Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 571
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Честита да ни е неземната красавица Ханде! ❤ Аз мисля, че Керем може и да й честити в социалните мрежи, но мисля, че може и да празнуват заедно, знам лиии.. (или така се надявам 😉) Ще й подари нещо сантиментално, с внимание към детайла.

# 61
Честита да ни е неземната красавица Ханде! ❤ Аз мисля, че Керем може и да й честити в социалните мрежи, но мисля, че може и да празнуват заедно, знам лиии.. (или така се надявам 😉) Ще й подари нещо сантиментално, с внимание към детайла.
Някое колие с пеперуда може би🍀

# 62
  • Пришълец
Ще го отпразнуват с Керем, не насаме де, ако са на сета около тях ще има куп народ, ама ще е весело Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво ще ѝ подари - себе си примерно, Satisfiedако има чувства към нея да ѝ ги разкрие днес, хем ще е по- запомнящо се, не само да си мятат погледи. Шегичка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 63
Елинор, и аз мислех за нещо с пеперуда, тъкмо ще й пасне на Ханде и Керемчо съвсем ще й стопли сърчицето. ❤😀

# 64
Марги, точно мислех и аз като теб, да ѝ подари себе се Heart Eyes, а пък тя така да го иска, че да не може да откаже Blush

# 65
# 66
  • София
Момичета,
както бях сложила карантина на Селин за себе си, сега си поставям такава за темите рейтинг, цензура, статии против сериала ни, скорошен финал и тем подобни. Нямам нужда от негативни мисли и емоции. Отказвам да се притеснявам за независещи от мен неща. Слагам си розовите очила, нося си ги с гордост и се наслаждавам на нашата приказка, докато мога. Simple Smile

Относно свалянето на пръстените... не ми се иска, ама въобще. За мен символиката в пръстена на Серкан и това, че той не го свали досега, е много голяма. Искаше ми се никога да не го сваля. Еда е ясно, че ще свали нейния. Няма да й е за първи път, но при Серкан е друго нещо. Друга бира, както се казва. Знам, че Керем ще бъде брилянтен в играта си. Но мисля, че този момент ще измести останалите тежки моменти в сериала и ще ми се нареди на първо място като най-стягащ ме в гърлото. Дори сълза мога да пусна. Не знам... свалянето на пръстена на Серкан ще донесе огромна болка както на него, така и на Еда. Ако тя го поиска от него, ще е в момент на ярост, отново необмисленна и спонтанна нейна реакция, с която цели да нарани и засегне Серкан, но самата тя ще се изненада колко ще я заболи и нея от това действие. И все пак, ако това се случи, в мен остава надеждата, че в един момент тези пръстени ще бъдат отново на местата си. Ще имаме истински годеж. Ще устискам, за да видя тези щастливи мигове. Heart

# 67

Това много ме развесели🤣🤣🤣
Дали няма да имаме изненада днес, по случай рождения ден на Ханде... я нов фраг, я някой лайф от двамата😋

# 68

на път за рожденния ден на леля

# 69
  • Кърджали
От една страна още преди дни бях писала, че очаквам Еда да свали пръстена. За да може след това д видим едно истинско, обичащ предложение за брак.  Но никога не ми е минавало през ума, че може Серкан да свали неговия. И докато не го видя, отказвам да приема такава вероятност.
Ако Серкан свали пръстена, със сигурност сцената ще е силна. Ама моето сърце не е толкова силно... Нека си му седи пръстена на ръката.

# 70
Flowers HibiscusДиди, благодаря за новата тема прекрасна е!  Flowers Hibiscus

Много прекрасни моменти има, един от тях е когато Серкан я заведе на тайното място свири на китара и когато излязоха се прегърнаха, страхотен момент беше. Обожавам ги тези сладури, дано по-дълго се задържат като екранна двойка. Зивиждат им и се опитват да съсипят проекта, в който участват. Но ние не ги даваме. Flowers Hibiscus

Да е честит празника на Ханде, нека бъде много щастлива и обичана!

И аз като едно Кате, под прикритие да ви почерпя за днешния празник

# 71
  • Пришълец
Тесето, о и ти ли празнуваш днес. Много здраве и късмет. Flowers Four Leaf Clover Благодаря за виртуалната почерпка.

Точно така, Бърборанке, слагай розовите очила и не ги мисли вече нещата, които не зависят от нас и не можем да променим.

Нинче, ако няма честитка в мрежите, сигурно сме познали за подаръка Joy
Смея се на предположенията ни, наистина.

И още нещо закачливо

# 72
Ето го подаръка на Ханде, само панделката му липсва Gift Heart

Той нашичкият даже в тренда на Турция влезе Wink

П.С. Нинче, днес освен РД на Бамби други важни новини засега няма, но наблюдавам "фронтовата линия" Hug
Това ми излиза като ново
https://twitter.com/i/status/1331215953544302593

# 73

. https://instagram.com/stories/gamze_ercel/2449483650213639441?ut … shid=9idujmfoph96 

mi_si писали сме едновременно но няма да трия
Явно Ханде си е вкъщи

# 74
  • Пришълец
Миси, ново е. Сложили сте го със Сани, но не се сдържах и аз идвам със същото. Ох, че мило Heart

Общи условия

Активация на акаунт