Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А това е за лека нощ от мен: “Ханде, Керем, чух, че скоро щели да спират сериала??”

Малко хумор никога не е излишен. 😜

# 16
Ех, Бърборанке, разсмя ме от сърце Joy

Ах, тази Айдан, може ли Айше да ѝ сложи такива думи в устата, смях се много Joy
Копирам от Алекс
Сейфи : Серкан бей да не се ядоса че се бъркам в неговите работи.
Айдан : Серкан не прави и без това нищо освен да ѝ маха коричките на хляба.
Сейфи : Ама беше мил жест

# 17
  • In the light side of the Moon!
Най-силния момент за мен е сцената със завесите 😂🤣😂🤣

Ох толкова силни моменти имам, че не мога да избера само един!
Може би е когато Серкан трябваше да прекрати връзката си д Еда !
Много тежък момент, сърцето ти спира, дъхът ти спира, надяваш се на чудо, че това не е истина или се молиш някой да ги прекъсне ( в друхчги случаи натрапниците отнасят много псувни) да ги разтърси и да се съвземат!
Много силен момент, страхотно изигран от Керем! Как само шепнеше, все едно думите му излизат с дъха му.... оффф ще се разрева, Айде лека ви нощ 🤗

Диди, не мога да те намеря в туитър дай ми линк 🙏

# 18
"Може би е когато Серкан трябваше да прекрати връзката си с Еда !", и за мен Меги!

Току-що пак я гледах тази раздяла! Невероятно! Как издържа човек, когато това му се случва!?! Не знам! Керем и Серкан се бяха сляли в един мъж, който трябва да издържи сам да сложи края на връзката си с любимата жена, която обича повече от всичко и от всички на света!!! Беше умопомръчително!

Лека нощ, момичета!

# 19
Супер Кате, честит празник 🌺
Алексче и на теб честит имен ден 🍫

Феновете започнаха с поздравите към Ханде!
Хубава идея на която попаднах
Направили са Гугъл мап линк с пожела ия от цял свят
Ей тук може да ги разгледате!

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1TEcdmxvs9qSdDXcph3K7OB … 485568879&z=1

Бърборанка, аз съм за , давай да пишем на Фокс да не са посмели да спрат сериала, че ще причинят и фаркт на една камара народ, а с тая корона дамо това ни липсва !

Добър вечер и от мен , по никое време Joy не мога да ви изчета днес, благодарности към Диди за новата тема,  страхотна е Flowers Hibiscus остави се профила в тт и аз искам да те следя Grinning

Меги, тази карта за рд на Ханде е страхотна , видях че има 3 поздрава от България,  което е чудесно , ама дали има шанс да се включат още хора или вече у готова и е само за гледане Thinking

druon, радвам се че се включи с мнение какво не ти допада в сценария , съгласна съм с абсолютно всичко , което си написала , но въпреки това все още са ми много интересни епизодите,  не мога да обясня... just magic Heart

Статията за непристойното поведение в сериала не си струва да я коментирам,  достатъчно сте му сипали на автора,  сигурна съм , че няма да спи много спокойно идните дни Joy

Честит рожден ден на нашето супер Кате Flowers Hibiscus
За Алекс .. тя има имен ден 3 пъти в годината Joy не знам кой си решила да празнуваш Joy

Честит имен ден на всички момичета (майки,лели,баби Grinning),  които празнуват днес Heart Живи и здрави да сте Heart , тази година , повече от всякога това "паразитно" пожелание,  което казваме без да се замисляме дори , има много , много голяма стойност!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 01:35 от mikipoli

# 20
Диди, много благодаря за новата темичка! Flowers Rose Този път ми е особено наелектрилизираща!!! Nature Zap И за мен най-запомнящата сцена беше с раздялата! Как нежно го целува Еда по врата(нищо неподозираща, каква буря ще последва), а Серкан как притваря очи иска сякаш завинаги да остане в този миг!!! Колко спотаена болка и безнадеждност има в това!!! Да отхвърлиш любовта на най-скъпото си същество, вярвайки, че така ще му спестиш по-голяма болка!
Много запомнящи и зареждащи са ми моментите на щастие между тях - когато са си само двамата, на тяхното си островче, в тяхната си вселена и се наслаждават на любовта си - кога осъзнато, кога - не. И тук трябва да изброявам: храма на Аполон, прегръдката след китарата, моментите, когато заспиваха заедно, когато й слага ципа на роклята, ЧРД и подаръка... Много са, има и още, и още, много са...!
Flowers Bouquet Весел празник на Супер Кати!!!
ЧРД на звездичката ни - Ханде!!!
Меги, много сладко е това с картата! Сърчица от цял свят!
И аз се отказах да се напрягам за статии и рейтинги, каквото такова - оставам в магията на филма и се наслаждавам на Керем и Ханде, каквото трябва, ще стане!!!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 03:26 от Ели-mama

# 21
Благодаря за къщичката! ❤Записвам се сега набързо в новата ни темичка, а по-късно ще ви изчета! 😀

# 22
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден Hug
Диди, благодаря за новата темичка Simple Smile
На всички момичета в групата, които днес празнуват - да са живи и здрави Hug, Алекс, ЧИД и на дъщеричката ти Flowers Hibiscus Balloon

ЧРД и на Ханде Balloon Birthday

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 07:23 от mi_si

# 23
Добро утро! Ах тази сцена тази сутрин се събудих и пред мен Йиит без да искам снощи съм влезнала в тага на Шерефа и сега гледам,че са пуснали тази сцена в ютуб.За ШМ мога да говоря постоянно и няма да ми писне категорично.Хубав и положителен ден ви желая!

# 24
Добро утро и от мен фурии, честит празник на всички празнуващи, Алекс да ти е жива и здрава малката бонбонка , много да те радва и да се сбъднат всичките й мечти💐
Честит рожден ден и на нашата Фея Ханде, да е здрава и все така успешна и да намери, човека който винаги ще е до нея (визирам наш Керемчо естествено) и да е безкрайно щастлива💐🧁
Благодаря за новата темичка💐💐💐Да я изпишем само с положителни емоции и без цензура 🤭
Най-силният момент?!?!Много са.. не мога само един да избера... Като че ли момента когато Серкан видя майка си пред вратата на новия си дом, след толкова години излезнала навън, смеейки се, радвайки се... Ако не беше леко комична сцената заради Мардинския чай, със сигурност щеше да има много сълзи по лицата ни...
Редактирам се... Ето един Чичек и от мен 😍

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:02 от Thebursin

# 25
Благодаря за новата тема Hug
Честит рожден ден на Ханде Two Hearts Да е най-вече здрава, щастлива, все така лъчезарна и прекрасна. Тя любовта сама ще я намери (ако вече не я е, де Smile )
Направих това набързо още вчера, но сега се сетих за него Joy Е и да го кача тя няма да го види, ама поне тук да му се порадваме. Разбира се, и нашият е тук-таме, все пак накъде без него Joy

# 26
  • Пришълец
Ехоо wavey Много празнично тук - юбилейна тема, именички, рожденички...
Диде, прекрасна нова тема си сътворила, актуализирана и цветна първа страничка. Разгледах я с удоволствие Heart

Честит имен ден на Катетата в темата, пожелавам ви преди всичко да сте живи и здрави, вие и всички, които обичате! Flowers Four Leaf Clover

Много здраве и за твоето момиченце, Алекс! Flowers Four Leaf Clover

Деси, обърках се кое къде прочетох в нова/стара тема и кой го е написал, но надявам се, че не греша. Най-добри пожелания и за твоето мамче Flowers Four Leaf Clover

Ииии не на последно място, честит да е рожденият ден на Ханде. Да е здрава и успешна, все така позитивна и да запази детското в себе си

Али, страхотна картичка си спретнала!!!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:35 от Маргарита Н.

# 27
Момичетааааа 😍,
добро утро! 😘

Най - после имам възможността да се разпиша и аз. Ако знаете само колко много ми липсва редовното писане тук при вас.
Искам да благодаря на всяка една от вас за удоволствието, което ми доставяте, когато ви чета. Редовно го правя, но все не ми остава време за писане.

Ще съм кратка, защото отново времето ме притиска. Последният епизод беше превъзходен. 😍 Пияният Серкан е един път! Чудни са, когато са заедно с Еда! ♥
Нямам търпение някоя да разкаже играта на Перушината...опс пардон, исках да кажа Селината. 😂 Време е да се усети тая жена, тюх бе! 🤪

Дано рейтингът се вдигне! Не ми се ще след 6 епизода да се разделя с тях. Много, много ще ми липсват. Този сериал е глътка свеж въздух за мен. Толкова добре ми действа, така ме разтоварва, така ме отпуска, забавлява ме, кара ме да мечтая... Много ценен ми е. Главните заподозрени също. 😍

Ханде нека да бъде жива и здрава, щастлива и много честита!!! ♥ Нека жъне много успехи и дано намери своята сродна душа... 😊

Кате 😍,
Бъди жива и здрава, джанъм! Бъди щастлива, бъди честита! 💐♥💐

Направи ми впечатление, че точно такъв момент в тази сцена нямаше или съм го пропуснала? 🤔

Желая ви прекрасен ден!

# 28
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за прекрасната тема💞❤💞
Честит рожден ден на Ханде.
Всеки в даден момент се нуждае от приказка. Прекрасно е, когато има кой да я разкаже. Пожелавам и от сърце нейната да бъде с щастлив край.

# 29
Добро утро прекрасна тема благодаря
от Неслихан

От страницата на сериала

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:42 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт