Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Аз, лично, не бих се зарадвала изобщо на подарък свещ. Имам предразсъдъци по въпроса, което си е лично мой проблем, разбира се. Но този артикул предпочитам да си избирам сама. На парфюм, лично на мен, никой не би ми угодил. Така че... хора всякакви. На какъв подарък бих се зарадвала аз, не знам. Важно ми е да е красиво опакован и да не е отбиване на номера с някаква грозотия. Май ще се зарадвам искрено на картина или пластика, също африканска фигурка от абанос, друго не ми хрумва.

# 76
Аз подкрепям предложението за хитови парфюми ,в момента с намаленията могат да се купят доста хубави парфюми в тоя ценови диапазон.
Mon Guerlain е едното предложение ,може и Либре, Cavalli Florence и Florence Blossom, някое от новите Армани ..

# 77
  • До сърцето...
Повечето от предложените парфюми, ако ми ги подарят, ще бъда крайно разочарована. Аз съм за бутилка хубаво вино или друго качествено питие.

# 78
  • Бургас
Аз също никак не бих се зарадвала на свещи или вино, не пия.Аз съм за ваучер, много е трудно да се нацели какво би допаднало.В краен случай да се купи нещо хитово и по- масово харесвано, Мон Герлен, ЛВЕБ и др.

# 79
Аз също не обичам да ми подаряват свещи - това си е чисто отбиване на номера.
Виното не всеки ще оцени подобаващо качественото такова.
Аз на лекари подарявам уиски на мъже и Бейлис на жени - при мен винаги работи.
Но пак ще се повторя, че хитовите парфюми са добра опция. Аз съм подарявала Ла ви е бел на 60 годишна жена и тя много се зарадва и си ползва редовно.

# 80
  • Пловдив
Бих се зарадвала на ваучер за Дъглас примерно.  Повечето предложения и на мен не ми допадат. Свещи обожавам, имам много, но не всякакви. Това си е голям риск. Нека си изберат сами. Така им подарявате и кефа от шопинга. Преди Коледа всичко ще работи, и ще имат възможност да обикалят.
Моля за няколко думи за Alien Eau Sublime. Ако не харесвам първообраза, но нося Eau Extraordinaire, Flora futura, Mirage.. този ще ми допадне ли?

# 81
Ако трябваше да избирам подарък парфюм за три дами при посочените условия също бих избрала една марка или серия от тип широко харесвани леки женствени аромати от сорта на серията Quatre на Boucheron. Също предвид, че е за подарък бих се насочила към по-красиви и луксозно изглеждащи бутилки дори и самия парфюм да не особено скъп (Quatre са такива според мен). Други широко харесвани и не скъпи, които са в красиви бутилчици са серията Eclat на Lanvin, имам предвид Eclat d’Arpège  https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-d-Arpege-988.html, Eclat de Fleurs https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-de-Fleurs-32019.html и Éclat de Nuit https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-de-Nuit-50213.html
Salvatore Ferragamo Signorina серията също мисля, че се харесват доста, подкрепям и предложението за Cartier. Лично за себе си много харесвам парфюмите на Dupont, защото са различни, но все пак се харесват на доста хора, трайни са много и не са особено скъпи. Като минус за подарък е, че за мен не са толкова красиво изглеждащи, с изключение на този https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/58-Avenue-Montaig … -Femme-15549.html той за мен е хубав и приятен парфюм в красива бутилка.

# 82
  • Пловдив
Да се изкажа и аз като работеща мед.сестра по въпроса с подаръка .Алкохол и бонбони не подарявайте,защото всички само това подаряват.Наистина най-добре би било ваучер за парфюм  или някаква козметика- шампоан ,крем за лице,ръце ,паста за зъби -нещо което със сигурност ще е от полза.Или сега в зимния сезон коледно одеало,коледни чорапи, ръкавици ,а защо не и грейка без ръкави, с която да се топлят в къщи или на работа.

# 83
Паста за зъби, крем за ръце? За мен е неуважителен жест. Това да не са подаяния? Simple Smile
Мои роднини са лекари/хирурзи. Оплакване от подаръци качествен алкохол нямаме. Но виж, ако ми метнат ръкавици, грейки, елечета или пасти за зъби ще е дъното.

# 84
  • Пловдив
Абсурд шампоан ,крем за ръце ,паста за зъби. Това са неща от личната хигиена на всеки и едва ли някой чака да му ги подарят.

# 85
  • Пловдив
Е от уважетие лекарите ще приемат алкохола, но повярвайте рядко стига до дома им.Директно се преподарява на сестрата, санитарката, някой близък роднина.Повечето от дежурства и разположения не пият.Кафе и ядки са нещо което наистина би се консумирало. Козметиката може и на пръв поглед да е елементарен подарък, но ако се замислите всяка жена има ,но никога не е достатъчно  особено ако е на качествена и скъпа марка.

# 86
Е, едва ли ще отиде в сестрата, ако е сингъл барел, пък той струва колкото един парфюм, така че... въпрос на предпочитания. Simple Smile

# 87
Извинявайте, че рязко сменям темата, но притеснявате ли се да поръчвате парфюми в това студено време? Замислих се, че при доставка сигурно прекарват известно време на доста ниски градуси и дали това им се отразява негативно? Едва ли ще замръзнат заради алкохола, но знам ли дали се запазват на 100% ароматните молекули. Едни такива луди размисли на обикновен парфюмен маниак 😁

# 88
  • Седмото небе
Очертава се весело отново... Хайде пак ще се почне темата за замръзващите и размразяващите се парфюми. Не ми се обиждайте, ама такъв въпрос звучи мааалко нелепо и несериозно. Ако го купите от магазин парфюма на “стайна” температура или пък си го поръчате в лятна жега, как бихте могли да знаете къде е бил съхраняван преди това и в каква среда? Кучи студ или мръсна жега са по-вредни за милите парфюми? И къде биха отишли, и какво ли би се случило с горките ароматни молекули?!?

# 89
Очертава се весело отново... Хайде пак ще се почне темата за замръзващите и размразяващите се парфюми. Не ми се обиждайте, ама такъв въпрос звучи мааалко нелепо и несериозно. Ако го купите от магазин парфюма на “стайна” температура или пък си го поръчате в лятна жега, как бихте могли да знаете къде е бил съхраняван преди това и в каква среда? Кучи студ или мръсна жега са по-вредни за милите парфюми? И къде биха отишли, и какво ли би се случило с горките ароматни молекули?!?

Въпросът ми звучи нелепо, защото не съм експерт. И смятам, че няма нищо срамно в това човек да попита там, където може би ще получи отговор и приятелско оттошение. А Вие освен любезна и внимателна, явно се занимавате от дълги години с производство и дистрибуция на парфюми и сте наясно с качествата им и условията за съхранение преди да стигнат до крайния потребител. Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт