Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
tuali, ти май купи наскоро новият Love Chopard.
Може ли да го опишеш и да кажеш как с толкова много рози? Трайност, излъчване, шлейф?
Моля и други парфюмни дами и господа, ако го имат да споделят.

# 526
Аз го чакам трепетно, живот и здраве в понеделник Simple Smile

Бях го пробвала в Дъглас, но са ми много далечни спомените.

Ще пиша като дойде Simple Smile

# 527

Имам въпрос за Citizen Queen, четох доста време всички описания писани за този парфюм в годините назад тук във форума, както и всичко във Фрагрантика, но едно нещо ми се стори супер странно. Много от потребителките, които са били във възторг, след това видях че са го наказали в размените. Има ли страшна роза там? Ретро ли звучи към днешна дата? Обичам сапунени миризми, но не съм съвсем убедена за ириса. Ще съм много благодарна някой да разкаже повече за опита си с този парфюм. Може и на лични Purple Heart

Citizen Queen е алдехиден, пудрен аромат, пухкаво-талков, с много фини, меки частици. По-скоро е комбинация от ирис и лабданум, върху база от ванилия, муск, и кожа. Очарованието и е точно в модернизирането на алдехиден винтидж аромат.
https://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Citizen-Queen-3227.html

Citizen Queen е все още изключителен за мен, и във вечния ми Топ 10, но това е защото съм пристрастена към пудрени класики, особено ако има сладко-горчива нишка. В комбинация с кожа е много интересен, но за разлика от Бандит, е лесно носим. Или по-скоро, носим, защото Бандит при мен е ад под небето.
https://www.fragrantica.com/perfume/Robert-Piguet/Bandit-15.html

Ако човек иска да е актуален на всяка цена, Кралицата Гражданка не е за него. Това не е "градска кралица", а наистина телепортиран монарх от миналото, но разбира се, модерно изкъпан и дезинфекциран.
На втора бутилка съм, и вече не я нося толкова често както през 2012-2013. Тогава бях полудяла по този аромат. Може би след като свърши хоум офиса пак ще удари нейния час.

# 528
tuali, ти май купи наскоро новият Love Chopard.
Може ли да го опишеш и да кажеш как с толкова много рози? Трайност, излъчване, шлейф?

Да, само да дойде от мейкъп! Вчера май го писаха като тръгнал към мен!
Нещо напоследък ми става с тия рози, не съм толкова подозрителна както преди (макар да имам няколко и да ги харесвам много) , след като пробвах няколко прекрасни розови аромата, благодарение на съфорумка и след като взех 500 years ELDO. Дано и Love Chopard ме изнендада хубаво 🤗

# 529
Да не би Valentina Oud Assoluto да е спрян вече парфюм? Не го намирам никъде освен в ebay, където го споменават като discontinued. Жалко е, ако е така, толкова красиво композиран, стилен аромат! Не мога да му намеря дори блед аналог, или са шербети, или твърде тежки... Някакви идеи? Благодаря!

# 530
Да, мисля че е спрян.

# 531
... Love Chopard.
Аз имам мостра Love Chopard и на мен лично не ми харесва и не бих го купила. Но аз не обичам аромат на рози. Не е като българска роза, по-фин  и изтънчен е, но пак  преобладаващото е роза и нещо друго, което не мога да определя като някакъв метал. Като отлежи на кожата някоя от съставките се изпарява  и става по-добре. Ще се хареса може би от ценители на рози, но розите не са моята стихия. Не е за на сляпо, защото е специфичен.

# 532
Роза и уд?
Обичам рози, много.
Благодаря ви много. Ще изчакам да то получите и моля, да го опишете.

# 533
  • The Evergreen State
Love Chopard ме заитригува и мен. Много дързък цвят на флакона, а рекламата му е просто мечта ааааах - ваканция, ривиера, светлина, безгрижие и много блясък. Определено повдига настроението дори без да съм го помирисала Gift Heart

# 534
Да не би Valentina Oud Assoluto да е спрян вече парфюм? Не го намирам никъде освен в ebay, където го споменават като discontinued. Жалко е, ако е така, толкова красиво композиран, стилен аромат! Не мога да му намеря дори блед аналог, или са шербети, или твърде тежки... Някакви идеи? Благодаря!

Само тук го има:  https://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/valentino/

# 535
  • София
CH Good girl или Scandal? Или Scandal by night? Между тези трите се чудя. Кой от тези е по-сладък, наситен, траен и шлейфов?
Нощният скандал е най-сладък, плътен и хубав за мен.
Потвърждавам! Имам Лежерната обувка и Нощният скандал! Обувката ми е дневен парфюм, дневен шик! Нощният скандал нося навън в студеното време. Много интензивен и мощен силаж!
Виждам, че имаш колебания, за това нека ти добавя и още едно! Smile Пред Обувката бих предпочела Ла Бел, ако  нямаш още, да погледнеш.Simple Smile

# 536

Само тук го има:  https://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/valentino/

Благодаря, chery_k,
намерих го и на testerbg.com, с доставката ми идва на 95.50, тестер е. Сайтът ми се стори читав, с адекватни цени.
Това ще ми е подаръкът, напъвах, напъвах да харесам нещо друго зимно, което, не съм носила, ама всичко много сладко!

# 537
  • София
akonadi, не те съветвам да купуваш от testerbg. Шанели 100 мл за 80 лв Satisfied
SOTD Molinard Secret Sucré Sparkling Heart

# 538
  • Бургас
Веси, много е хубав Molinard Secret Sucré, толкова е класен, секси и завладяващ.И него ще си купя.Purple Heart

# 539
Момичета, Zadig & Voltare THIS IS HIM става ли за покупка на сляпо? Мисля го за подарък, но няма къде да подуша...
Другия вариант ми е Montblanc Explorer. Кой бихте препоръчали за 40г. мъж, който не е особено претенциозен към парфюмите?

Общи условия

Активация на акаунт