Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 609
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Bentley, L'erbolario

# 166
  • София
Новата серия на Bvlgari man.

# 167
  • Чукарландия
Да ме насочите към бюджетен парфюм, моля! Сумата около 60-70 лв. Приятелка ме помоли за помощ. Отворих сайт наредих 10 аромата и накрая по метода на отпадането останаха 0 Simple Smile По възможност “дълготраен и по- интензивен”, това бяха изискванията.
Добро утро! Много съжалявам, но  не съм отбелязала, че търся мъжки аромат. 😳Благодаря на отзовалите се ❤

Encre Noire Lalique точно това, което търсиш, много траен, интензивен, а и много хубав и харесван. При това го има 100 мл на чудесна цена из сайтовете. 🤗

# 168
Encre Noire Lalique точно това, което търсиш, много траен, интензивен, а и много хубав и харесван. При това го има 100 мл на чудесна цена из сайтовете. 🤗
Оу, това без проба недейте! Това нещо мирише така, както си представям че е миришела гробницата на Тутанкамон при отварянето ѝ...
А толкова да харесвам ветивер, но в премерени количества и добре композиран.

# 169
  • Чукарландия
🤣🤣🤣Азалия, на мен на гробницата не, даже на нещо по-лошо ми мирише Кристал Ноар.
А иначе Енкре-то си е супер! Мъж, ухае на Мъж! 😉

# 170
Така де, това са два от много коментираните парфюми, които без проба са опасни за покупка. Нали знаеш, има такива, които може да не са уау, но не са парфюми, от които да се вцепениш. Ама тия двата и Енкре в частност, са такива!

# 171
  • София
Моля за помощ! Търся IDOLE d’Armani. Стар е и отдавна е спрян от производство. Няма го по онлайн магазините. Намерих го в ОЛХ, малко употребяван. Притеснявам се дали е оригинален. Има снимки на шишето и опаковката. Като експерти, какво ще кажете?
https://www.olx.bg/ad/originalen-parfyum-armani-idole-CID655-ID8l3Cf.html

# 172
  • виртуално
Моля за помощ! Търся IDOLE d’Armani. Стар е и отдавна е спрян от производство. Няма го по онлайн магазините. Намерих го в ОЛХ, малко употребяван. Притеснявам се дали е оригинален. Има снимки на шишето и опаковката. Като експерти, какво ще кажете?

Idole Armani имаше само 30,50 и 75мл шишета
не мога да видя хубаво снимките, но в обявата пише 90

обади се тук да питаш дали го имат
https://www.starcorp.bg/

# 173
На кутията пише 75 мл доколкото виждам и името ми е познато, дали не е от темата дамата...

# 174
  • виртуално
На кутията пише 75 мл доколкото виждам и името ми е познато, дали не е от темата дамата...
Мислиш ли, че някой от темата би объркал така мл и името на Дъглас ?
Като се предлага с неправилно описание и най-големите мл и с адрес с.Дунево , винаги ми е съмнително

# 175
Моля за помощ! Търся IDOLE d’Armani.
Скрит текст:
Стар е и отдавна е спрян от производство. Няма го по онлайн магазините. Намерих го в ОЛХ, малко употребяван. Притеснявам се дали е оригинален. Има снимки на шишето и опаковката. Като експерти, какво ще кажете?
Нищо не ти пречи да го поръчаш с опция "преглед и тест" и ако си познаваш аромата и бутилката да прецениш сама. Ако нещо те усъмни, го връщаш.
Купувала съм спрени от производство и трудно откриваеми парфюми от частно лице и не съм имала проблем. Е, веднъж попаднах и на менте, но от това никой не е застрахован.

Благодаря за темата, Денси. Flowers Rose
Имам и нося амброви парфюми, но не са ми най-любимите. Има една тънка граница, която ако е премината ми натежават и душат или една идея ми мъжкареят. А, като поддържаща нотка, харесвам и то много кехлибара, придава една мекота и дълбочина на аромата. Виж, кехлибареният цвят ми е любимият цвят за парфюм.

# 176
Няма спор, че обявата е съмнителна, казвам само какво виждам на кутията и че името ми е познато... Разбира се, може и да бъркам за името!

# 177
На мен ми изглежда редовен, но аз по принцип съм предубедена и никога не пазарувам от този тип платформи като olx, bazar и подобни.

# 178
И аз не пазарувам и не продавам никога парфюми в такива сайтове, съмнително ми е.

# 179
На мен ми изглежда редовен, но аз по принцип съм предубедена и никога не пазарувам от този тип платформи като olx, bazar и подобни.
А бе и аз съм предубедена, ама както видя нещо изчезнало от пазара дето издирвам и го мечтая, всички предразсъдъци и задръжки ми се изпаряват. Хвърлям се с главата напред, пък "каквото сабя покаже"! Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:51 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт