Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 502
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
По въпроса за подаръците, аз бих избрала ваучери. Всеки ще си прецени от какво има нужда и как да оползотвори сумата.

# 91
Дами, благодаря на всяка една за съветите и насоките!
Относно вида на подаръка вероятно без да искам съм се насочила към парфюм съдейки по себе си. Свещи имам подарени от над 10 години и така си стоят вкъщи, някои дори неразопаковани. Нямам отговор защо. Алкохол... МС пие само бира, аз рядко близвам и за жалост, колкото и да е висок клас концентрата или виното, които ми подарят, не бих могла да го оценя... А и това са подаръци, които са по-скоро за дома и семейството, не са лични... Но пък парфюми съм си купувала "на сляпо", от 2-3 от най-популярните сайтове и все ми е било приятно. Дори да не съм очарована от аромата, "разносвам го", изследвам го и ... в краен случай го ползвам рядко и дълго го подмятам в шкафа, но пак ми е интересно и приятно да опозная нов за мен парфюм. Но това е сигурно, защото не съм парфюмен познавач и маниак като повечето тук.
Прави сте за всички рискове и минуси на  подарък парфюн. Ваучер е по-добрият вариант, да. Но една от дамите има сериозни причини да се страхува от заразяване с Ковид и съм 99 процента сигурна, че няма да тръгне лично по магазини да си избира парфюм.
Бяла козметика... Там не е по-лесно - знам ли коя с какви нужди на кожата е. И пак съдя по себе си сигурно.  Парфюм бих пробвала, какъвто и да ми подарят, но крем - не. Там избирам много внимателно, след консултации, ровене в състава и търсене на отзиви.

# 92
  • Франция
Лично аз не съм фен на ваучерите за подарък, честно казано. Стоят ми някак си безлично. Но пък и аз не съм медицинско лице, на което редовно се подаряват стереотипни подаръци.
Ако трябваше аз да избирам ароматен подарък на хора, които не познавам достатъчно добре, за да им уцеля парфюма, вероятно бих избрала луксозна ароматна козметика. Луксозни продукти за тяло, Acqua di Parma например имат чудесни.

А, да - L'Occitane в момента ме бомбардират с оферти за "Черен петък" също, а те имат хубави продукти за тяло Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 23:42 от Miyako

# 93
За парфюмните подаръци - отидете в L'Erbolario, хем сега ще имат голямо намaление. Имат интересни аромати в малки и средни размери, имат козметика за тяло със същите аромати, консултантките са супер отзивчиви и даже могат да ви насочат кое се харесва най-много и от кого, може да изберете подходящ сет от 2-3 нещица, които ще опаковат много красиво още там и то безплатно.
Скрит текст:

# 94
Свещи- не, вино може, парфюм също. Залагала съм на Нарцисо - бялото кубче и пудрата(за мен универсални и харесващи се аромати). Подарявала съм портмонета и копринени шалове от Масимо Дути, винаги са доволни.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:15 от sesil99

# 95
  • Бургас
Свещи обожавам, но явно не всеки е така. Алкохол и бонбони за мен е неподходящо. Не всеки би го оценил, а при количествата с кото се сдобиват, съвсем. Ваучер е неподходящо. Като жест съм изпращала пици и напитки от добър ресторант, за целия екип, но това е малък жест и  не е личен. Лосион и козметика за тяло - ХОРА, едната дама е на 60, а другата близо 70?!?! ами... не знам. Парфюм за мен остава най-добрия вариант. Хитачка или на популярна марка. И да не се хареса, жеста ще бъде оценен.

# 96
  • София
Извинявайте, че рязко сменям темата, но притеснявате ли се да поръчвате парфюми в това студено време? Замислих се, че при доставка сигурно прекарват известно време на доста ниски градуси и дали това им се отразява негативно? Едва ли ще замръзнат заради алкохола, но знам ли дали се запазват на 100% ароматните молекули. Едни такива луди размисли на обикновен парфюмен маниак 😁

Отговорът на въпроса Ви можете да откриете в учебния материал по химия и физика за 6 и 7 клас. Припомнете си го и вече няма да имате подобни въпроси!

# 97
Извинявайте, че рязко сменям темата, но притеснявате ли се да поръчвате парфюми в това студено време? Замислих се, че при доставка сигурно прекарват известно време на доста ниски градуси и дали това им се отразява негативно? Едва ли ще замръзнат заради алкохола, но знам ли дали се запазват на 100% ароматните молекули. Едни такива луди размисли на обикновен парфюмен маниак 😁

Не им се отразява, смело поръчвай.

SOTD- La Petite Robe Noir

# 98
  • sofia
Е от уважетие лекарите ще приемат алкохола, но повярвайте рядко стига до дома им.Директно се преподарява на сестрата, санитарката, някой близък роднина.Повечето от дежурства и разположения не пият.Кафе и ядки са нещо което наистина би се консумирало. Козметиката може и на пръв поглед да е елементарен подарък, но ако се замислите всяка жена има ,но никога не е достатъчно  особено ако е на качествена и скъпа марка.
Повярвай ми, но не е така, рядко се случва да дадат.Сами си го пият, гадовете.  😁

# 99
Може ли мнение за Mancera Amber Fever?

# 100
Момичета често съм срещала че търсите Guerlain L'Instant de Guerlain в старата опаковка, в новата много ли е променен? То и май трудно да се намери в старата вече

# 101
  • виртуално
Момичета често съм срещала че търсите Guerlain L'Instant de Guerlain в старата опаковка, в новата много ли е променен? То и май трудно да се намери в старата вече
За мен примерно новата опаковка е отвратителна

# 102
Може ли мнение за Mancera Amber Fever?
Любимата ми Мансера от тези, които съм пробвала. Близък до Бакара Руж. До известма степен дистанциращ парфюм, бих казала без никаква сладост. Мирише ми основно на дървесна смола. В началото се усеща леко алкохолна нотка и има едва доловима горчивина, която го прави интересен и запомнящ се.

# 103
  • София

Не фрапантно, но има разлики. Във вариант ЕДП аз предпочитам новата версия, по-мека ми е, старата на моменти ме души. При ЕДТ обратно, новата версия ми е по-постна, съответно харесвам старата повече - някак има повече дълбочина, не е просто едни хубави цветя и ванилия. Откъм шишета - категорично старите (но то пак си е въпрос на вкус).

# 104
Свещи обожавам, но явно не всеки е така. Алкохол и бонбони за мен е неподходящо. Не всеки би го оценил, а при количествата с кото се сдобиват, съвсем. Ваучер е неподходящо. Като жест съм изпращала пици и напитки от добър ресторант, за целия екип, но това е малък жест и  не е личен. Лосион и козметика за тяло - ХОРА, едната дама е на 60, а другата близо 70?!?! ами... не знам. Парфюм за мен остава най-добрия вариант. Хитачка или на популярна марка. И да не се хареса, жеста ще бъде оценен.
E хайде сега, и жените над 60 ползват козметика за тяло, да не са легнали да умират. Крем за тяло и ръце, душ гел, луксозен сапун, що не?

Общи условия

Активация на акаунт