Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък очаквам да напишат това в пресата "Днес, годеницата на Серкан Болат - Еда, бе засечена за кратко интервю пред офиса на известния архитектурен холдинг. Попитана за вероятна тяхна раздяла, поради изневяра на годеника й, тя не можа да отговори. Притеснена от въпроса, припадна в ръцете на Серкан Болат. Бременна ли е Еда Йелдъз? Притесненият Серкан я качи в колата си и отпраши с мръсна газ. Дали да не очакваме новия наследник на холдинга?"
Относно Селин - "В любовта и на война всичко е позволено." Не ми харесва, но... Иначе пък как щеше да има сериал и аз да чета като луда толкова много страница. Очаквам събота.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 22:29 от st_ina

# 226
Не мога, трябва да ви споделя един коментар, който много ме разсмя, беше написан на испански, но директно го превеждам: “Когато сериалът приключи, кой ще ми плаща психиатъра - Фокс или продуцентите??” 😂😂😂 Има и други на нашия якъл, не сме сами!!! 🤣
Предлагам още предварително да информираме Фокс, че ще предявим колективен иск да ни бъде заплатена цената за професионална психологическа поддръжка заради спиране на сериала в условията на пандемична привързаност към историята и героите му.

# 227
Много вълнуващ фраг , май ще вдигнем още рейтинга Grinning в събота . Мерси за преводите Heart
Керем и Ханде са прекрасни , химията е убийствена .А нашите фантазии ,че са заедно се подхранват от закачките помежду им и това ,че са свободни . Спомням си химията между Неслихан и Бурак Озчивит в Кара Севда . Бяха страхотни , но понеже бяха обвързани се спекулираше само с някакви ревности .Но да не забравяме ,че и двете двойки бяха намерили любовта на сетовете .Така ,че дружки - има надежда за нашите мечти .
И като споменах Карата се сетих ,че преди години се осмелих да пиша в бг мама  е темата за Неслихан ( чиято кариера следях от Листопад ) и Кадир по повод Кара Севда .От тогава , макар да пиша в малко теми -в момента в 3 , намерих и намирам приятелки и съмишленички и глътка въздух в забързаното ежедневие .Да не говорим ,че в обкръжението ми в реала никой не гледа турски сериали .Радвам се ,че има Мамата и темите за любимите дизита Heart Eyes за да бягаме от реалността и тъжните новини за ужасния вирус ,който промени света .

# 228
  • Варна
Е кажете, честно ли сте изписали 15 страници . То да не отиде на работа човек.
Празнуващите да са живи и здрави. Късмет и хубави моменти с любимите хора, а защо не и с Керем. Bowtie
Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват.
Отивам да ви чета, че сте изписали Вселената.

# 229
На мен ми се иска тези снимки с пръстените да са от домът на Серкан и да след подписването на договора.
Но договорът на Еда не е за годеж, а за връзка между двамата. Явно ще му даде шанс да опитат, но по нейните правила.
Чудя се дали припадъкът е преди ревюто или след ревюто. Но ми се струва по-вероятно ревюто да е накрая. Серкан не е искал да участва в търга. А Еда го е убедила някак си - вероятно - или като наказание или като час т от договорът им, може да изиска подобно нещо.

В моментът, когато Серкан отвежда Еда, някой излиза от вратата. Много се надявам това да не е Селин.

Любопитно ми е какво обяснение ще дадат на медиите им. Какъв ще им сега официалният статус?

Понеже свалянето на пръстените си е крачка назад...

# 230
В моментът, когато Серкан отвежда Еда, някой излиза от вратата. Много се надявам това да не е Селин.

Това не е ли човека, който паркира колата на Серкан и сега отваря вратата, за да може Серкан да сложи Еда в колата.

# 231
Аз моята карантина от 14 дни едва я изкарах, изгледах 3 от сериалите на Керем. После изгледах и останалите (само Aynen Aynen ми остана, но и него го изгледах по фрагмани). Сега ако пак затворят всичко какво ще правя? Какво ще гледам Persevere УЖАС, смятайте просто колко съм се пристрастила към Кероина. Joy Остава да изгледам филмите. После най-вероятно един маратон ще си спретна и ще изгледам ,,В очакване на слънцето" от начало. След Вратата  той ми е на второ място от сериалите на Керем. Може и да погледна ,,Дъщерите на Гюнеш" с Ханде, че отдавна съм го набелязала. Но изобщо не харесвам да гледам сериали на Kanal D Frowning1 Не ги качват в Ютуб, в техния сайт го има но на 10 минути по 3-4 реклами, а и самият сайт е неудобен, поне за мен Flushed По други сайтове пък е с лошо качество. Абе ще видим. Накрая ще отида до магазина преди да са ни затворили за джин и вермут, да си правя Мартинита в чест на нашия човек, хем да се науча Joy Поне ще мине забавно карантината Joy

# 232
Да мъж отваря вратата на колата. Аз се чудя, кой ще излезе от офиса - вратата на офиса също се отваря...

Между другото, може би си слагат пръстените за през нощта като са сами.... Rolling Eyes Спят вместо заедно с пръстените си, а през денят ги махат.

Еда наистина е в домът на Серкан

Картината на нощното шкафче е същата или подобна (тя няма такива у тях), вижда се зад гърба на Серкан от миналия епизод:

# 233
Не знам дали не държат Селин, защото както в началото на сериала Селин ревнуваше от Еда само, така и Еда сега ревнува Серкан от Селин май само.  Та това може да използват сценаристите.

# 234
Кукличке, Blush нищо чудно да е тя. Нали тя забърква всички каши.
Сега си мисля - след инцидента с покрива Селин нападна Еда за това, че е разпитвала за нея. Еда и каза "И без това достатъчно навреди на Серкан в миналото", като визираше договорът за годеж и действията на перушината. Но онази, която не назоваваме не разбра какво иска да и каже Еда. Това значи, че перушана няма идея, че Еда и Джерен знаят истината за подкупите на журналистите. И така действа смело против Еда, но.... такъв хубав автогол ще си вкара. Нямам търпение да видя тази развръзка и моментът, в който Серкан ще я шутира. Физиономията и няма да я изпусна за нищо на света. Smiling Imp Дано само Айше да я покаже де. Размечтах се нещо. Rolling Eyes 
За последователността докато не пуснат ребуса е трудно, но да речем Еда е натъжена след новината, (нормално), Селин вижда шанс да отмъщава и завихря интрига с журналята, но Еда припада и Серкан я прибира. После идва Ревюто и преди него Еда вади договор за връзката, за да не се налага да се обясняват по медиите (възможно е???).  Бедният робот какво го чака. Фиктивна връзка, без да има право да си носи пръстена, да не може да се доближава до феята, да спи на дивана, докато тя е в леглото му... а и Еда с тези тоалети на ревюто, ами направо не му завиждам Stuck Out Tongue

# 235
Ой, този фраг е експлозия! Много ще го мъчи нашето момиче на момчето ни! Не стига, че доста си го побийва, когато му е гневна. Ами сега и карантина му налага за  близост! Ама той на всичко ще е готов, само феята да е около него. Този пръстен на врата ли ще си го увисва, в  джоба ли ще го държи, но трябва да е близо, иначе как ще живее, не знам. Пък и ние как ще го преживеем без "нишан" да са и двамата. За госпожата с ПР наклонности, какво вече да кажа, каква ли птица я е мътила, та толкоз заблудено пиле се получило?! Вечерята ще бъде сигурно в другата серия, тази ще свърши двусмислено и няма да разберем! Бойният дух на Еда ще е в действие, ще върти Серкан на бавен огън, той не че ще се дърпа!

# 236
Кукличке, Blush нищо чудно да е тя. Нали тя забърква всички каши.
Сега си мисля - след инцидента с покрива Селин нападна Еда за това, че е разпитвала за нея. Еда и каза "И без това достатъчно навреди на Серкан в миналото", като визираше договорът за годеж и действията на перушината. Но онази, която не назоваваме не разбра какво иска да и каже Еда. Това значи, че перушана няма идея, че Еда и Джерен знаят истината за подкупите на журналистите. И така действа смело против Еда, но.... такъв хубав автогол ще си вкара. Нямам търпение да видя тази развръзка и моментът, в който Серкан ще я шутира. Физиономията и няма да я изпусна за нищо на света. Smiling Imp Дано само Айше да я покаже де. Размечтах се нещо. Rolling Eyes 
За последователността докато не пуснат ребуса е трудно, но да речем Еда е натъжена след новината, (нормално), Селин вижда шанс да отмъщава и завихря интрига с журналята, но Еда припада и Серкан я прибира. После идва Ревюто и преди него Еда вади договор за връзката, за да не се налага да се обясняват по медиите (възможно е???).  Бедният робот какво го чака. Фиктивна връзка, без да има право да си носи пръстена, да не може да се доближава до феята, да спи на дивана, докато тя е в леглото му... а и Еда с тези тоалети на ревюто, ами направо не му завиждам Stuck Out Tongue
Блу Hug тя голямата пиарка Селин все нещо е не доразбрала Confused чудя се защо Серкан въобще я смяташе в миналото за най подходящата Frowning1 Flushed

# 237
Много се забавляват на сета😂😂
https://www.instagram.com/p/CH3d3C3Jwjc/?igshid=1egcdfx9u9tyq

# 238
Аз не съм сигурна, че Еда ще е в апартамента на Серкан. Докато чете книгата, в ляво от нея има растение, а знаем, че у Серкан още няма такива екстри. Освен това и лампата е друга. Не е като тези до леглото на Серкан, въпреки че прилича. Спането на дивана ми е като някаква форма на мъченичество. Знам ли какво са измислили Rolling Eyes Но не вярвам и че Айфер ще позволи на Еда да живее у Серкан, колкото и да е демократична и разбрана.

# 239
Phillipine, и аз това се чудя от самото начало, но може и да ни отговорят сценаристите по някое време. До сега добре вмъкват в сериала като закачка отговори на фенските въпроси. В този случай обаче наедекватността и на перушината ще е в наша полза.

Аз моята карантина от 14 дни едва я изкарах, изгледах 3 от сериалите на Керем. После изгледах и останалите (само Aynen Aynen ми остана, но и него го изгледах по фрагмани). Сега ако пак затворят всичко какво ще правя? Какво ще гледам Persevere УЖАС, смятайте просто колко съм се пристрастила към Кероина. Joy Остава да изгледам филмите. После най-вероятно един маратон ще си спретна и ще изгледам ,,В очакване на слънцето" от начало. След Вратата  той ми е на второ място от сериалите на Керем. Може и да погледна ,,Дъщерите на Гюнеш" с Ханде, че отдавна съм го набелязала. Но изобщо не харесвам да гледам сериали на Kanal D Frowning1 Не ги качват в Ютуб, в техния сайт го има но на 10 минути по 3-4 реклами, а и самият сайт е неудобен, поне за мен Flushed По други сайтове пък е с лошо качество. Абе ще видим. Накрая ще отида до магазина преди да са ни затворили за джин и вермут, да си правя Мартинита в чест на нашия човек, хем да се науча Joy Поне ще мине забавно карантината Joy
Али, повечето сериали ги има на сайта на Ашкъм. Сериите са си цели, не са така накъсани като на сайта на Канал Д.
Кате, тя нали Еда обеща да се погрижи да има цветя в апартамента му. Пък и ако Еда извади договор за връзка и пред журналистите се преструват нищо чудно да се нанесе у Серканчик. Това ще го видим в събота. Да дават вече ребуса и озета, че и някоя снимка от епизода, че нямам търпение вече.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 22:58 от blue`

Общи условия

Активация на акаунт