Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Кърджали
Искам да видя каква ще идеята и какви ще са условията в този нов договор. Щото ако е само " аз да водя парада", то общо взето Еда не усещаше, но все водеше парада, Серкан се съобразяваше с всяко нейно желание и действие, само и само да е доволна (и не го правеше защото е по договор, а защото не можеше да ѝ устои, да ѝ противоречи).
Първия договор приключи с обяснение в любов от страна на Серкан. Дали пък вотрия също няма да приключи с едно хубаво признание от Еда. Или хайде, този път да е взаимно.

Самото повторение на идеята не ме дразни. Повторението е майка на знанието, е казал народа. С белезниците например, втория път като ги използва Серкан, ми беше много по-интересно и забавно.
Та, да видим.... Може и да е ефектно...Хем са заедно, хем не са... Пак ще се джавкат явно, което мен ме радва...

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 11:46 от Aлекcандрa

# 271
  • София
Мен също не ме притеснява, че повтарят идеята. Просто не схващам смисъла и нуждата от нов договор. Да видим какво са измислили. В момента нищо не ми идва наум. Въртят си някак Селин и договора от самото начало, вкарват някаква странична интрига и после пак - Селин и договора. Затова казвам, че трябва да имаме някакво развитие в образа на Селин. А относно договора - дано добре са го измислили. Би могло да се получи забавно и интересно. Просто трейлърът нещо не ме провокира да си кажа "ааа, какво следва сега". За първи път се оплаквам на техен трейлър и не ми носи вълнение и превъзбута какво следва. Не ми зачопли любопитството някак си.
Според мен, повтарянето на идеята с договора е нож с две остриета.. или ще е интересно и ще се хареса много, или ще има недоволни, че се повтаря същата идея..

# 272
  • Плевен / София
Според мен Биге рязко не харесва посоката, в която зави образа на Селин. Вероятно е принудена да играе заради договора. Не ми се иска да мисля, че завижда на световната любов към Ханде и Керем. Но от три - четири серии никаква я няма по сетовите видеа и снимки. Дори не се сещам, но май и виртуален поздрав за ЧРД нямаше от нея.
Жалко за нея, ако е така...
В ЧЛ актьорът играещ Емир обра толкова негативи заради героя си, но  за мен това означава добре свършена работа...Така, че Биге да не се прави на ощипана кокошка....
Сега вече мога да кажа...
Здравейте момичета
А защо и да не ви почерпя...Какво ще кажете....Все пак сряда е....
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 12:09 от gostenka68

# 273
Значиии, снощи, докато си говорих с Ханде я попитах какво съдържа договорът на Еда и Серкан и тя отгоре/отгоре ми нахвърли по-важните точки 😂😂😂
Договорът:
1. Нямаш право да ме докосваш, освен ако аз не съм ти разрешила или не съм ти заповядала да ми свалиш роклята.
2. Нямаш право да ме целуваш, освен ако аз не съм ти заповядала да го направиш или не съм ти се нахвърлила, а ти трябва да отговориш на целувката.
3. Нямаш право да ме гледаш в очите, а само в устните, освен ако аз не съм ти заповядала да гледаш очите.
4. Нямаш право да идваш вкъщи или в цветарницата, освен ако не съм ти залипсвала и искаш да ми кажеш, че ме обичаш.
5. Само аз имам право да идвам у вас, да спя у вас, където поискам в къщата и когато поискам.
6. Винаги, когато поискам нещо, си длъжен да ми го дадеш. Без значение дали е душ, прегръдка, целувка, докосване по носа с твоя нос.
7. Всяка вечер си длъжен да ми решеш косата, докато не ти кажа да спреш.
8. Задължен си да изхвърлиш Селин от дома си, от мозъка си и от сърцето, от детството и от холдинга.
9. Всяка сутрин, обед и вечер си длъжен да закусваш, обядваш и вечеряш само и единствено с мен, като облеклото трябва да е  делово - по вратовръзка!
10. Нямаш право да се възпротивяваш, когато правя каквото поискам с теб - да те изкъпя под душа, да те заключа с белезници, да те отвлека с колата, да спя до теб на спалнята, да ти се нахвърля като дива сърна видяла свежа трева и нямаща търпение да я изяде, да те целувам, докосвам, събличам и обличам когято поискам.

# 274
  • София
Дари, Гости, точно Каан с ролята му на Емир в "Кара севда" имах предвид, когато казах, че доста често любимите ми персонажи са лошите и актьорите, които ги играят, се превръщат в мои любимци. И като казвам, че Емир ми е любим персонаж, нямам предвид, че одобрявам действията му и го харесвам, а че този герой за мен е пълнокръвен, добре измислен, интересен като развитие и т.н. През цялото време се надявах да се покае и получи изкупление, надявах се да започне на чисто със сестрата на Кемал, но уви... В някои сериали лошите стават добри накрая, без това да изглежда пресилено или изкуствено. В други - свършват зле. Но те са движещата сила и им го признавам. Както майсторството на актьорите да ги изиграят. Селин не е от любимите ми лоши персонажи, но Биге съм я признала.

Налбантова, разби ме! Смея се с глас и много одобрявам съдържанието на новия договор. Grinning Дали да не те предложим за пом. сценарист на сериала или направо за адвокат/нотариус на връзката между Серкан и Еда?

# 275
От Туитър:
 * Повечето фенове са на мнение, че епизодът ще свърши с появата на бабата на Еда.

* А това било моментът, в който Серкан връща пръстена ..

П.С. Няма я тази еуфория като друг път след фраг. Дано поне след ребуса нещата малко се активизират, че иначе ......

# 276
  • София
Точно, mi_si, няма я еуфорията. След фраг обикновено изписваме или преполовяваме темата. Този път и при нас се усети, че не ни загъделичка толкова фрагът. Нямаше нещо, която да ни развълнува чак толкова. Това с новия договор не беше достатъчно. Не знам дали са нужни интриги, по-скоро на мен ми трябват изненади и обрати, това е. Защото в момента всичко ми е доста предвидимо, особено покрай цялото спойлване - трейлъри, ребуси, озет. Знам, че епизодът ще започне с разкриването на тайната. Тоест изненада няма. Знам, че Еда ще страда. Серкан ще страда. Отново йок изненада. После ще се случи нещо, което ще доведе до новия договор и въпросното ревю, ама дали това е достатъчно интересно, че да събуди любопитството на зрителите?? Да направят нещо със Селин. Да вкарат бабата. И определено да измислят нещо неочаквано. Да обърнат някак си нещата и раздвижат действието. Мисля, че това ще се отрази положително на интереса към сериала. Simple Smile То е ясно, че верните фенове като нас няма да спрат да гледат, но, ако искаме повече серии без филмът да се разводнява, трябва да помислят за качествено съдържание, което да е вълнуващо за зрителите. Wink

# 277
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesАз да си кажа, че вчера Робот Болат пристигна у нас! И вече е наша собственост. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

# 278
Според мен още е рано за бабата. Двата трейлъра ни подготвиха за няколко ключови събития:
- раздялата между Еда и Серкан
- новият договор
- интригите на Селин (медиен скандал)
- благотворителното ревю

Мисля това е достатъчно за един епизод, надявам се до края на епизода да се оправят отношенията между Серкан и Еда. Revolving Hearts
Ама и аз очаквам с нещо да ни изненадат Stuck Out Tongue Winking Eye

Нали Ефе напуска чак в 21 впизод? предполагам, че тогава ще се появи бабата. Тъкмо да си направи план срещу Алптекин и Серкан... ImpSmiling Imp

Освен, ако победителката в търга не е бабата? Nerd Представяте ли си? - Ефе тайнно наддава от името на бабата и в края на епизода се появава бабата и казва "Ела, Серканчо, ще те водя на вечеря?" Scream

# 279
  • Пришълец
Магия*, точно, нож с две остриета е. Да се надяваме обаче, че ще се получи забавно, а не досадно заради повторяемост на събития. Примерно с белезниците втория път не беше зле, сега пък дежа вю с договора. Хайде да видим какво са ни подготвили Grinning

Селина е необходимото зло, даже не злодей в пълния смисъл на думата, а идеалният дразнител, такава ще си остане, няма да я правят по-лоша си мисля Stuck Out Tongue Winking Eye То дамите от хайлайфа поначало ни ги показват едни такива, дето яко ги пере сачмата. Удовлетворени в работата, ама не и от живота, който водят, лишени от любов. И Пъръл ако имаше сериозна съперница за Енгин можеше да я видим в тази светлина Stuck Out Tongue Winking Eye

Робот Болат Sweat Smile
Бътерфлай, със здраве да си ползвате новата придобивка.

# 280
  • София
Нашият робот вкъщи се казва Матилда (според ММ), според мен е Хуанита. Grinning Но мисля, че е време за ново име - робот Болат. Довечера ще го предложа на семейния съвет, да видим как ще се приеме. Grinning Grinning Grinning Пеперудке, да си ползваш с кеф новата придобивка.

Кукличке, не знам защо, ама на мен всичките тези ключови събития са ми някак... meh. :/ Може би, защото твърде много чакахме Еда да научи истината. И сега някак си въобще не ми е интересно точно това. А и имам усещането, че Серкан много повече страда и ги изживява нещата. Не знам. Имам нужда от някаква промяна. Наистина се надявам да ме изненадат с нещо. Спирам обаче, да не излезе, че се оплаквам. Ще гледам в събота и епизодът може да ме изненада - да е силен. Просто обвинявам в случая продукцията за слабите трейлъри. И двата не ме подтикват да гледам, честно казано. Ако не бах такъв фен на сериала, нямаше да тръпна в очакване.

# 281
Butterfly, честита придобивка Simple Smile
Забравих да кача преди малко тези снимки:
Значението на папките: Simple Smile

# 282
  • София

Кукличке, не знам защо, ама на мен всичките тези ключови събития са ми някак... meh. :/ Може би, защото твърде много чакахме Еда да научи истината. И сега някак си въобще не ми е интересно точно това. А и имам усещането, че Серкан много повече страда и ги изживява нещата. Не знам. Имам нужда от някаква промяна. Наистина се надявам да ме изненадат с нещо. Спирам обаче, да не излезе, че се оплаквам. Ще гледам в събота и епизодът може да ме изненада - да е силен. Просто обвинявам в случая продукцията за слабите трейлъри. И двата не ме подтикват да гледам, честно казано. Ако не бах такъв фен на сериала, нямаше да тръпна в очакване.

Бърборанке, точно от този епизод няма как да очакваме много динамика! След като Еда научи тайната по този начин, няма как да не ни потопят сценаристите в нейните чувства и както тя казва в единия трейлър в "болката от нещастието", която отшумяла с времето сега тя преживява отново! И от двата трейлъра лъха една тиха, но овладяна меланхолия, една нестихваща болка по несподелената любов, която не си отива, едно изгубеното доверие, едни измамени надежди и мечти! Все пак успокояващ е фактът, че няма да гледаме само разбитите сърца на нашите главни герои, изтерзаните им лица и тъгата в очите им! Светлината в тунела е договорът (каквото и да съдържа той) и благотворителното дефиле! Аз също се надявам интереса към сериала да не спада! Навън е мрачно и сиво, но нека останем с розовите очила!

Очаквам с нетърпение да видя меланхолията в красивите очи на Еда в този прекрасен момент:

Хубав и успешен ден! И се гответе за триседмичен локдаун, вече е факт!

P.S. Искрени благодарности към момичетата (Алекс, blue, Бърборанка, Mira07 и останалите), които са имали желанието, търпението и времето да прочетат мнението ми за образа на Селин! Аз няма да се чета Grinning

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 13:21 от nrgmama

# 283
Здравейте, мили момичета, Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Причината за подписването на първия договор беше, че Еда целуна Серкан пред всички и той се закани да я осъди, че го е изложила, ако не подпише договора. Обясни ѝ, че е заради бъдещата сватба на Селин и Ферит. Еда разбра, че той си иска Селин обратно, а Серкан желаеше Ферит да няма достъп до холдинга.

В момента, ако действията са разбъркани и Еда възрази срещу "орезеляването ѝ пред обществото с "изневярата" на Серкан" и го принуди да сключат нов договор, защото тя всъщност още го обича, но заради нещата от миналото не е в състояние да му го признае, както Серкан не беше във възможност да ѝ признае, че се влюби в нея от момента, когато му сложи белезниците. Той, всъщност, го призна пред леля ѝ.

Причината и за двата договора - "ти ме изложи пред целия свят".

Целта на Еда - да бъде близо до Серкан, както беше и неговата; да възроди любовта помежду им без да се налага открито да признава, че прощава всичко, защото го обича. Сто процента, че тя ще добави и нещо по повод следването и работата ѝ. Нали нашето момиче е със силен характер, амбициозно, делово и няма време за губене в излишни емоции.

Много ми е интересно вашето предположение по тази тема!

nrgmama, анализа на Селин е чудесен. Много ми е жал за жени от този род, на които всички други са им виновни.

Дано Еда да се е сетила да включи и точките от договора на Nalbantova!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 12:58 от Mira07

# 284
На ме също ми е интересно какво гласи договора, този на Еда ще бъде коренно различен от този на Серкан. Но ми е чудно на какво ще се облегне тя когато го пише. 🤔 Интересно ми е, но самият епизод ще бъде минорен, тъжен.. въпреки ревюто и за това не усещам тази еуфория. Не се обещават много забавни моменти както в миналите епизоди, а и е нормално. Все пак, трябва по някакъв начин да усетим мъката на Еда..

Общи условия

Активация на акаунт