Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Flowers Four Leaf Clover Честит имен ден на всички наши Катета в прекрасната ни къщичка Flowers Hibiscus
Момичета бъдете здрави и не спирайте да мечтайте, мечтите се сбъдват Flowers Cherry Blossom
Алекс, и твоето дете да е честито!
Да вярва, че може да постигне желаното Purple Heart

Страхотен ден на всички момичета Hug
Миси дано и днес да ни за радваш с хубави новини Heart Eyes
Алексче:hugs:, в новата тема сме......

# 31
  • Плевен / София

Ох толкова силни моменти имам, че не мога да избера само един!

И аз съм така....Но все пак ще опитам...
Най красивия- финала на 11 серия-Серкан- "лудо влюбен съм..."
Най тъжния- раздялата и казаното "битти" от Серкан
Най силният- признанието от Алптекин пред Серкан за "грешката" му в миналото и света се срина за Серкан...а не само една стена или покрив....Той не може да прости на баща си, как да очаква, че Еда ще му прости и взе решението за раздялата след прекрасните моменти в киното и разменените подаръци....
Честито на всички които празнуват днес....Да са живи и здрави и много щастливи...Heart

# 32
  • Кърджали
Аз се чудя защо не пишете, а то грешка била в моя телефон, нямам известия.
Да пусна тук преводите, които направих преди малко и от много ум и внимание пуснах в старата тема.

Разговора между Еда и Ефе след като той бе принуден пред всички да признае "грешката си" (29:33)

Скрит текст:
Еда: Осъзнаваш ли каква голяма грешка направи спрямо Серкан?
Ефе: И ти ли ще ми защитаваш Серкан?
Еда: Да, защото е прав, Ефе!Удари го по най-чувствително то му място. Опетни качеството му на архитект. Не разбирам защо го направи.
Ефе: Странно. С какво Серкан е спечелил така доверието ти?
Еда: Какво искаш да кажеш?
Ефе: До преди два дни го мразеше. Сега го защитаваш.
Еда: Може и да сме се разделили, какво общо има? Ти излъга
Ефе:  А аз снощи си помислих, че ме защитаваш пред Серкан. Излъгал съм се
Еда: Естествено, че се опитвах да успокоя Серкан. Защото знам какво е способен да направи. Мисля че трябва да продадеш акциите си и да си тръгнеш.
Ефе: Не става, не мога да го направя.
Еда: Как ще останеш? Серкан ще прави, ще струва, но ще те изхвърли от тук. Ще видиш.
Ефе: Еда, аз заряза живота си в Италия и дойдох тук да започна наново. Заради този холдинг жертвах много неща. Заради една единствена грешка не мога да зарежда всичко и да си тръгна.
Еда: Всъщност, ако ти си тръгнеш, означава и аз да остана без работа. За това, и на двама ни ни трябва късмет.
Еда излиза и се засича със Серкан
Серкан: Май само ти остана до Ефе
Еда: Не разбираш, нали?
Серкан: Кое?
Еда: Остави...

Разговора между Серкан и Алптекин, който записа Ефе

Скрит текст:
С: Изглеждаш спокоен
А:Мина без проблеми. Успокоих се, да.
С: Наистина не мога да повярвам, че го направи. С такова хладнокръвие да излъжеш..Невероятно... Дори не си скрил връзката на изпълнителя с онзи строеж.
А:Какво трябваше да направя според теб?
С:Искаше ми се да поемеш отговност.
Не гледайте че клипа е един и същ /цялата серия/.Маркирала съм да почма точно на мястото

Благодаря Ви за поздравите за моето момиченце - астрономче...
После ще допиша по въпроса с любимия момент от сериала. Ако успея да избера поне един - два...
Сега първо да ви дочета

# 33
# 34
Пак запалих за този Ефе.... такава наглост... такова безочие... 🤬🤬🤬 Една "грешка"... тази една "грешка" ако Еда не се бореше да докаже, че Серкан няма как да я е направил, можеше да унищожи цялата фирма... Никой нямаше да работи с тях... Не става въпрос само за Серкан в случая... Там има обикновенни работници, които издържат семействата си с тази работа...
Защитавала Еда Серкан.. Абе ей дриш**о вчерашен, хем си виновен, хем се чудиш, че Еда защитава човек, който няма никаква вина... Не стига, че т.нар. "грешка" я направи, за да злепостави Серкан, пък сега го играе и сърдит... Айде заминавай си за Мардин и не ми се мяркай повече пред очите🤬🤬🤬🤬🤬

# 35
  • Кърджали
Аз си мисля, че това беше причината Серкан да поиска да го унижи и да си отмъсти. Както му каза - тука вече не става дума само за него, става дума за всички, които работят там и опетнявайки фирмата, опетни и тях и работата им. Много жестоко сгафи Ефе опитвайки се дда дава някакъв урок на Серкан.

За моментите. Пфу, как се избира 1.Ако ги ограничат до 5 пак добре.
На 1 място, мисля че очаквано "Bitti" момента. Керем ми взе ума там, страхотна игра. Усетих всяка емоция в Серкан - любов, болка, нежеланието да се раздели, но вътрешното чувство за невъзможност да я задържи, разочарованието и от себе си. Изглеждаше като камък, като лед, а вътрешно вече се беше сринал. Не само че усетих, направо го изживях. За мен тази сцена и продължението ѝ, където разказва на Енгин за раздялата, паралелните думи за това, че са били открили сродните си души един в друг... Дълго време бях като замаяна..
2. Разговора между Айдан и Серкан след скандала с откраднати дизайн. Много ме впечатли
3.Признанието на Алптекин пред Серкан. Това беше нечовешко.
4 Романтичния момент за мен не е признанието му в любов (макар че и него си го биваше). Танца на годежа им. Серкан вече се беше увлякъл по тази фея и хем не искаше да си го признае, хем вече знаеше, че иска тя да е около него и да я кара да се усмихва.
5  всички други моменти... Шегува се, тук ще сложи този, който ме усмихна. Момента в който Серкан сложи белезниците на Еда...
Ох, тук някъде трябва да добавя и пристигането на Айдан в дома на Серкан. Нейната еуфория, неговата изненада...

# 36
Така е Алекс, Серкан колкото и да е Робот, няма да позволи никой да се подиграва с екипа му.. Това е нашето момче, строг, но справедлив🥰Е и вече много влюбен и променящ себе си...
И не пропусна и този епизод да подреди столовете след като Еда стана от масата когато закусваха при Айдан🤭А пък най-любимо там ми е как обели коричките на филиите🤣🤣Смях се от сърце ама и много мил жест, наистина

# 37
  • Кърджали
И после "Извинявай, беше беше без да се усетя, но нали така ги обичаш" ❤️❤️❤️❤️ Не забравя и най-малката подробност, свързана с Еда...

# 38
За мен най-въздействащият момент си остава първата им целувка. Revolving Hearts

Но като за силни сцени си мисля:
- когато и каза, че е лудо влюбен
- когато я спаси от папараците в Анталия
- танцът им на годежа
- разказът на Серкан за брат му,
- сцената, в която Алптекин разказа на Серкан истината за Еда,
- прохождането на Айдан извън домът
- двете сцени, в които Серкан скъса с Еда - Git и Bitti
- когато Еда му каза Еlveda 
- в 20 епизод очаквам пак силна сцена в която Еда да каже elveda пак ...

# 39
И после "Извинявай, беше беше без да се усетя, но нали така ги обичаш" ❤️❤️❤️❤️ Не забравя и най-малката подробност, свързана с Еда...

Как да забрави сърцето си❤❤❤❤❤Себе си ще забрави, но не и нея... Затова се чудя какво е станало та е свалил пръстена😢

# 40
  • Пришълец
Като най-силен момент почти без да се замисля, мога да посоча разговора, в който Алптекин разкрива пазената с години тайна пред Серкан. Пфу, в най-неподходящия момент. Когато всичко изглеждаше прекрасно, най-накрая срещна сродна душа, момичето, което го приемаше и обичаше такъв, какъвто е. Момичето, което влезе в живота му с гръм и трясък и го разтърси из основи, показа му какво е да живееш и да чувстваш. По принцип не вярвам, но във филма се поддадох на внушението, че е любов от пръв поглед. В началото неосъзната, Серкан сякаш отказваше и пред себе си да признае, но с всеки изминал ден чувството се засилваше и не можеше да бъде скрито... И точно когато беше решен да изживее любовта си, баща му неочаквано го приземи... Пред много труден избор беше поставен... Изигра го перфектно Керем.
В упоменатата сцена е включена и тази от 10 еп., където Еда разказва на Серкан подробностите, които помни около инцидента с родителите ѝ, което още повече разчувства човек...

'айде и аз подобно на Гости, че ми хареса подредбата Stuck Out Tongue Winking Eye
Най-дългоочакваният момент: докога ще удържат да се правят на безразлични един към друг, т.е. когато Серкан я настигна, за да изрече на глас ”лудо влюбен съм в теб” Revolving Hearts

Едни от най-вълнуващите: на годежа.

Най-неочаквания: в Анталия. Договора им беше попаднал в пресата и СелинА навиваше Еда да излезе пред журналистите. Ох, сърцето ми се разхлопа като Серкан я хвана за ръка и ѝ спести всичко това, вече беше хлътнал...

Ирче, радвам се да те видя, допринасяш за позитивизма в темата. Heart Eyes

Ади /остана в предишната тема/ - добре дошла, включвай се по-често ако желаеш Hug

# 41

https://instagram.com/stories/ahmetmarksomers/2449360162513667885?utm_source=ig_story_item_share&igshid=p0urqrfm1x3a

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 11:50 от sani1212

# 42
Благодаря ви много за прекрасните пожелания, момичета! Да ви се връщат двойно и тройно Heart Всички да сме живи и здрави и още дълго време да се наслаждаваме на магията на "Почукай на вратата ми".

Доста артисти открих тази година покрай пандемията. Ханденцето е една от тях и веднага ми легна на сърце и заради това, че сме родени една след друга (е, с няколко години разлика Wink ) и носи непокорния дух на стрелците Zodiac Sagittarius Дано най-хубавото за нея тепърва предстои и още много години да ни радва на екран Heart Eyes

И за да съм по темата - едно малко празнично разследване от мен >>>

Еда е в имението на сем. Болат след включването на Селин с разкритието за смъртта на родителите ѝ. Съдя по дрехите ѝ и ризата на Серкан.

Интересна е червената папка, която държи в ръце. Първоначално мислех, че е досието, което Мело подготви за Селин, но очевидно си тръгва с тази папка от Болатови.

Вероятно е папката, която Алптекин даде на Серкан, когато му разкри истината... Въпреки, че Еда я чете на влизане (или излизане) от Болатови Rolling Eyes Съдя по вратите на имението.

По-късно се появява и в цветарницата, но не знам дали е същата папка. Някак си не съм сигурна, че Еда ще каже истината на Айфер и там ще има драма кога леля ще разбере...

А това, което Еда държи в ръка можеби ѝ е донесено от Серкан, но нямам идея какво може да е. Малко на снимка или писмо ми прилича.

Важното е, че Айдан е плътно до Серкан и ще направи всичко по силите си да му помогне с Еда.

В хотела от събранието на кокошките ще сме поне на два пъти през серията. Отново съдя по дрехите. Айфер се е погрижила за храната на едното събитие, защото е с престилка, но и очевидно Еда ще бъде главно действащо лице, можеби в качеството си на стипендиантка и като ролеви-модел за кампанията.

Момичетата и Айфер ѝ се радват много.

После е и официалната част с дефилето. Явно ще ги дават по телевизора, което никак не радва Серкан.

И накрая на километричния ми пост - за свалянето на пръстените, ако има такова, мисля, че ключова беше фразата на едната кокошка, че е познала Еда по годежния пръстен. Вероятно афектирана от истината за родителите ѝ, Еда ще поиска от Серкан да каже официално, че са разделени, за да не играе повече ролята на годеница пред приятелките на Айдан, щом ще продължава да участва в инициативите им. Така и Серкан ще трябва да се раздели с халката си, защото ще бъде нелогично да продължава да я носи. Не знам дали успях да обясня добре какво имам предвид Satisfied

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 11:58 от super_katia

# 43
Големи сте фурии...

Честита нова темичка.
Честит РД и на Ханде  Heart

Аз съм За да пишем на Фокс , хубаво да си преосмислят приоритетите и да погледнат в Интернет какво чудо става. И мен ме е яд , че тези млади таланти правят нещата в неподходяща държава! Искам пак заедно да ги гледам но на световни телевизии , където няма опасност да ги спират. И Неслихан ако е включена охоооо...

# 44
Честит Имен Ден на празнуващите!

Сърцето ми се къса само при мисълта, че Еда може да накара Серкан публично пред медиите да заяви, че са се разделили. Не искам да го прави.
Самата им поява без пръстени на събитието е достатъчно... SobSobSobSob

Общи условия

Активация на акаунт