Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 874
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Кой от тези бихте препоръчали за жена на 70 г. Няма някакви предпочитания;

# 181
Givenchy от изброените, но... аз бих избрала друг извън тези.

# 182
Момичета, Elie Saab Le Parfum има ли някаква прилика с Коко Мадмоазел? Искам да го купя на сестра ми, която много харесва втория.

# 183
  • Бургас
Не, нямат прилики за мен никакви.

# 184

Моите съкровища от ausliebezumduft. Много са мили, сложили са картичка и екстри.

# 185
  • Чукарландия
Аз пък това лято точно в ОЛХ нацелих две красоти, които ги няма тук и се оказа, че е съфорумка 😂. Но вече не пише в темата.

# 186
Момичета, Elie Saab Le Parfum има ли някаква прилика с Коко Мадмоазел? Искам да го купя на сестра ми, която много харесва втория.
Не.

За дамата на 70 от изброените то си е пак до характер – може би Прада Кенди или Долче Габана Есенцията.

# 187

D&G или Kenzo.
Моята баба на 80 ползваше Gucci envy me и Gucci Flora, като този втория го обожаваше.

# 188
Казвай кой!
И за мен Elie Saab Le Parfum и Коко Мадмоазел нямат прилика /ползвам и двата /;

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:12 от Наоми

# 189
Някакво мнение за Мансера ред табако, моля

Доста силен, завладяващ и натрапващ аромат. Не би се харесал на всеки именно заради това, но ако харесвате такива парфюми определено ще останете доволна..според мен по скоро клони към мъжки аромат но и на жена стои страхотно и различно. Днес съм с него и освен че целия апартамент ухае все още от напръскването в 8 сутринта и аз ухая цялата..но преди да направите покупка го тествайте Simple Smile

# 190
Моята най-нова обсесия е лакрицът ... 😀

Пробвах Aoud Black Candy, който е жесток! Благодаря на дамата, която ми го изпрати!

Питанката ми е кой бихте препоръчали измежду:
-Guerlain La Petite Robe Noir
-Agent Provocateur Fatale Intense
-Diesel Loverdose
-Lolita Lempicka Mon Premier
-Mancera Aoud Black Candy

Не търся нещо нишово, нито нещо, което е трудно откриваемо. По-скоро нещо с много ясна лакрица, която да присъства до края; да е траен и да се усеща; да има шлейф. Да няма анасон! 😀Идеално ако е с ванилийка Simple Smile)

Благодаря предварително! 🌸

# 191
Хипнотичната отрова ЕДП отговаря на всичките ти изисквания. Само че, ванилията е много, лакрицът по-малко. Аз не мога да го поносям и затова не мога да я нося, но е великолепен парфюм.

# 192
Казвай кой!
Заклевам се, че колкото и да няма претенции, е чувала за Shalimar в своята младост и този парфюм звучи френски, магично и специално. Вече е зима и той би бил чудесен подарък, вярвам, че ще го оцени. На възрастните хора и обонянието не е вече така силно, така че няма да я стресне с мощ. А и някак си достолепно ми звучи - възрастна дама, ухаеща на Shalimar Guerlain!

# 193
Обожавам лакрица в парфюмите.
Mancera Aoud Black Candy е жесток, наистина. Задължителен тест, необичаен парфюм е.
Hypnotic Poison Eau de Parfum обожавам, лакрицата е доста силна, EDT не понасям и двата парфюма нямат нищо общо.
La Petite Robe Noire Guerlain е повече черешов при мен, но пак се усеща лакрицата,  в Black Perfecto е сякаш по-осезаема.
Всички са безобразно трайни при мен.

Аз съм хвърлила око на Lira Xerjoff, но на този етап няма къде да тествам. Моля, познаващите го да кажат дали се усеща добре лакрицата, макар че тук повече имам притеснения от канелата.

# 194
  • виртуално

колкото хора, толкова мнения ... аз бих взела:
Оцелота EDP на Дали
Amor Amor на Cacharel
Olympea EDP на Rabanne

Общи условия

Активация на акаунт