Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Миси, ново е. Сложили сте го със Сани, но не се сдържах и аз идвам със същото. Ох, че мило Heart

Марги, то не се знае кой снима Sunglasses , ... може и да е Зетя  Sparkling Heart

# 77
Марги Heart Decoration , смей се ти, смей се, ама да не ходим булка скоро да искаме с баница и лютеница Joy

Тесето, Честита да си и много настроение за празника Flowers Hibiscus

Миси, а така бъди на пост Hug и лови във въздуха всички новости.

Сани, много хубави клипчетата и снимки ни споделяш Hug

# 78
Ninika  каквото мога правя за да сме информирани за нашите сладури
Ето какво е качил Керем  чакаме едно а то друго

# 79
  • София
Ето ви и моето предположение за подарък от Керем - играчка-робот, която говори и репертоарът й съдържа: репликата "f@ck" на Керем, трите песни на Елвис, които й пя, както и други лафчета, за които те си знаят. Grinning

Керем също й е честитил в Инстаграм:

Видео е. Ето линк към сторито > https://instagram.com/stories/thebursin/2449499078078261242?utm_ … hid=14s5ljso4hjbs

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 15:08 от Бърборанка с розови очила

# 80
# 81
Здравейте празнуващи и подкрепящи празнуващите 🥳 Първо честито на всички, които днес и вчера имате и сте имали празници. Ще бъда кратка и ще ви пожелая само да бъдете щастливи, защото когато човек е щастлив, значи има всичко онова, от което се нуждае. Така, че.. Щастие, момичета 🥳

Само ще ви пусна едни неща и бягам.
Ей това онзи ден го гледах и се смях.. Сарп като Еда, ходи му 😂

После - обсъждали сте подарък от Керем за Ханде. Една Фея дя й подари, ей такава:

Ако са двойка и имат някакви обръщения един към друг, то смятам че трябва да са "Феичке моя" и "Роботче мое". Като запазена марка им е някак, пък си им ходи де.
Още от сноши й гледам трендовете на "HappyBirthdayHandeErcel"... В Турция към 01.00ч. имаше над 110к, същото и за Бразилия.
Едно ми е много чудно в тази толкова любима за мен сърна Ханде - толкова ли й е студено на краката, че почти винаги е с шушони? Или пък са й вдигнати до колената чорапите, или е с плетени някакви.

Марги лютеница колкото искаш, щом и баницата е готова, сега остава айрАн да намерим, че иначе ще засяда на гърлото 😂😂

# 82

Ето го и нашичкия😍
Много го постнахме🤭🤭🤭🤭🤭

# 83
  • Пришълец
Ооо, те чувството за хумор си го имат, това с робота е чудесна хрумка - всеки път като го погледне ще ѝ напомня за колегата Joy

Миси, като каза Зетя и се сетих за Мело - това е единственото, което ми хареса в нея, че бързо оцени Серкан колко е достоен за техен зет Joy

Нинче, ще ходим, питието обаче не сме избрали - предлагам да е айрян Joy Joy

ПП Налбантова, гледам на едно мнение сме по въпроса.Joy

# 84
Тази вечер продуцентите не трябва ли да ни пуснат ребуса?  Simple Smile А утре втория фраг ...

# 85
  • Кърджали
Ха ха... Честити рождения ден. Но и спечелил облога им. Успял да я стрес е. Значи да очакваме да той да качи някоя снимка от нейния телефон (нали такъв им беше облог)

# 86
  • София
Алекс, ще преведеш ли какво й е написал Керем на сторито и какво си говорят? Simple Smile

Редактирам се. Писали сме едновременно. Grinning

# 87
# 88

Само на неговото стори отговаря по този начин... Тц, не са двойка, хич не са 🤬

# 89
Феновете искат "по-гореща" снимка от телефона й Wink

Nalbantova, ...Wink ... "по приятелски" - той подаръкът ще дойде след 9 месеца. Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт