Чакаме и част втора от вътрешната информация.

)
)
Официално те каня в отбора на "момичетата с розови очила", като те чета, мисля, че и капитан можеш да ни станеш.
Много ми хареса написаното от теб и подкрепям абсолютно всичко с две ръце. Ето това особено много ми допадна: "Разбира се, ще има драма - Еда ще преживее смъртта на родителите си отново, но тя е наясно, че Серкан и Алптекин нямат абсолютно никаква вина. Според мен ядът й ще дойде, защото Серкан вместо да й каже истината, я скри от нея и реши вместо нея тяхното бъдеще. Серкан много изтормози Еда с неговото държание. Хем й каза, че не се получават нещата и му пречи, хем не я оставя намира - не може без нея. И аз да бях на мястото на Еда, и аз щях да се нервирам и щях да бъда огорчена." Точно така е! През цялото време точно това ми се върти в главата. Че Еда няма да се разсърди на Болат за инцидента и да ги обвини, ще се разсърди лично на Серкан, че вместо да й сподели, се раздели с нея и я нарани толкова с държанието си. Не мисля, че и на Алптекин ще държи сметка за самия инцидент, а по-скоро за потулването му.
(бъзикам се)

Препоръчани теми