Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ха ха... Честити рождения ден. Но и спечелил облога им. Успял да я стрес е. Значи да очакваме да той да качи някоя снимка от нейния телефон (нали такъв им беше облог)
И сега ще набара някоя снимка на двамата🤣😋🤭 Дай Боже
Не беее, хич не са двойка😋Не може да ме убедите, че това е само приятелство.. ама хич🤷‍♀️ Защо отговори само на неговия поздрав...

# 91
Здравейте, слънчеви момичета,  Flowers Hibiscus
отскачам само да кажа на всички Катета, рожденици и празнуващи в темата - Flowers Four Leaf Clover Бъдете здрави, щастливи и много обичани:heart_exl: Flowers Four Leaf Clover 
Благодаря на всички за хубавите коментари, интересната информация и снимки, които качвате. Така поне в паузите между работата човек малко се усмихва. Прекрасни сте Heart
Бърборанке, само така, никакво изпускане на розовите очила вече.

# 92
  • Кърджали

Само на неговото стори отговаря по този начин... Тц, не са двойка, хич не са 🤬
Той ѝ е честитил рождения ден. И написал още " аз спечелих облога"
Ханде му отговоря "Ах ти... Не трябваше да го съобщава точно на рождения ми ден. Благодаря ти, Керееем👻"
Интересно каква снимка ще избере....

# 93
Момичета Hug , много празници днес в темата Grinning
Да са живи именниците Катя и Катерина ( дъщеричката на Алекс ) Flowers Hibiscus Flowers Chestnut Flowers Maple Leaf Flowers Cherry Blossom
На Ханде желая да е жива и здрава , все така успешна и положителна и да продължава да се усъвършенства Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Flowers Tulip , много любов Heart

# 94
Снимката -Фотошоп ,която беше качил Исмаил (този от екипа ) в инстаграм вече я няма Thinking

# 95
Ханде му отговоря "Ах ти... Не трябваше да го съобщава точно на рождения ми ден. Благодаря ти, Керееем👻"
Ами аз ако бях на негово място - щях да си препратя всички снимки, на които е по джапанки и бански, а за пред хората ще кача някаква, където е облечена с халат и й се виждат само очите 😂
Сезария ами нищо чудно този Исмаил вече да не е от екипа 😂

# 96
  • София
Рускините пишат, че й е написал: "Радвам се, че те имам, радвам се, че те срещнах, радвам се, че си родена." Нещо от този сорт е според тях явно. И най-отдолу пише: "И аз спечелих облога!" Двойка или не - много са сладки. Ако не са двойка, то поне дано си останат добри приятели и след края на сериала. Simple Smile

# 97
Снимката -Фотошоп ,която беше качил Исмаил (този от екипа ) в инстаграм вече я няма Thinking
Хахаха, скастрили са го, че е издал тайната🤭🤭🤭

# 98
  • Кърджали
Рускините пишат, че й е написал: "Радвам се, че те имам, радвам се, че те срещнах, радвам се, че си родена." Нещо от този сорт е според тях явно. И най-отдолу пише: "И аз спечелих облога!" Двойка или не - много са сладки. Ако не са двойка, то поне дано си останат добри приятели и след края на сериала. Simple Smile

Iyiki varsın  İyiki doğdun Са си стандартни пожелания. Да, ознават добре че си се родила, добре че те има, но те се пишат и на приятел. Няма нищо специално в тях.
Мен повече ме впечатли това с облога  много време се плашеха, докато нкой успее да уплаши другия (Керем един път отрече на лайфа че Ханде го е стрес ала). Сега горд, че го има и на запис, умира си от кеф нещо.. Ю

# 99
# 100
# 101
     Керем да не се запътил подарък да носи . Grinning И без това постоянно му са в устата позите на Ханде .
      Милите ,как ли им горят днес ушите Joy

# 102
# 103
# 104
Явно днес не снимат, гледам че Хандето си е вкъщи или някъде другаде, ама не и на снимачната площадка... И така отпада възможността за лайф между нея и Керемчо😢

Общи условия

Активация на акаунт