Прави ми впечатление, че ние обсъждаме повече, и то много обстойно и стойностно според мен, второстепенните герои, а на практика най-малко обсъждаме Главната героиня в нашия сериал - Еда. А това, може би, е някак ясно от само себе си. Хора като нея са като светлината, непрекъснато се стремим към тях. Има още нещо - те не го осъзнават и затова никого не изгарят. Когато Серкан й каза, че добротата й е неземна и в това море от лъжи и злоба е нереална, тя дори се стресна. Но го прие като предизвикателство. Да си добър не е наследствено, не е от възпитание, не се научава. Това е дарба. Тя е добра и мила, затова хората я обичат и целият й досегашен живот е доказателство за това: леля й е посветила живота си на нея, в карето приятелки тя е център, те живеят при нея, Серкан Недосегаемият е поразен от нея в първата минута, бъдещата й свекърва я смята за ангел, а Лейля обяви, че тя промени всичко в офиса. При нея всичко се случва лесно и естествено. Дори огромната загуба в живота й не може да промени това. Затова тя по-бързо и по-лесно ще загърби собствената си трагедия, защото Серкан страда, защото Серкан я обича, а тя не може да допусне, че тя се наслаждава на отмъщение и разплата за погубените животи на родителите си. В този смисъл, ако съм права в разсъжденията си, тя не обича баба си не само заради отхвърлената от нея любов на родителите й, но няма да й хареса и дългогодишното подготвяно Отмъщение. Тя няма да се превърне в оръдие на Възмездието. Тя ще раздаде любов... Не само на Серкан. 

Ехо, бамбини 

, ама нищо, аз съм си нахъсена за интересни неща! Чакам си го!
Относно анализите и големите коментари, много ме радват като се опнат чаршафите! Слънчев следобед от мен!

Естествено, че ще гледам в събота. Както вече писах, пристрастена съм и имам нужда от поредната доза.
Алекс, какви са отзивите в социалните мрежи? mi_si, в Туитър как е положението? Аз си следя нещата в Инстаграм и Ютуб, обаче повечето коментари са на турски и нищо не разбирам...
, тя, че ще го измъчи, ще го измъчи, ама само да са двамата, всичко друго ще преглътнем! Ще ни спират сърцата, но момчето на всичко ще е готово, особено, ако трябва да спазва клаузите на помощник сценарист Налбантова
Скоро не е имало такова затишие, дори бразилките и италианките днес са тихи (засега).
Препоръчани теми