Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Кърджали
Ама и на Серкан му е станало вече рефлекс да предусеща кога Еда ще припада и да я хваща.
Щом е същата, явно наистина Селин е намесен. А ми се искаше този път, по изключение, да е невинна. Ама явно е решила да си подписва "смъртната присъда".

# 211
# 212
Значи не карантина, не цензура... директно да я махат тая.... Как не я срам да вика журналистите, нищо че всъщност им прави услуга на двамата, защото най-вероятно Еда заспива след неудобния въпрос от журналистите и това ще ги сближи според мен... Ама... От днес нататък цензура на Кокошката завинаги....
Колкото до Биге, не й прави чест, че не е поздравила Ханде, нали уж до преди няколко седмици все и коментираше снимки.. Правише й се на приятелка... Странна работа... Не е професионално от нейна страна... Ама нейсе

# 213
  • In the light side of the Moon!
Хич не е професионално, ако е така. Но все пак нали им дават сценария, не знае ли накъде отива героиниата й?
Спомням си в едно интервю на един въпрос, кой най-много се смее на сета, Керем каза, че Биге най-много се смее, което означава, че се е забавлявала!

Пффф, какво искали феновете, какво им дадоха....язък значи!!! Sweat Smile

# 214
Тъкмо сега е момента Серкан днаучи приятелката му как го предаде за да спаси Ферит.

# 215
Днес съм загряла с разследванията Wink Та да продължа >>>

Тук и двамата са си още с пръстените.

Интересно коя ли ще е книгата, която чете Еда. Дано отново Айшето включи някой хубав цитат. И Еда още е с пръстена.

Серкан вече е на път да се раздели с неговата халка.

И тук вече я няма.

Тук обаче не съм сигурна, че са същите журналисти като при припадъка на Еда. И ботушките не са зелените от замайването. Малко е странна конфигурацията. Това в дясно е можеби Еда, но Серкан не ми изглежда да е до нея.

Журналистката вече сте я разконспирирали.

Иначе на мен ми направи впечатление, че пуснаха фрага първо в канала на Фокс, а чак след това в канала на сериала. Това май се случва за първи път и според мен има пряка връзка с подранилото пускане на първия фрагман в интернет, преди да е излъчен по телевизията. Един вид компенсация. Все пак всичко се измерва в пари Wink

За Биге не знам дали си бойкотира ролята, но като цяло в последно време изобщо не е активна в инстаграм, така че може и някакви други проблеми да има. Не всичко се случва в интернет Kissing

# 216
  • Кърджали
З апи все пак сваля пръстена. ( тук псувам жестоко). Продължавам да се чудя какво го е накарало, договора който му предлага Еда ли.. Ясно е, че е по желание на Еда, той само на нея не отказва, а досега категорично отказва ще да помисли за махане на пръстена. Пфууу, ей това мк разби сърцето...
Нищо де, той ще го сложи пак. Ама...

# 217
Момичета , добра вечер Heart
Моля ви , знам ,че тук всички сме луди фенки на Серкан - Еда , но да не смесваме героинята с актрисата . И аз мисля ,че може Биге да си има причини да не е активна в соц.мрежи и съм убедена ,че е поздравила Ханде Heart Eyes

# 218
Относно Биге, сега се сетих нещо, което може би има връзка. Първо - ние няма как да знаем дали е честитала или не 😂 Второто - днес попаднах на една новина, за която после потърсих в интернет и нищо не намерих - Ханде се съдила с някакъв блогър, който я наричал по не помня какъв начин, делото продължавало. След това захванах друго интервю, където Ханде обяснява за последиците от соц. мрежи и колко много омраза и обида има там, колко лоши неща е чела за себе си (явно докаго е била по-пълна, защото обяснява, че никой не е виновен за тялото и фигурата, с която се е родил и Божеееее какъв  глупак ще да си, за да пишеш лошо за таз Бамбинка... Вярно, вкусове всякакви, но на бялото черно не можеш да кажеш бе) и от там ги преживявала тежко тези неща. Тааа идеята ми е следната - както ние тук сме се нахвърлили на Биге, представете си в световен мащаб каква омраза се сипе върху нея. Вярно, всички знаем, че това е просто роля, но ако навсякъде из коментарите четеш колко "си гадна" (героинята ти) не мисля, че й става приятно. Точно от тези ми мисли върви и логиката, че заради това избягва споделяне на информации, фрагове и такива неща. Може би не е очаквала да предизвика толкова силна пмраза към образ, който играе. Вярно, че заради "🐔🤬" не харесвам Биге, но... Ако е тази причината, която мисля, бих я разбрала.

# 219
nrgmama, моля те, не се въздържай! Напиши мнението си за Селин. С нетърпение очаквам да го прочета. 🤗
nrgmama, Hug +1, и аз чакам да те прочета с нетърпение.
Тук обаче не съм сигурна, че са същите журналисти като при припадъка на Еда. И ботушките не са зелените от замайването. Малко е странна конфигурацията. Това в дясно е можеби Еда, но Серкан не ми изглежда да е до нея.

Кате, Kissing Heart това не е Еда, същата журналистка с опашката е, просто е леко обърната на другата страна и не се вижда добре опашката. И този елемент със сивото якенце е същия на двете снимки.
А тази червената книжка дето я чете Еда дали не е Малкият принц от нощта, когато Серкан имаше треска. Изглежда много подобна на нея.

# 220
Днес съм загряла с разследванията Wink Та да продължа >>>

Тук и двамата са си още с пръстените.

Интересно коя ли ще е книгата, която чете Еда. Дано отново Айшето включи някой хубав цитат. И Еда още е с пръстена.

Серкан вече е на път да се раздели с неговата халка.

И тук вече я няма.

Журналистката вече сте я разконспирирали.

Иначе на мен ми направи впечатление, че пуснаха фрага първо в канала на Фокс, а чак след това в канала на сериала. Това май се случва за първи път и според мен има пряка връзка с подранилото пускане на първия фрагман в интернет, преди да е излъчен по телевизията. Един вид компенсация. Все пак всичко се измерва в пари Wink

За Биге не знам дали си бойкотира ролята, но като цяло в последно време изобщо не е активна в инстаграм, така че може и някакви други проблеми да има. Не всичко се случва в интернет Kissing
На последните две снимки от разследването са едни и същи журналисти. Жената с опашката и черното манто не е Еда, а журналистка, която се е обърнала с гръб към офиса, лице към оператора и вероятно прави анонс на предаването си. Има я и на втората снимка между главите на мъжете.
Първата снимка е вероятно докато глутницата чака пред офиса Серкан и Еда да излязат. Тогава и Селин занича да ги види там ли са.

# 221
  • Бургас

Миси, обичам те за този линк...........
Моля, някой да ми каже коя е втората песен...................

# 222
Миси, обичам те за този линк...........
Моля, някой да ми каже коя е втората песен...................

Тони, това е Chantilly lace на The Big Bopper

Скрит текст:

Chantilly Lace
Hello baby, yeah, this is the Big Bopper speaking
Oh you sweet thing
Do I what
Will I what
Oh baby you know what I like

[Chorus:]
Chantilly lace and a pretty face
And a pony tail hanging down
That wiggle in the walk and giggle in the talk
Makes the world go round

There ain't nothing in the world like a big eyed girl
That makes me act so funny, make me spend my money
Make me feel real loose like a long necked goose
Like a girl, oh baby that's what I like

What's that baby
But, but, but, oh honey
But, oh baby you know what I like

[Chorus]
What's that honey
Pick you up at 8 and don't be late
But baby I ain't got no money honey
Oh alright baby you know what I like

# 223
  • София
Не мога, трябва да ви споделя един коментар, който много ме разсмя, беше написан на испански, но директно го превеждам: “Когато сериалът приключи, кой ще ми плаща психиатъра - Фокс или продуцентите??” 😂😂😂 Има и други на нашия якъл, не сме сами!!! 🤣

# 224
Blue, DariVale, точно така е, както казвате Animal See No Evil Благодаря за поправката Revolving Hearts

Впрочем изненадаха ни с решението на Еда да сключат нов договор със Серкан. Всички очаквахме да страда от истината, а тя някак много борбено приема нещата. Сега ще излезе, че Серкан напразно се раздели с нея ли? Дано добре да го е измислила Айшето, за да не пострада образът на нито един от главните ни любимци!

Общи условия

Активация на акаунт