Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Феновете били в очакване....

# 451
  • София
Момичета, чета ви, смея се, мисля си и се вдъхнових. Заповядайте:

# 452

🤣🤣🤣🤣🤣А така... нищо няма да ни каже🤣🤣🤣Ама те нашите фантазии по-лоши ще ги надробят🤦‍♀️

# 453
  • София
Здравейте,

Марги, доколкото знам, татуто му е на арабски и е цитат на Мевляна Руми
"Или изглеждай, какъвто си, или бъди, какъвто изглеждаш"

Линде, радвам се да те видя! 😘

В очакване сме на ребуси и озети, нали?
Оооо Фили и аз се радвам да те видя!  Явно с теб сме си непоправими фенки на красивото  и на романтиката

# 454
Супер е се получило Simple Smile

П.С.
Това се разпространява в Туитър Simple Smile
Алекс или Али ако имате време може ли да хвърлите едно око, за какво става въпрос

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:48 от mi_si

# 455
# 456
  • София
Продължавам:

🤣🤣🤣

# 457
Бърборанке е кажи да те вдъхновяваме по-често де 😂😂😂😂 гледай се каква си идейна и изобретателна. Колкото и да се дърпаш, сори, гласувано е вече - ти си нашият ПР и говорител пред медиите 😂😂😂

mi_si Ей, тази сърна бе.. 😍😍😍

Само пускам тука нещо, Алекс беше права, това сега се появи 😂😂

# 458
  • Кърджали
mi_si, видели сторито на Башак и мрън мрън мрън...
"Пъръл и Енгин в леглото ли ще ги видим? А Серкан и Еда са самотни, общите им сцени ги снимат от космоса. А развиват връзката на второстепенни герои. Главната двойка си стои на едно положение. Какво се опитвате да направите? Пъръл и Енгин сякаш са по-важни от другите второстепенни герои. Като Фифи, Ердем и Лейля. Ти и сериал е само за ЕдСер. Измежду второстепенните герои не трябва някои да изпъкват. Ако това са промените за които говорят, не ги щем.Стига толкова. Всички хубави сцени трябва да са само за ЕдСер. Ханде и Керем са основата на този сериал. Тях гледаме.

Абсолютно не съм съгласна но да пусна това и след малко ще допълня защо.

Nalbantova, ох бе жена, ще ме убиеш...

# 459
  • София
Налбантова, това е специално за теб:

С много обич и симпатии. ❤ И ПР, и барман ще съм, спокойно. 😅

# 460
Алекс, благодаря Simple Smile
Ново от сета

Снимат в дома на Еда, но без Еда
в Туитър се въртят някакви снимки, на които се твърди, че са от сета (Еда е отвлечена и Серка плаща откуп - 21 еп.)
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 19:42 от mi_si

# 461
  • In the light side of the Moon!
Налбантова, това е специално за теб:

С много обич и симпатии. ❤ И ПР, и барман ще съм, спокойно. 😅
е, сега вече ще очакваме и снимката 😂😂😂

Не знам, какво очакват феновете, аз очаквам поздрав от Керем за Thanksgiving day 😉

Ако има празнуващи из между нас, happy Thanksgiving момичета!

# 462
Хайде сега отвлечена🤦‍♀️Май наистина ще минем от ромком на драма... Не съм съгласна, има къде къде по-интересни неща от отвличането... Ама да видим

# 463
  • Кърджали
mi_si, видели сторито на Башак и мрън мрън мрън...
"Пъръл и Енгин в леглото ли ще ги видим? А Серкан и Еда са самотни, общите им сцени ги снимат от космоса. А развиват връзката на второстепенни герои. Главната двойка си стои на едно положение. Какво се опитвате да направите? Пъръл и Енгин сякаш са по-важни от другите второстепенни герои. Като Фифи, Ердем и Лейля. Ти и сериал е само за ЕдСер. Измежду второстепенните герои не трябва някои да изпъкват. Ако това са промените за които говорят, не ги щем.Стига толкова. Всички хубави сцени трябва да са само за ЕдСер. Ханде и Керем са основата на този сериал. Тях гледаме.

Абсолютно не съм съгласна но да пусна това и след малко ще допълня защо.

Nalbantova, ох бе жена, ще ме убиеш...

Така, да напиша защо не съм съгласна.
Първо не знаеш каква сцена е снимана, снимана ли е изобщо, но в главата си вече си създал сценарий за 10 филма напред.
Първо, това е неуважение към екипа, другите актьори. Да, сериала разказва историята на Еда и Серкан, и то много добре я разказва, но другите герои не са вещи. Не може да гравитират само около главните и да се усмихва умно и красиво. Щом ги има в историята, тези герои имат свой живот, и този живот трябва да има някакво развитие.  И да казваш - йок, аз искам да гледам само Серкан и Еда, ми не е на място.И тези герои трябва да и. Се случва нещо, трябва да видим промените и в тях. Иначе 140 минути да гледаме само Серкан и Еда - мк хубаво ама и то хубавото омръзва, диабет ще хванем от толкоз сладост. И да уволнява е другите актьори, защо само да им дишат въздуха.
Серкан и Еда били разделени, а Пъръл и Енгин имали връзка, не било справедливо. Ми то и живота не е справедлив. Иванчо като се раздели с Марийка, не очакваме Петканчо да се раздели с Ганка от солидарност.
Да, Еда и Серкан са главните герои, но и второстепенните трябва да имат своето развитие, иначе всичко ще стои много изкуствено. Целият свят е спрял за да може нашите двамата да живеят... Тц..
Отделно е пълно неуважение към екипа на проект, който казваш че харесваш да кажеш" Ние (щото тука говорят от името едва ли не всички почитатели на филма), та ние искаме Керем И Ханде само, за какво са ни другите... Тц, не ми допада такова мнение.

На мен лично живота на всички герои ми е интересен. Пъръл и Енгин са любопитна двойка - пълни противоложности, нямат един общ интерес (освен работата) и ми е чудно тази любов (доскоро основно платонична) ще успее ли да оцелее като връзка или ще приключи....
Този сериал ми е интересен с това, че освен главните, и второстепенните герои са пълнокръвни и интересни. Карат те да мислиш (поне мен де)
Айдан в началото ми беше като разглезена дама от висшето общество. С типичните за това общество предразсъдъци и комплекси. Но бързо се усети, че има нещо различно, е едните е една, с другите - друга. И се питаш това сега лицемерие ли е, къде е истинската Айдан.
За причината да не може да излиза навън имах мои си няколко теории и нито една не се доближи до истинската. А нейната причина жестоко ме докосна. И Айдан като майка - дай Боже, след време да съм отгледала децата си така, че и аз да имам такава силна връзка с моите деца (аз с моята майка например, лека ѝ пръст, нямах. С татко що годе имам, но пак не е такава каквото би ли се искала)
Сейфи... Той е много интересен образ, гледаш го отношението му към различните хора и е като барометър. От началото се виждаше че има лека неприязъм към Селин, имаше...
Енгин - страхотен приятел, по-веселят шеф, но неспокоен да управлява кризисните моменти, не уверен в любовта. Но, както казах, страхотен приятел. Знае кога да си каже в очите на Серкан че е постъпил грешно, знае как да го каже, че Серкан да го чуе, знае кога да замълчи.
Дори и Селин щом толкова много я обсъждаме, значи има защо.
Ефе - мисля си, че ако не бяха онези телефонни разговори, които по казваха че е там с цел, ние щяхме да имаме по-големи симпатии към него. Може би дори щяхме да търсим оправдателна причина за това което направи. Защото неведнъж ни беше подмятано, че героят всъщност не е лош човек, но има нещо, което го е принудило да дойде, да вземе акциите, дори и да търси слабото място на Серкан. Надявам се, че Ефе няма да си тръгне, преди да ни разкрият тези причини. Дали ще го оправдаят или не в нашите очи, няма значение.
Дори и малодушието на Алптекин има някакво значение за историята. Най-малкото да ни каже "помисли какъв родител си, защото твоите действия имат последствия" след всичко това да кажа "Не ми давайте историите на другите герои, ами само на ЕдСер, ми не ходи...
И така мога да пиша за всички, но ще стане прекалено дълго. Не че сега е кратко. Но общо взето всичко друго настрана, този сериал ми хареса и с това че ме кара не да го гледам отгоре отгоре като фон, като нещо случващо се пред мен, ами и да го осмисля, да търсялогиката, какво го е накарало героя да направи това... И това е едно от най ценните му качества.
Имам ск база за сравнение с предишният сериал (майюкср и съвсем друг жанр) който в началото адски ми хареса, но в момента ми е пълен провал, точно заради нелогичните действия на героите. Е мисля го, мисля го, гледам уж с внимание, ама не мога да го измисля. И в момента не го гледам, следя фрагманите, колкото да знам какво ще стане, докъде повече може да се провалят и тук таме някоя сцена в YouTube.

А тук, съм съгласна и още 10 серии да ги държат разделени нашите  ако трябва, но ако тази раздяла не е просто време да запълваме в историята, ами отговаря на характерите на героите, на техните мисли, страхове и вътрешни борби. В момента де справят много добре с това. Затова и неведнъж бях писала - ако го сдобрт прекалено бързо (след две - три серии) това нямаше да пасва на показаното досега и щеше да си личи, че се прави само и само да се угоди на феновете.

Кой ще е отвлечен? Еда ли? Хмммм., що не... Какъв по-голям шок от това за Серкан. Да видим после ще пее ли песента " Стой далеч от мен, ама аз няма да стоя далеч от теб"

Но не се настройва предварително, има време ще го видим. Това поне ще е нещо, което ще го разрешат в серия. Юю Па и на Керем му върви да играе на спасител на отвлечени девойки...

Едир: Успях да Изгледам най накрая това интервю на Керем. От преди няколко месеца е. Говорят за нюкино, телевизия, роли, сценарии. Много интересно, но бих го препоръчал само на тези, които разбират езика. Два часа разговор няма как да преведа. То има, ама... За фруготе може да пробвам да отделя найг интересното и да го преразкажа.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 19:57 от Aлекcандрa

# 464
  • София
Момичета, никакво отвличане няма - по-вероятно е да ходят да я искат. 😅 Тези пари са за баба Мардин. Серко се е подготвил добре. Замък в Мардин ще купува!

Алекс, +1 за цялото ти мнение относно поста в Туитър. Страхотно неуважение... Не ми се коментира даже. Ти си го написала много добре.

От Налбантова си търсете снимката на гол Керем бей. 😏

И последно за днес, ама само за днес, утре продължавам с колажите. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт