Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
nrgmama, анализа на Селин е чудесен , браво!
Мнението ти се припокрива изцяло с моето и вярвай ми, толкова изчерпателно едва ли бих могла да го напиша.
Ненавиждам такива жени в реалния живот и гледам по всевъзможни начини да стоя далеч от тях и да нямам достиг с такива хора в моето обкръжение.
Неслучайно не е получила любовта на Серкан, толкова е скучна, озлобена, монотонна .., че просто няма с какво да задържи интереса му, няма какво да му предложи. Приела го е като "предмет" и за даденост, който просто й се полага.
Серкан много спечели от това, че не е останал с нея - определено!

Благодаря за честитките! Heart

А сега отивам да правя контролна , дано я направя, че все сериалчето ни е в главата ми и съм много разсеяна. Чета и уча, а нищо не влиза в тази глава, хах. Cold SweatRolling EyesSatisfied

# 286
Започна ли са 21 епизод

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 13:20 от sani1212

# 287
  • Пришълец
Значиии, снощи, докато си говорих с Ханде я попитах какво съдържа договорът на Еда и Серкан и тя отгоре/отгоре ми нахвърли по-важните точки 😂😂😂
Договорът:
Скрит текст:
1. Нямаш право да ме докосваш, освен ако аз не съм ти разрешила или не съм ти заповядала да ми свалиш роклята.
2. Нямаш право да ме целуваш, освен ако аз не съм ти заповядала да го направиш или не съм ти се нахвърлила, а ти трябва да отговориш на целувката.
3. Нямаш право да ме гледаш в очите, а само в устните, освен ако аз не съм ти заповядала да гледаш очите.
4. Нямаш право да идваш вкъщи или в цветарницата, освен ако не съм ти залипсвала и искаш да ми кажеш, че ме обичаш.
5. Само аз имам право да идвам у вас, да спя у вас, където поискам в къщата и когато поискам.
6. Винаги, когато поискам нещо, си длъжен да ми го дадеш. Без значение дали е душ, прегръдка, целувка, докосване по носа с твоя нос.
7. Всяка вечер си длъжен да ми решеш косата, докато не ти кажа да спреш.
8. Задължен си да изхвърлиш Селин от дома си, от мозъка си и от сърцето, от детството и от холдинга.
9. Всяка сутрин, обед и вечер си длъжен да закусваш, обядваш и вечеряш само и единствено с мен, като облеклото трябва да е  делово - по вратовръзка!
10. Нямаш право да се възпротивяваш, когато правя каквото поискам с теб - да те изкъпя под душа, да те заключа с белезници, да те отвлека с колата, да спя до теб на спалнята, да ти се нахвърля като дива сърна видяла свежа трева и нямаща търпение да я изяде, да те целувам, докосвам, събличам и обличам когято поискам.
”Нямаш право да се възпротивяваш, когато правя каквото поискам с теб - да те изкъпя под душа, да те заключа с белезници, да те отвлека с колата, да спя до теб на спалнята, да ти се нахвърля като дива сърна видяла свежа трева и нямаща търпение да я изяде, да те целувам, докосвам, събличам и обличам когато поискам.”  Joy Joy Joy
За мен остава да онагледя

Налбантова, дори след като затворя раздела продължавам да се усмихвам

nrgmama, прочетох те с интерес.Hands V

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:05 от Маргарита Н.

# 288
BlushПрави ми впечатление, че ние обсъждаме повече, и то много обстойно и стойностно според мен,  второстепенните герои, а на практика най-малко обсъждаме Главната героиня в нашия сериал - Еда. А това, може би, е някак ясно от само себе си. Хора като нея са като светлината, непрекъснато се стремим към тях. Има още нещо - те не го осъзнават и затова никого не изгарят. Когато  Серкан й каза, че добротата й е неземна и в това  море от лъжи и злоба е нереална, тя дори се стресна. Но го прие като предизвикателство. Да си добър не е наследствено, не е от възпитание, не се научава. Това е дарба. Тя е добра и мила, затова хората я обичат и целият й досегашен живот е доказателство за това: леля й е посветила живота си на нея, в карето приятелки тя е център, те живеят при нея, Серкан Недосегаемият е поразен от нея в първата минута, бъдещата й свекърва я смята за ангел, а Лейля обяви, че тя промени всичко в офиса.  При нея всичко се случва лесно и естествено. Дори огромната загуба в живота й не може да промени това. Затова тя по-бързо и по-лесно ще загърби собствената си трагедия, защото Серкан страда,  защото Серкан я обича, а  тя не може да допусне, че тя  се наслаждава на отмъщение и разплата за погубените животи на родителите си. В този смисъл, ако съм права в разсъжденията си, тя не обича баба си не само заради отхвърлената от нея любов на родителите й, но няма да й хареса и дългогодишното подготвяно  Отмъщение.  Тя няма да се превърне в оръдие на Възмездието. Тя ще раздаде любов... Не само на Серкан. Simple Smile

Това очаквам аз. Ханде като външност, като излъчване, като харизма е идеалният изпълнител на тази роля. Heart

# 289
Цитат
Причината и за двата договора - "ти ме изложи пред целия свят".
Право в 10-та, Мира! Blush Hands Plus1
Много се надявам да са го измислили умно тоя нов договор. Не я виждам Еда като някаква командорка в отношенията й със Серкан. Тя го уважава и неведнъж го е доказвала, но една от точките в договора си мисля, че ще е да започне да открива и споделя чувствата  и притесненията си, да не мълчи и да не прави избори, които касаят други хора. Предполагам, че ще има и нещо за Селин, тя не случайно се е нахъсила да разваля отношения.

# 290
Значиии, снощи, докато си говорих с Ханде я попитах какво съдържа договорът на Еда и Серкан и тя отгоре/отгоре ми нахвърли по-важните точки 😂😂😂
Договорът:
1. Нямаш право да ме докосваш, освен ако аз не съм ти разрешила или не съм ти заповядала да ми свалиш роклята.
2. Нямаш право да ме целуваш, освен ако аз не съм ти заповядала да го направиш или не съм ти се нахвърлила, а ти трябва да отговориш на целувката.
3. Нямаш право да ме гледаш в очите, а само в устните, освен ако аз не съм ти заповядала да гледаш очите.
4. Нямаш право да идваш вкъщи или в цветарницата, освен ако не съм ти залипсвала и искаш да ми кажеш, че ме обичаш.
5. Само аз имам право да идвам у вас, да спя у вас, където поискам в къщата и когато поискам.
6. Винаги, когато поискам нещо, си длъжен да ми го дадеш. Без значение дали е душ, прегръдка, целувка, докосване по носа с твоя нос.
7. Всяка вечер си длъжен да ми решеш косата, докато не ти кажа да спреш.
8. Задължен си да изхвърлиш Селин от дома си, от мозъка си и от сърцето, от детството и от холдинга.
9. Всяка сутрин, обед и вечер си длъжен да закусваш, обядваш и вечеряш само и единствено с мен, като облеклото трябва да е  делово - по вратовръзка!
10. Нямаш право да се възпротивяваш, когато правя каквото поискам с теб - да те изкъпя под душа, да те заключа с белезници, да те отвлека с колата, да спя до теб на спалнята, да ти се нахвърля като дива сърна видяла свежа трева и нямаща търпение да я изяде, да те целувам, докосвам, събличам и обличам когято поискам.

Супер си, прекрасно чувство за хумор имаш! Искрено ме разсмя!  Flowers Hibiscus

nrgmama, много ми харесва написаното за Селин.

Двата фрага ми докараха една тъга и меланхолия, даже изгубих желание за следващия епизод липсва ми любопитството. Започнах отначало епизодите, разликата е много голяма, в началото има невероятно усещане за романтика, комедийните моменти са страхотни, независимо че съм ги гледала вече и знам какво следва, не ми се иска да спирам откарах до ранните часове.
Явно стреса за рейтинг, медии и разни други се отразяват и на сценаристите (да не са посмели да се отказват, защото ако им остават още няколко епизода тръпката явно е започнала да изчезва).
Оф, спирам с това минорно настроение.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:23 от teseto

# 291
Flowers Hibiscus Ехо, бамбини People Dancer
Искам да кажа нещо сериозно, ноооо след Налбантова само се смея и всякаква сериозност от мен се изпари. Еееее, с тази твоя дива сърна и свежа трева, ми донесе много настроение и смях.
Ама и кукличка не остава по назад
"Ела, Серканчо, ще те водя на вечеря?"-евентуално думи на бабата Joy

nrgmama , дори и самите създатели на образа на  Селин не биха могли така добре да я анализират. Hands Clap

# 292
Охооо, момичета, май сама ще си гледам епизода, само на мен май ми е подействал фрагът Blush Blush, ама нищо, аз съм си нахъсена за интересни неща! Чакам си го!
 Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз съм съгласна с всичко написано от nrgmama за дразнител номер едно. На мен Селин ми е малко тип героинята от "Двете лица на Истанбул", която беше убедена, че ГГ е нейн, защото тя е примадона и си го "заплюла" от детските си години. Селин е по-обрана и завоалирана, а онази си беше каквото й е в главата, това й е на устата от първия ден още, в които усети съперница. Не съм гледала целия филм, само избрани откъси с двамата ГГ, но девойката там яко беше яхнала метлата. И там ГГ в името на миналото се отнасяше доста снизходително с нея.
Flowers Bouquet Относно анализите и големите коментари, много ме радват като се опнат чаршафите! Слънчев следобед от мен! Nature Sunny Balloon

# 293
  • Кърджали

Ели-mama, аз ще ти правя компания Simple Smile
Само се моля Еда да не тормози много момчето ми...Щото ще и го взема...Или поне да редува - малко тормоз - малко радост...

# 294

Заради тази любов мога да гледам и още 100 епизода с тях.
Сигурна съм ,че Айшето ще ни изненада приятно с епизода и тотално ще ни хвърли в положителни мисли за епизода

# 295
  • София
Аз се надявам на трети фраг! Не знам, искам да пуснат нещо, някаква кукичка, нещо, което да ни завърти главите и да гледаме с интерес. Притеснявам се, че тези два фрага бяха много слаби... Дано греша и е само в моята глава това. Simple Smile Естествено, че ще гледам в събота. Както вече писах, пристрастена съм и имам нужда от поредната доза. Wink Алекс, какви са отзивите в социалните мрежи? mi_si, в Туитър как е положението? Аз си следя нещата в Инстаграм и Ютуб, обаче повечето коментари са на турски и нищо не разбирам...

# 296

Ели-mama, аз ще ти правя компания Simple Smile
Само се моля Еда да не тормози много момчето ми...Щото ще и го взема...Или поне да редува - малко тормоз - малко радост...
Алекс Flowers Bouquet, тя, че ще го измъчи, ще го измъчи, ама само да са двамата, всичко друго ще преглътнем! Ще ни спират сърцата, но момчето на всичко ще е готово, особено, ако трябва да спазва клаузите на помощник сценарист Налбантова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
  • Кърджали
И аз следя основно коментарите в Youtube и на официалната страница.
Това което коментираме и тук. Селин и този и номер с медиите, новия договор - като че ли са по- оптичистично настроени, очакват да излезнат забавни моменти от него, малко да се поипоти Серкан... И най-много се коментира специализацията на Серкан да хваща Еда, когато припада...
Не са негативно настроени. Но коментират че рейтинга трябва да се вдигне ....

# 298
Бърборанке, в Туитър днес е много спокойно, да не кажа направо "заспало" Simple Smile Скоро не е имало такова затишие, дори бразилките и италианките днес са тихи (засега).
Довечера като пуснат ребуса, дано да "изскочи заек от ръкава".
П.С. Откакто преместиха сериала в събота, седмиците ми се струват много дълги ....

# 299
Да отговаря и аз на анкетата.
Първият път когато ми прехвърчаха пеперуди в стомаха, беше по време на танца на годежа. Почувствах се точно ката влюбена ученичка! Мисля, че в този момент се влюбих във филма, дотогава само го гледах😜.
Най-забавният - когато Серкан питаше Лейла, дали пръстенът на Еда е достатъчно голям за да се знае, че е сгодена, когато тя галеши кучето на мениджъра на певицата.
Много любим момент ми е, когато след разговора със Селин, когато тя му каза че ще остави Ферит за да бъде с него, Серкан хвана Еда за ръка и вирна главата нагоре. Физиономията му беше един път, а погледът казваше:"Аз съм с Еда, какво има да ти отговарям, гледай и се сещай". Тук много се изкефих😝.
За фрага, аз го намирам нормален. За мен по-важно е епизодът да е интересен, защото до сега имаше случаи, когато фраговете бяха по-интересни от епизода. Сцената под душа във фрага беше по-дълга и чувствена отколкото в епизода.
Да не кажа, че някои епизоди между фраговете и ребуса, знаехме какво точно ще се случи и то тогава е нормално да не ни е толкова интересно.
Приятна вечер и по-бързо да идва събота 😘😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт