в събота . Мерси за преводите 
за да бягаме от реалността и тъжните новини за ужасния вирус ,който промени света . 

УЖАС, смятайте просто колко съм се пристрастила към Кероина.
Остава да изгледам филмите. После най-вероятно един маратон ще си спретна и ще изгледам ,,В очакване на слънцето" от начало. След Вратата той ми е на второ място от сериалите на Керем. Може и да погледна ,,Дъщерите на Гюнеш" с Ханде, че отдавна съм го набелязала. Но изобщо не харесвам да гледам сериали на Kanal D
Не ги качват в Ютуб, в техния сайт го има но на 10 минути по 3-4 реклами, а и самият сайт е неудобен, поне за мен
По други сайтове пък е с лошо качество. Абе ще видим. Накрая ще отида до магазина преди да са ни затворили за джин и вермут, да си правя Мартинита в чест на нашия човек, хем да се науча
Поне ще мине забавно карантината
Спят вместо заедно с пръстените си, а през денят ги махат.
нищо чудно да е тя. Нали тя забърква всички каши.
Дано само Айше да я покаже де. Размечтах се нещо.
нищо чудно да е тя. Нали тя забърква всички каши.
Дано само Айше да я покаже де. Размечтах се нещо.

тя голямата пиарка Селин все нещо е не доразбрала
чудя се защо Серкан въобще я смяташе в миналото за най подходящата
Но не вярвам и че Айфер ще позволи на Еда да живее у Серкан, колкото и да е демократична и разбрана.
УЖАС, смятайте просто колко съм се пристрастила към Кероина.
Остава да изгледам филмите. После най-вероятно един маратон ще си спретна и ще изгледам ,,В очакване на слънцето" от начало. След Вратата той ми е на второ място от сериалите на Керем. Може и да погледна ,,Дъщерите на Гюнеш" с Ханде, че отдавна съм го набелязала. Но изобщо не харесвам да гледам сериали на Kanal D
Не ги качват в Ютуб, в техния сайт го има но на 10 минути по 3-4 реклами, а и самият сайт е неудобен, поне за мен
По други сайтове пък е с лошо качество. Абе ще видим. Накрая ще отида до магазина преди да са ни затворили за джин и вермут, да си правя Мартинита в чест на нашия човек, хем да се науча
Поне ще мине забавно карантината 
Препоръчани теми