Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 675
  • 746
  •   2
Отговори
# 495
Ах, много ме развеселихте с този центурион😁може би нещо на Амуаж?

# 496
  • Франция
Ще си позволя да предположа, че момичето все пак не очаква нещо откровено неприятно или трудно за носене. Ако не е парфюман, а щом търси консултация, вероятно не е, може би си представя някой ярък и леко нестандартен парфюм. Нека да се избере все пак нещо, което би харесала и носила с удоволствие. Тези нотки - на кожа, метал и кръв - не са за всеки стомах.

Edit: Черният чай на Булгари е чудесно предложение. Странен, много красив, но и много носим.

# 497
Амуажите не са за млади момичета наистина, нито Черния чай.

# 498
Момичета, чудя се на Girl of Now Forever Elie Saab. Може ли да кажете някоя дума за него? Как е в сравнение с Girl of Now? Последният го имам и много си го харесвам.

# 499
# 500
търси се парфюм за млада жена, която носи дамски, мъжки и унисекс аромати, който да отговаря на следните изисквания:

I want to smell like a Roman centurion, who's coming across an old foe, who in battle once hurt him greatly. And since then, the Roman centurion has become emperor and is powerful beyond measure... I wanna smell like a scheming powerful mastermind.

цитатът е от филм
желателно е да може да бъде купен лесно и бързо, т. е. от магазин в българия
ще ми се да мога и да го тествам преди покупка

Скрит текст:
гугъл преводач: Искам да мириша на римски центурион, който попада на стар враг, който веднъж в битка го нарани силно. И оттогава римският центурион стана император и е могъщ извън всяка мярка. Искам да мириша на мощен интригант.

Killing Eve
Бях извадила и останалата част от цитата сцената, в която парфюмеристът и забърква нещо, но в страната, в която живеем до БГ мама нямам вече достъп и останах с добрите намерения....
Контекст социопат-убийца иска да съблазни полицайка,  с която вече са имали връзка т.е.жена жена
https://youtu.be/eGK3opjLM4A

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 07:24 от alethea_

# 501
  • The Evergreen State
Хаха сега обърнах внимание че цитата е от Killing Eve  и ми стана смешно като си дадох сметка колко съм се задълбочила в тълкуванието и парфюмните предложения в предния пост Grinning.
Като за Killing Eve има много варианти - YSL Black Opium, Chanel Coco Noir, Dior Poison, Gucci Guilty  - всичките главно на основа на името си а защо не и някои от парфюмите с дългите имена на Kilian.

# 502
Момичета, чудя се на Girl of Now Forever Elie Saab. Може ли да кажете някоя дума за него? Как е в сравнение с Girl of Now? Последният го имам и много си го харесвам.

Щастливи, жизнерадостни малини, поръсени с капки лимон + базата на първообраза. Олицетворение на La dolce vita- няма драматизъм, отмъщения и схеми, само неподправена радост на опиянено от щастие момиче.
Обичам го много, по-подходящ за пролет от Girl of Now. Вкусен, мек, пухкав като първообраза, но в пролетна премяна. Ако ти се носи вариация на първообраза, взимай. Зависи дали не ти пречат еднотипови аромати в гардероба. Ако ще е за сметка на друг аромат, по-добре не.

Подсетих се да го заведа днес в зоологическата градина. Вчера бях с Angel EdT 2019, който е един от най-сладките парфюми които притежавам. Като топната в мед и шоколад се чувствах. Страхотно, но един ден ми стига. Laughing Girl of Now Forever ми неутрализира олфактивното небце. Не е чак толкова сладка, поне при мен не е, но е наистина разкошна.
Идеален, ежедневен аромат за свободно време, носим целогодишно. В жега ми идва в повечко, но тогава  Elie Saab In White е просто превъзходен.

# 503
Благодаря Дез! Поръчах! Не е за сметка на друг аромат, просто много харесвам парфюмите на Eli Saab и искам да ги притежавам 😀 in White също ми е любимец. След, като поръчах и Forever, сега се чудя дали ми трябва и Shine 🤔 Той как е?

# 504
Shine е много близък до първообраза. Една милимунда по-лек заради ананаса. Почти неразличими са. Лятото ползвах Shine, зимата извадих първото момиче.

# 505
Moмичета, имам ли нужда от TF Black Orchid Perfume 2020,   ако притежавам TF Black Orchid  EDP? Чудя му се, но чета, че  е като първообраза, а е на добра цена в Дъглас.

# 506
Моля, ако някой познава и двата парфюма, да сподели открива ли прилика между Kenzo World Intense и Burberry Her Intense. Благодаря предварително!
Да си побутна питането. В чужди форуми четох мнения за  Burberry Her Intense, който не познавам. Останах с впечатление, че двата парфюма са от един тип, плътни и сладки, но може и да греша.

Също така ще се радвам, ако някой сподели мнение за Elie Saab Le Parfum EDT. Изглежда интересно, но малко ме притеснява наличието на гардения в него.

# 507
За мен са идентични, но ще го взема малко по-натам заради бутилката. Според описанието, презентацията на бранда и консултантката е по-концентриран, интензивен. При напръскване в парфюмерията от него на едната китка и паралелно от моята черна орхидея на другата, като дълготрайност и излъчване не установих да са по-високи. Но при мен, аз съм със суха кожа. Simple Smile

# 508
Моля, ако някой познава и двата парфюма, да сподели открива ли прилика между Kenzo World Intense и Burberry Her Intense. Благодаря предварително!
Да си побутна питането. В чужди форуми четох мнения за  Burberry Her Intense, който не познавам. Останах с впечатление, че двата парфюма са от един тип, плътни и сладки, но може и да греша.

Burberry her не познавам, но Kenzo world Power ми е абсолютен 50/50 микс от Olympea/Olympea Intense и Alien Mirage. Хареса ми много Kenzo-то, но при положение, че имам другите три, не намерих причина да го купувам засега. Сладост има, да.

# 509
Скрит текст:
Да си побутна питането. В чужди форуми четох мнения за  Burberry Her Intense, който не познавам. Останах с впечатление, че двата парфюма са от един тип, плътни и сладки, но може и да греша.

Burberry her не познавам, но Kenzo world Power ми е абсолютен 50/50 микс от Olympea/Olympea Intense и Alien Mirage. Хареса ми много Kenzo-то, но при положение, че имам другите три, не намерих причина да го купувам засега. Сладост има, да.
И аз Burberry не познавам. Kenzo познавам и много харесвам, затова ми се иска, ако някой може да ги сравни. Ако са близки, няма смисъл да купувам и двата.

Общи условия

Активация на акаунт