на единия изглежда черен костюм , а не тъмносин, но може и да е игра на светлината.

, не защото обича Ферит, а защото се надява по този начин да накара нерешителния Серкан от ревност да й направи дългоочакваното предложение за брак! И тук в играта се включва, при това съвсем неволно Еда, която изневиделица се оказва буквално за секунди годеница на Серкан Болат! Това е първият удар за Селин, която изведнъж губи контрола върху личния си живот! Селин е от типа жени, които са свикнали да вземат нещата в свои ръце и да ги държат под контрол (както каза на Пъръл в еп. 5 и сама пред огледалото в еп. 19)! В момента в който Серкан обяви, че е сгоден за Еда Селин усети, че контрола започва да й се изплъзва! Наблюдавайки Еда и Серкан, техните взаимоотношения, погледите, усмивките, разговорите и закачките между тях Селин бавно но сигурно се превърна в една ревнива, хаплива, язвителна и саркастична жена! И използва всяка една ситуация, която й се отдаде да бъде такава спрямо Еда! След като отсъстваше на тържеството, когато падна покривната конструкция (еп. 17) Селин не предприе никакви мерки и действия като PR! В еп. 19 обаче се случи нещо още по неочаквано в професионален план за Селин! Серкан й отказа за първи път (при това категорично) да присъства на заседанието с адвокатите, не й даде никакво обяснение, нито пък информация за заседанието! Това беше вторият срив за Селин по отношение на професионалната й работа! Считайки себе си за отличен и успешен професионалист (вменявано й в продължение на години от цялото й обкръжение, които не преставаха да хвалят Селин колко добър PR е при всяка една ситуация), това за нея беше напълно внезапен и неприятно изненадващ момент! Тя буквално изгуби контрол и напусна сградата на холдинга! Защото Селин не е професионалист, а профан! Тя обича да изтъква себе си непрекъснато, бърза да сподели успехите на екипа и се ласкае от похвалите и подаръците, които получава от Айдан, Серкан, Пъръл, Енгин и т.н.. Тя няма желание и не иска на никого да помага (случаите с Еда в Анталия, еп. 5, със Серкан с вилата в еп. 17)! За нея важното е тя да е високо оценена (затова беше толкова щастлива от букета и картичката от Серкан, подготвени от Еда)! Селин не е отборен играч, защото отборните играчи не могат за държат в собствените си ръце юздите на живота! Селин е възпитана и израснала като жена, която виждайки, че нещо й се изплъзва, че губи контрола над личния си живот, пренасочи енергията си в професионалния с цел да заблудиш всички, че всичко е повече от успешно!
наясно с отношението и чувствата на Серкан към нея продължава директно и индиректно да нахлува в живота му; 9) изпитва нездрав интерес и любопитство за живота на Еда и Серкан, за да се почувства по-добре със самата себе си; 10) реши, че е по-добре да скрие от себе си околните личното си нещастие, вместо да предприеме мерки и да се опита да промени нещо в живота си!
Добро утро, прекрасни момичета ! 

слънчеви момичета, 

прекрасен пост, с удоволствие го изчетох и мога да кажа, че съм съгласна с всяка дума. Благодаря, че го сподели с нас.
надявам се, че си добре. Липсата ти се усеща.
Пожелавам прекрасен ден на всички ви 
Ще прескачам в паузите да ви чета. Имате голямо гушшш от мен
добро утро

на единия изглежда черен костюм , а не тъмносин, но може и да е игра на светлината.

Добро утро! Е, признах Ви! Това Джеймс Бонд,това Еркюл Поаро,това Инч Хай и компания репи да ядат покрай Вас!Разкоствате ситуациите един път. Не давате на нашите хора да мръднат. Затова първата ми работа след като се събудя сутрин е да Ви прочета. Обичам Ви по мой си начин!!!
Двата фрагмана според мен си приличат. В първите им части виждам гневната ,плачеща Еда, във втората-предизвикателната Еда,която ще пощурва Серкан бей и се прави на итересна .Няма лошо.
Според мен, поведението на Селина ми мирише на патология- някакви мании я гонят и си ѝ трябва сериозна психиатрична помощ .Образът ѝ се изчерпва .Или да я пращат някъде с еднопосчен билет или да я комадироват, или да я лекуват.Аз приключвам с нея.
Благодаря за интервюто на Керем! Хубави въпроси,хубави отговори! Качествен човек и творец е Керем Бюрсин!
Хубав и успешен ден! 
Отново много сте писали и то какви неща сте писали - изчетох всичко с интерес, както винаги. 🤗 nrgmama, споделям написаното за Селин. Кукличке, не се бях замисляла за следното: “Сега самата Селин раздухва скандал. А тя е тази, на която ще разчитат да оправи кашата и репутацията на Серкан. Ако Серкан разчита на Селин...” Права си. Може би това е тактиката й. Хем да създаде проблем между Еда и Серкан, хем отново Серкан да има нужда от нея, а тя от своя страна да му помогне и да излезе героят на деня. И според мен образът й се изчерпва. Да, досадна е, дразнеща и неприятна, но по никакъв начин образът й няма развитие. Според мен има два всрианта - или да я правят лоша, тоест да се почва с интригите, или да изчистят образа й, тоест да започне да се усеща какви ги надроби досега и да започне да се държи като приятел на Серкан, да гледа повече себе си, да си оправи живота и така. Никога не съм била фен на интригите. Нито в живота, нито в сериалите. Много пъти сме коментирали как в нашия филм нямаме истински злодей и това ни харесва. Честно казано, не искам от Селин да правят това. Прекалено ще ми е за нашия цветен и свеж сериал. Трябва да измислят някакво развитие на образа обаче и, ако ще е в отрицателна посока, хубаво да помислят какво точно да прави. Може би да прави опити като този с пресата - да скара нашите, да ги злепостави, след което тя уж да спаси положението, но всичките й опити да се провалят и всъщност нашите да се сближават покрай жалките й изпълнения. Защото не ми се гледат интриги, това първо. И второ, най-много не харесвам баналната развръзка след дадена интрига - главните се карат, единият е много сърдит и минават епизоди, докато интригата се разкрие и сдобрят. Но подобни неща не са в стила на нашия сериал, а на драмите, които не гледам. Нали така? Не знам, ще видим какво ни е подготвила Айше. Дано останем доволни.
А само на мен ли вторият трейлър не ми действа като кукичка? Не знам. Очаквах много повече. В мрежата чета коментари като “уоу, много интересно какво следва сега” и тем подобни. Нов договор, а-у. Но на мен този трейлър ми подейства много минорно в сравнение с други предишни. Някак си не ми беше силен особено като за втори трейлър. Надявам се това да не се отрази негативно на рейтинга в събота. Оп! Наруших си карантината. Спирам.