Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 010
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Бърборанке,
П.С. Откакто преместиха сериала в събота, седмиците ми се струват много дълги ....

Вярно е. Сериозно. Има някакъв психологически трик в тая работа, ама наистина е така. Имам чувството, че другите сериали, които гледам си идват в точния момент след една седмица, а тоя закъснява...

# 301
Днес ми е много натоварен работен ден , но договора по мотиви - Налбантова ми повиши настроението Joy Grinning
И аз очаквам фраг 3

# 302
Еми радвам се, че така ви е подействал и ви е усмихнал, въпреки натоварената обстановка при някои 🥳
Ама той не е мой, нали ви казах, че Ханде ми го каза снощи, на по чаша вино и тя се отпусна малко повече и сподели вътрешна информация (пазя другата в тайна, като й дойде моментът, ще я споделя) 😂
Иначе Бърборанка и останалите, които се тревожите - фраг днеска Йок, но ребус - вар. Само чакаме да го пуснат.
Бърборанке ако ме сложат за пом. сценарист, то смятайте, че сериалът е станал 18+ 😂😂😂😂😂

# 303
  • Пришълец
Ама чакайте сега - и по три фрагмана ли пускат понякога?! Аз откакто следя са само по два, затова се учудих. Ааа, не. Три фрагмана, ребус и човек ще реши, че е видял най-същественото и няма смисъл да гледа. Или поне така си мисля...

Ами така ни действаш, Налбантова. Оправяш настроението на човек Sweat Smile Чакаме и част втора от вътрешната информация. Sweat Smile

# 304
Здравейте, Феи! Heart Eyes

Започвам с благодарности за всичко споделено!:hibiscus:
Да бъдат здрави и щастливи всички именнички! Heart
Алекс, да ти бъде жива и здрава и много щастлива дъщеричката! Heart

На мен и двата фрагмана много ми харесаха.
С нетърпение очаквам новия епизод.
Разбира се, ще има драма - Еда ще преживее смъртта на родителите си отново, но тя е наясно, че Серкан и Алптекин нямат абсолютно никаква вина. Според мен ядът й ще дойде, защото Серкан вместо да й каже истината,
 я скри от нея и реши вместо нея тяхнто бъдеще. Серкан много изтормози Еда с неговот държание. Хем й каза, че не се получават нещата и му пречи, хем не я оставя на мира - не може без нея. И аз да бях на мястото на Еда, и аз щях да се нервирам и щях да бъда огорчена.

Според мен вторият договор е много добра хрумка на Айше, браво!
Изгарям от любопитство да разбера какви условия е поставила Еда и защо.
Време е и Серкан да се потормози. Simple Smile)
Смятам , че ще има много забавни и сладки моменти. Heart Eyes

Какво да й коментирам на Селината - Еда колко пъти й помогна, а тя все й забива нож в гърба.
Как искам Серкан по- скоро да разбере за номера й с първия договор и да й бие шута.
Страшно нагла жена, за жалост такива като нея ги има много и в реалността.

По въпроса на анкетата:
Не мога да определя най - силен момент.
Още първия епизод ме залепи за екрана. Само как го целуна Еда - зарибих се. Simple Smile)

А този момент ми е най - любим.
Гледан е над 7 милиона пъти. Като цяло 4 епизод беше бомбастичен. Просто няма слаба сцена.

"Почукай на вратата ми" се превърна в много ценен за мен проект. Буквално ме омагьоса.
Тук пияният Серкан казва точно това на Еда - "Ти почукай, само ти почукай на вратата ми... Еда Йълдъз!" Nature Sparkles
Определено това също ми е любим момент. Общо взето са страшно много.

Хубава вечер!

# 305
  • София
Ирина, първо искам да ти благодаря за позитивния коментар, който широко ме усмихна! Навестявай ни по-често, моля те. Hug Официално те каня в отбора на "момичетата с розови очила", като те чета, мисля, че и капитан можеш да ни станеш. Simple Smile Много ми хареса написаното от теб и подкрепям абсолютно всичко с две ръце. Ето това особено много ми допадна: "Разбира се, ще има драма - Еда ще преживее смъртта на родителите си отново, но тя е наясно, че Серкан и Алптекин нямат абсолютно никаква вина. Според мен ядът й ще дойде, защото Серкан вместо да й каже истината, я скри от нея и реши вместо нея тяхното бъдеще. Серкан много изтормози Еда с неговото държание. Хем й каза, че не се получават нещата и му пречи, хем не я оставя намира - не може без нея. И аз да бях на мястото на Еда, и аз щях да се нервирам и щях да бъда огорчена." Точно така е! През цялото време точно това ми се върти в главата. Че Еда няма да се разсърди на Болат за инцидента и да ги обвини, ще се разсърди лично на Серкан, че вместо да й сподели, се раздели с нея и я нарани толкова с държанието си. Не мисля, че и на Алптекин ще държи сметка за самия инцидент, а по-скоро за потулването му.

# 306
Значиии, снощи, докато си говорих с Ханде я попитах какво съдържа договорът на Еда и Серкан и тя отгоре/отгоре ми нахвърли по-важните точки 😂😂😂
Договорът:
1. Нямаш право да ме докосваш, освен ако аз не съм ти разрешила или не съм ти заповядала да ми свалиш роклята.
2. Нямаш право да ме целуваш, освен ако аз не съм ти заповядала да го направиш или не съм ти се нахвърлила, а ти трябва да отговориш на целувката.
3. Нямаш право да ме гледаш в очите, а само в устните, освен ако аз не съм ти заповядала да гледаш очите.
4. Нямаш право да идваш вкъщи или в цветарницата, освен ако не съм ти залипсвала и искаш да ми кажеш, че ме обичаш.
5. Само аз имам право да идвам у вас, да спя у вас, където поискам в къщата и когато поискам.
6. Винаги, когато поискам нещо, си длъжен да ми го дадеш. Без значение дали е душ, прегръдка, целувка, докосване по носа с твоя нос.
7. Всяка вечер си длъжен да ми решеш косата, докато не ти кажа да спреш.
8. Задължен си да изхвърлиш Селин от дома си, от мозъка си и от сърцето, от детството и от холдинга.
9. Всяка сутрин, обед и вечер си длъжен да закусваш, обядваш и вечеряш само и единствено с мен, като облеклото трябва да е  делово - по вратовръзка!
10. Нямаш право да се възпротивяваш, когато правя каквото поискам с теб - да те изкъпя под душа, да те заключа с белезници, да те отвлека с колата, да спя до теб на спалнята, да ти се нахвърля като дива сърна видяла свежа трева и нямаща търпение да я изяде, да те целувам, докосвам, събличам и обличам когято поискам.
Машала за договора🤣🤣🤣🤣🤣

# 307
# 308
  • Бургас
https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo&list=RDoETo3G0wm … amp;start_radio=1

Не съм очаквала, че някога, цял ден, ще слушам песен на турски език. Турски сериали онлайн гледам от няколко години, но с руски, а сега и с български субтитри, с мноооого тих звук. Има езици, които са ми неприятни за филми и песни: немски, френски, иврит.... И турският е сред тях.... Първата песен беше:

Скрит текст:
сещате се защо. А, сега тази Башак ми влезе в душицата. И с песента, изпята от Еда на караокето, също.
https://www.youtube.com/watch?v=DHEGdFFMHAw&list=RDDHEGdFFMH … t_radio=1&t=2

# 309
  • София
Обявени са най-обсъжданите продукции на тв екрана за изминалата седмица.
Ние сме на 1-во място. Ето и първата петица:
1. #SenÇalKapımı - Почукай на вратата ми;
2. #SefirinKızı - Дъщерята на посланика;
3. #Hercai - Вятърничав;
4. #MasterChef - Мастър шеф;
5. #Ramo - Рамо.

# 310
  • Кърджали
В песента на Башак се влюбих още при първото прозвучава е в сериала. Много красива песен, много добро изпълнение. Една от песните, които съм качила на телефона си, да си ги слушам. То няма какво да ѝ критикуваш на песента - музика, текст, изпълнение, всичко е топ.
. А мен ме "зарадваха," че синчето ми е под карантина. В групата им се разболял дете. Честито ми, дето се вика, сега 10 дена ще има да му обяснявам защо не може да излиза...

# 311
Тихо е , защото не съм писала аз. Grinning (бъзикам се)
Като цяло не съм се развълнувала много от втория фраг, защото се очакваше тази развръзка, определено първият беше много по-добър. НО едно ми хареса фразата на Еда: "Любовта не отминава" (дано съм уцелила точно думите, но е в този контекст) - много емоционални думи, харесаха ми. Отделно и този договор, още съм в шок сега пък откъде се роди на Айшето тази идея за още един договор, по този въпрос в събота ще разберем. Grinning

Признавам си имали сме слаби епизоди, но никога това не ме е карало да спра да гледам сериала, защото колкото и да "скучен" някой епизод все става някаква интрижка и ти пали любопитното огънче в душата.

Както някой написа нагоре събота се вижда толкова далече и на мен. Днес докато влизах за лекции в Мудъл пишеше, че Сряда е малкият Петък и след него следват почивните дни, така че се мотивирах колко малко остава до събота, половината седмица вече мина. Липсва ми срядата, но пък сега имам една голяма причина да разтоваря и помързелувам в неделя, вместо да върша задачи. Няма да се притесняваме в събота ще избухнем, имам добро чувство за рейтинга, бавно и славно ще го качим. Simple Smile

Пожелавам прекрасна вечер на всички и с нетърпение очаквам ребуса, който никога не мога да разгадая без ваша помощ. Grinning

# 312
  • София
При Айшето всичко е по две - белезници, договори, шефове на Еда, злонамерени мъжове(Каан и Ефе), прошки и т.н.
Нямаме против и поне две ... завеси...

# 313
https://youtu.be/1_k1WK-mzJ8

Алекс, Али какво го притесняват тук нашето момче. Нещо сватба с колежка ли му спрягат? Много са нахални, и оркестър му викнали!
Искам вече нещо ново да ни пуснат и се ровя и аз не знам къде! Dizzy Face

# 314

П.С/ Да не връщат Каан в сериала, днес е бил на снимачната площадка ?

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 18:58 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт