Най после съм при вас! Здравейте, сладки! Липсвахте ми, липсвахте ми толкова много! Пропуснах цяла серия, фраг, дискусиите ви, смеха ви - чувствам се ощетена, че не бях с вас. Но тази вечер усмивката ми може да стопли тези, на които им е студено - в новия дом заедно с всички вас и с епизода, за който FOX обещава 80% любов!!! Дали да вярваме, направо е като нещо, за което забравихме, че ще го има?! Нека да няма повече гневни разговори, подмятания, недоизказани думи, договори и грешно разбрани мисли! 19 серии стигат! Чакаме Любов, във всичките й измерения!
Не съм успяла да изчета целия роман, който сте написали в две теми, но с удоволствие ще изчета всичко - бавно, вълнуващо. Обичам да чета романи, но защо ли последния, който започнах, остана незавършен вече три месеца? Ами, с вас времето сякаш спира, защото тук намирам това, от което най много се нуждая!
Благословени да са Александра и Али за преводите, които ни отварят очите за това, което се случва!
Благодарности за Рози и Галка
, че ни приютяват в къщичките, в които да намерим сладки разговори, шеги и закачки, вълнения и най вече да бъдем себе си!
Добре дошли на новите момичета, който е почукал на вратата ни, винаги е добре дошъл! 
Момичета, вие свирите една вълшебна симфония, с прекрасни акорди, трели ... Всяка участва със своя тон, но като се обедини всичко, получава се магията, която ни привлича тук!
Имам много неща, които трябва да споделя, но точно сега не му е времето. Развълнувани сме за новата серия, чакаме и броим минутите, които остават до началото! А тия нашичките влюбени гълъбчета ще ни пренесат в тяхната приказка ... На Керем му личи повече, нали? А Ханде нали е кокетка, по добре го прикрива?!
Приятни часове пред екрана, хубав нет и още веднъж БЛАГОДАРЯ на момичетата, които ще превеждат! 

Препоръчани теми