм на линия. Не знам дали ще издържа до края на серията, че ме хвана мигрената, но ще опитам. Просто нямам търпение да гледам епизода чак утре сутрин. Та затова може и да не се включвам с много преводи, но съм тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт