Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Пише, че е от вчера (от сета), ама .... не гарантирам Wink

# 391
Да вмъкна и аз едно видео с Керем и Серенай, как се гледат само, явно са били доста влюбени.

https://www.youtube.com/watch?v=JOaXQfg3Bkg

Лично мнение, но Бамби повече му ходи Cupid

# 392
Ето едно интервю с Керем и Лидия за серияла им Сърцето на града където говорят  на английски .

# 393

Хайде да потренираме дами😋
И аз мисля, че Хандето повече му отива😍

# 394
И една съпоставка Simple Smile
От сериала / и в реала

.... той погледът не лъже ... Heart Cupid Heart

# 395
Момичета, аз Серенай така и не можах да я харесам, незная защо, просто като гледам рекламите виждам каква химия са имали тогава. Yum

С Ханде изглеждат страхотно един до друг това не го оспорвам, невероятна екранна двойка са и за това тук сме откачили по тях и по сериала. Ханде ми е любимка, толкова нежна и красива. Ако и в реала станат двойка, както ни се иска май съвсем ще полудеем. Flowers Hibiscus

# 396
И за съм на това мнение че Ханде повече му отива
Малко усмивки от един от лайфовете

# 397
  • Кърджали
За хванала съм се да гледам едно интервю с Керем, ама то кат серия от сериал, 2 часа и нещо.ксто не се занимават с личния му живот е много интересен събеседник, има какво да каже.
А казах ли ви, че приятелката ми яко ме псува. Зарибих я да гледа сериалче то. При пълна липса на свободно време при нея. Днес ми вика - и колежката ми те псува, до 2 часа седяла да гледа...
Какво да им кажа. Аз предупредих, че води до пристрастяване

# 398

И аз съм за това ,че Ханде повече му отива,а относно как е гледал Серенай незнам,ноооо момичета вижте как гледа Ханде.Родени са един за друг ❤🍀

# 399
Привет, момичета Simple Smile
Не знам до колко са адекватни впечатленията ми, но след като изгледах две интервюта на Керем с Лейля Лидия и на Керем с Ханде, мога да кажа, че ииимааа разликаааа. Вярно, в първото интервю камерата не фиксира в повечето време двамата, а ги следи поотделно, но както и да се взирам, разбирам, че двамата имат добри колегиални отношения. Всеки обаче е сам за себе си. (Аз съм се опитвала гледам общия им сериал, ама ... не успях.) Във второто Керем си е бая притеснен и не може да си намери място на ръцете, освен ъъъ-кането, разбира се. Личи се, че са изключително въздържани с Ханде, още от разстоянието между тях. И въпреки това се усеща едно вълнение и една съпричастност към говорещия в момента.
И още нещо, което ми направи впечатление от един клип на Керем и Серенай на някакъв подиум и рекламния клип. Мимиките на Керем много напомнят мимиките  му в сегашния сериал, т.е. не са отработени, негови са си.

# 400
Привет, момичета Simple Smile
Не знам до колко са адекватни впечатленията ми, но след като изгледах две интервюта на Керем с Лейля Лидия и на Керем с Ханде, мога да кажа, че ииимааа разликаааа. Вярно, в първото интервю камерата не фиксира в повечето време двамата, а ги следи поотделно, но както и да се взирам, разбирам, че двамата имат добри колегиални отношения. Всеки обаче е сам за себе си. (Аз съм се опитвала гледам общия им сериал, ама ... не успях.) Във второто Керем си е бая притеснен и не може да си намери място на ръцете, освен ъъъ-кането, разбира се. Личи се, че са изключително въздържани с Ханде, още от разстоянието между тях. И въпреки това се усеща едно вълнение и една съпричастност към говорещия в момента.
И още нещо, което ми направи впечатление от един клип на Керем и Серенай на някакъв подиум и рекламния клип. Мимиките на Керем много напомнят мимиките  му в сегашния сериал, т.е. не са отработени, негови са си.
Точно това имам предвид и аз ,мимиките му с Ханде са си негови не е игра ,неможе да излъже,а в последното си интервю сам казва ,че всичко се получава когато има ЛЮБОВ

# 401
И една съпоставка Simple Smile
От сериала / и в реала

.... той погледът не лъже ... Heart Cupid Heart
Ама те нас не могат да ни излъжат изобщо... Ашк ЙОК... Ама друг път... Ние да не сме от вчера, тук сме коя от коя с по-висок инспекторски ранг, не може нищо да се скрие от нас🤭🤭Така че...ASK VAR😍 Но нека сега да си го пазят в тайна, да не казват злите езици, че заради това е успеха на сериала... Плюс това Хандето наскоро приключи годежа й, няма как веднага да каже... АЗ ОБИЧАМ КЕРЕМ🤷‍♀️
Алекс, пристрастяването е голямо, няма как... тази химия между двамата няма как да те остави безразличен

# 402
https://youtu.be/ZBOhtEaga44
Добър слънчев, влюбен и позитивен ден, момичета! Hug

https://photos.app.goo.gl/1cKsgfzbEnxY276m7

# 403
https://www.instagram.com/p/CIBxUqEpHFy/?igshid=1vwh8ludwdice
Горкия едвам издържа😂😂😂така е като гали Ханде🔥

# 404
Момичета да ви питам преди майката на Керем не следваше ли Серенай и тя нея в инстаграм защото сега ми излиза че вече не се следват или аз съм вгрешка

Общи условия

Активация на акаунт