Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 641
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Вчера празнично се офъщях с Армани Си Пасионе Интенз. Толкова го харесвах и за РД реших да го напръскам за сефте и...не усетих нищо, ама ни-що...Явно, че чакам възстановяване на обонянието още, за да го усетя...Anguished
Днес явно съм се поляла с LVEB edt, но за мен беше едва доловим. Колега обаче мина сутринта през стаята ми, като стоеше на вратата и 15 минути след като си тръгна, ми се обади да ме пита дали съм със Скандал! Първо, явно парфюмът се е усещал и от външната страна на прага на вратата... и после точно пък на Скандал ли му заприлича? Купил го бил на жена си за Коледа, 100 мл. Питам "за колко го купи"? 60 лв. Горката жена, а е толкова красива!
Поднових LVEB още два пъти в течение на деня, в момента изобщо не усещам да съм имала парфюм... Не е честно! Ще си пръскам под носа вече, та да не прекалявам по себе си и да уморя околните.

# 451
Скрит текст:
Вчера празнично се офъщях с Армани Си Пасионе Интенз. Толкова го харесвах и за РД реших да го напръскам за сефте и...не усетих нищо, ама ни-що...Явно, че чакам възстановяване на обонянието още, за да го усетя...Anguished
Днес явно съм се поляла с LVEB edt, но за мен беше едва доловим. Колега обаче мина сутринта през стаята ми, като стоеше на вратата и 15 минути след като си тръгна, ми се обади да ме пита дали съм със Скандал! Първо, явно парфюмът се е усещал и от външната страна на прага на вратата... и после точно пък на Скандал ли му заприлича? Купил го бил на жена си за Коледа, 100 мл. Питам "за колко го купи"? 60 лв. Горката жена, а е толкова красива!
Поднових LVEB още два пъти в течение на деня, в момента изобщо не усещам да съм имала парфюм... Не е честно! Ще си пръскам под носа вече, та да не прекалявам по себе си и да уморя околните.
Така явно ще да е...постепенно...започнах постоянно да проверявам усещам ли нещо...усещам,но кратко и не е като да мога цял ден улавям шлейф или воал поне...Flushed По подобен начин една колежка поръчва от сайт Либре-то, влизам в сайта, ми то всичко намалено до около 60лв., ма няма Шанел, няма Диор,няма Том Форд...всичко на горед- долу еднакви цени...стана ми жал и й казах, че са ментаци. Дано не го е взела...
Днес носих Линтерди ЕДП, усещам го при напръскване и съвсем леко до час, после никой...
Отивам да намажа някой ароматен лосион, та да ми ухае до сън...

# 452
Да се включа и аз за  LVEB edt. Аз съм си напълно в ред с обонянието. Няколко дни по ред съм с него,с много добро напръскване. И го усещам точно 15 минути. Излизам с него и навън нарочно питам,който е около мен (на открито) Амии,само в непосредстена близост се усеща.Там е,да,но е много интимен и тих... Даже мислех да питам как е при тези, от вас,които го имате.
И сега,чета поста на Азалия.

# 453
Аз преди 2 дни бях с LVEB, обаче с флоралния ЕДТ. Какво да кажа - цял ден го усещах осезаемо, а когато се прибрах /14 часа след като се бях напръскала/ ми казаха, че ухая страхотно.
П.С. Парфюми никога не подновявам през деня, че не ми се носят "буркани" из чантата. Simple Smile

# 454
Аз сега имам оплаквания, след боледуването. Преди го усещах поне по 8 часа...

# 455
Моя нос нещо неодобрява това NARCISO RODRIGUEZ FLEUR MUSC .Пробвах го на есен, пробвах го и сега.
Ми не. На кожата ми е просто цветен аромат. Това, че  не търпи развитие не ме дразни, дразни ме монотонноста му. Седнах пирамидата да му чета.Какво пачули, каква амбра, а теменуга пък абсурд. При мен от начало до край всичко е божур. И всичко трае около 10 мин. на повърхността.
Значи, или настроението ми не отговаря на аромата в момента, или кожата ми не е съгласна с  нотките му. Ше го мъча на пролет .
Ковида ме прескочи , а тоя парфюм ми се опъва. За сега.

# 456
Момичета, да споделя и аз парфюмни размисли и страсти. Въртях, суках, пръсках, разделях се и...успях да го докарам до 7 налични парфюма( в България сигурно са ми останали още няколко, но тях не ги броя😁). Доволна съм, така сякаш ми е по-леко, а и многото налични  парфюми сякаш ми създаваха какафония в главата и това ме изнервяше. За момента съм се спряла на Адикт едп и Долче Вита едт за ежедневието и отделно Епик Амуаж само за много специални случаи. От сантименталност пазя Dune, Pure Poison, Gucci Rush, Angel( последният все още обичам да нося, особено когато вали сняг). Продължавам да имам много парфюмни мечти, но сякаш ми е по-уютно  така с по-малко на брой. Отдавна исках да го постигна, да мога да открия и "отсея" само тези парфюми, които наистина ми импонират, докосват нещо дълбоко вътре в мен и ме карат да се чувствам себе си...

# 457
Аз не мога да намаля или огранича парфюмната колекция. Вярно и аз преразглеждам, разменям и подарявам, ама така си отварям място за нови парфюми. Общата бройка се увеличава, а не намалява. Тъкмо се сдобия с някой мечтан парфюм и си мисля, че ще кротна и се появява нова парфюмна любов.

# 458
  • Sofia
Моят финал на годината ще е  Parfait de roses,  друго не купих през декември .
Имам само още 2 желани парфюма и не искам да се разсейвам с ненужни неща на оферта,  но изкушението е голямо.

# 459
Моля, ако някой познава и двата парфюма, да сподели открива ли прилика между Kenzo World Intense и Burberry Her Intense. Благодаря предварително!

# 460
Момичета, как може да се оправи механизма на парфюм дето не иска да пръска?
Явно е блокирал.
Пишеше наскоро в някоя от парфюмните теми, че се бъркало с игла на инжекция или нещо подобно за да се раздвижи отвътре, но нямам спомен точно каква е технологията.
Хубава и ароматна вечер от мен.

# 461
Аз също имам Скандал, подарък от мъжа ми за миналата Коледа - 80мл, което мисля е макс, но той със сигурност не ти е колега 😋. Миналата година много го харесвах и исках и след като го получих, разбрах, че чакаме бебе. И като почна онова лошо 🤢. Цяла година не го докоснах този парфюм. Сега му давам шанс, но само с едно фъс най-много на ден. Това сериозно е най-наситеният парфюм, който имам..

# 462
Получих си днес от Нотино Bouquet Ideale Xerjoff , но кажете моля, възможно ли е да няма тамян в него (гледам пирамидата във фрагрантика) и така тихичък ли стои до кожата, или да ходя да си правя PCR тест? Оказа се по-различен , но много по-хубав отколкото очаквах! 😍

# 463
  • Пловдив
Имам проба от него и в началото си усещам пушеци, но много бързо изчезват и след това става приказен. При мен е много плътен, гъст и силно излъчващ.
Поръчах бутилка от него от Ауслибе и получих е-мейл, че най-после е изпратена. Дано това чакане да свърши скоро.

# 464
Да, определено има опушеност, която много ми харесва! В началото беше осезаемо индийското орехче и канелата, но после стабилно се трансформира към нещо като тамян базата. Много лайк!

Общи условия

Активация на акаунт