Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 637
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Кукличке, извинявай, заради надписа на FOX не съм забелязала, че си оградила вратата на сградата🙂

# 241
Привет!
Моята версия за пръстените.
Тези пръстени са свързани с фалшивия им годеж.
Носеха ги след като се разделиха, знаете защо...
Сега явно официално са разделени, журналистите го казаха, и затова не ги носят вече...
Според мен Еда работи в посока да убеди Серкан, че не е виновен за срутената сграда, но и да му даде да разбере, че не може да взима решения вместо нея, че няма право той да решава дали тя ще му прости...
Договорът може би е да го държи на разстояние, но без да го отделя от себе си...само тя е способна да измисли как...

# 242
  • Варна
https://www.instagram.com/p/CH9snZwJdyo/

Е как да не ги обича и да не ги гледа човек.

# 243
  • Бургас
Миси, обичам те за този линк...........
Моля, някой да ми каже коя е втората песен...................

Тони, това е Chantilly lace на The Big Bopper

Скрит текст:

Chantilly Lace
Hello baby, yeah, this is the Big Bopper speaking
Oh you sweet thing
Do I what
Will I what
Oh baby you know what I like

[Chorus:]
Chantilly lace and a pretty face
And a pony tail hanging down
That wiggle in the walk and giggle in the talk
Makes the world go round

There ain't nothing in the world like a big eyed girl
That makes me act so funny, make me spend my money
Make me feel real loose like a long necked goose
Like a girl, oh baby that's what I like

What's that baby
But, but, but, oh honey
But, oh baby you know what I like

[Chorus]
What's that honey
Pick you up at 8 and don't be late
But baby I ain't got no money honey
Oh alright baby you know what I like

Мноооого благодаря!
Ам, чи, Керем е по-добър!!!

# 244

Относно Селин - "В любовта и на война всичко е позволено." Не ми харесва, но... Иначе пък как щеше да има сериал и аз да чета като луда толкова много страница. Очаквам събота.

И аз не я харесвам. Защото, както казва Хорхе Букай, се плаща и висока цена. И когато платиш всичко не се знае дали другият ще те иска. Е, човек сам решава за какво ще се бори, докъде ще се бори, докога ще се бори. Селин, според мен, отдавна трябва да си е дала отговор на тези въпроси. Загубите й са огромни: продадените45% от акциите на холдинга, любовта на един влюбен в нея човек, уважението на желаната свекърва, бездушното отпращане  от любовта на живота й, който в миг на пиянство забрави коя е и какво той за нея, като й казва, че е осигурил шофьор до дома й, защото неговата любима идва....все  едни такива  неща, които обезсмислят жертвите.

Всъщност думите на Букай са: Той:..Платих всякаква цена за теб. В любовта и войната всичко е позволено...Тя:Така не, така не искам...На мен ми харесваше, когато беше цял.

# 245
Тази Селин, тази Селин... кой знае още какви ще ги сътвори от злоба, завист и ревност.
Дано това само сближи нашите Hands Pray

Като реши да проверява дали живеят заедно:

После искаше да я прати да припадне пред папараците:

Сега пак я хвърля на вълците:

# 246

За обичане ги обичаме , няма спор , НО тук има любов , убедена съм .То бива приятелство , ама те направо светят и двамата .Нали и вие виждате този огън или аз съм откачила ?

# 247
Добър вечер,  много сте писали , направо не знам какво да добавя Joy гледах фрагмана сто пъти и се опитвам да хвана това с договора какво е , може и така да свърши епизода и да ни мъчат до другата седмица Thinking дано не позная Joy
Според вас на двата кадъра с едни и същи дрехи  ли е Серкан ? Thinking на единия изглежда черен костюм , а не тъмносин, но може и да е игра на светлината.
Тук вижда договора на Еда

С тези дрехи са , когато ги засичат журналистите

# 248
Мики, Hug според мен е с едни и същи дрехи, просто на горната снимка върху сакото има черно палто (нещо по-дебело е, отдолу се вижда сакото - на долната снимка е на облегалката на стола му това). Аз се загледах в това, че точно след сцената, в която работят в офиса му Еда припада навън пред журналистите. Пак по дрехите съдя. Определено не искам да е финалнта сцена това. Ще ми се малко повече екшън да има този път.

# 249

За обичане ги обичаме , няма спор , НО тук има любов , убедена съм .То бива приятелство , ама те направо светят и двамата .Нали и вие виждате този огън или аз съм откачила ?
Не си откачила,любовта им витае във въздуха и скоро няма да издържат и ще си го признаят.Обожавам ги ❤❤❤

# 250
  • Пришълец
Мики, Kissing Heart тъкмо се сетих за теб покрай видеото, което е постнала Сузи.
Щях да кажа, че според мен Серкан е с различни костюми на двата кадъра, но Блу е достатъчно наблюдателна и съм склонна да се съглася с написаното от нея. Еднакви са, но на първия е с палто. Сама не бих забелязала:)

Скрит текст:

Разсмя ме, не за друго ами се сетих за посланието на едно тв предаване ”Ние ви обичаме, обичайте се и вие” Sweat Smile
За всяка втора двойка пишат, че има нещо повече и извън сериала, дотолкова настоятелно ги спрягат, че са заедно, на човек чак му се отщява да чете каквото и да било по въпроса... и по този повод си гледах по някое дизи, ей така, за развлечение, но без да се интересувам от подробности за актьорите. Аман от клюки за ашк и навлизане в личното пространство. Но ... този път, колкото и да искам да разгранича сериал от реал, колкото и да се правя, че ми е безразлично кой с кого, признавам интересно ми е. Много ми е интересно. Прехвърчат ли искри наистина или на нас така ни се привижда Mr. Green
Фили, дишай спокойно, не си само ти!!!
За непринуденото им поведение без да искам търся някакво логично обяснение и понеже не намирам, млади са, свободни са, колко му е да не сме далеч от истината Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 00:25 от Маргарита Н.

# 251
# 252
Здравейте и от мен,
Честит имен ден на teseto, super Katia, Katya I и всички други именнички.
Да е живо и здраво името ви 💐.
Александра, да е жива и здрава и твоята малка госпожица🌻🍀.
И ЧРД на Ханде, разбира се.
Диди, благодарности за красивата и уютна нова тема. 🌹
Споделям един туит, който ми хареса и едно видео:
“С пръстен, без пръстен. Нека тяхната връзка се развива. Да преодолееш болката и да откриеш, че не можеш да се разделиш е също красиво пътешествие за изживяване. “Трябва да продължаваш да разбиваш сърцето си, докато то се отвори” Руми

За мен тези два момента бяха много силни. Най-обичам, когато Керем играе само с очите си, диалогът е напълно излишен...
Когато видя видеото с Айдан

Когато разбра, че Еда не би простила

Аз отивам да се приспивам с The Crown...
Сладки сънища!

# 253
# 254
Айде вече да идва събота ! Confused
Според мен Еда в началото е в шок ,но в последствие разбира ,че ще ме умре от любов без Серкан.В предния фраг му каза май нещо от рода ,че вече не му вярва ,а пък и нали нашето сърне е горда и не може просто така да му каже "не мога да живея без теб " ,ще измисли договора. И вътре ще има уникални точки ,убедена съм ! И Серкан ще се мъчи ,ама ще е сладка мъка . А Еда ще се прави на силна и непреклонна ,ама ще се разтапя вътрешно . И накрая ще паднат и двамата в капана  🥰 .
    Друг вариант е Еда най -накрая да разбере колко я обича Серкан да решат този път да го направят както трябва ,да поставят едно ново начало и затова да са свалили пръстените .Ама не е в стила на Еда . Joy

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 02:11 от Sezariya

Общи условия

Активация на акаунт