Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 589
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Момичета, Zadig & Voltare THIS IS HIM става ли за покупка на сляпо? Мисля го за подарък, но няма къде да подуша...
Другия вариант ми е Montblanc Explorer. Кой бихте препоръчали за 40г. мъж, който не е особено претенциозен към парфюмите?
Става, става - мощен, траен, излъчващ парфюм. Изпълва цялата стая. Лесен е за харесване. Аз лично много харесвам и Explorer. За мен е най- хубавият от Монбланите. Трайността му също е добра, но е малко по- слаба от This is him. И двата са много добри и бюджетни.

# 556
Момичета, препоръчайте ми парфюм за 11 - годишна госпожица. Нямам представа каква се харесва на девойките на тази възраст.

# 557
Момичета, препоръчайте ми парфюм за 11 - годишна госпожица. Нямам представа каква се харесва на девойките на тази възраст.
Това купих за 11 годишна госпожица. Влюбена е в шишето и в аромата
https://www.fragrantica.com/perfume/Vera-Wang/Princess-1596.html

# 558
  • в Кошера

Мрънкащата тийнка вкъщи присвоява от моите с голяяямо удоволствие. Smiling Imp
Към момента обожава Момичето в Капри, отстъпих го, разбира се. Yellow Heart
Скрит текст:

# 559
Момичета, наистина ли Класик Интенз прилича на Elie Saab in white? За мен вторият е много кремав и елегантен, но чист аромат. А за интенз други отзиви се носят Grinning
Инала съм Класик ЕДП, но ми е леко ретро,а наскоро получих ЕДТ, който е свеж, цветен, но някак ефирен. Чудя се за Интенз сега. На кой бихте го оприличили по аура, не като аромат? Силно белоцветен и сладък, може би извънземното?  

И още едно въпросче- Мукхалат шлейфов ли е, или стои близо до кожата?

Долчето и за мен е много приятен и жизнерадостен кокос.

Кой Класик Интенз? Може би имаш предвид това https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Eau-de-P … ntense-18517.html ?

Преди 2-3 години /не помня точно/, когато навсякъде имаше свободно първообраза и интенз версията, аз много се колебаех кой от двата да избера, но тук, "на село" Stuck Out Tongue Winking Eye кой ти бе чувал за тези парфюми и за Ели Сааб като дизайнер?! Служителките в парфюмериите, които бях питала, дори мислеха /и бяха уверени/, че е жена. Тогава си поръчах 2 мостри от Енцо /днешното Нотино/ и дълго ги проучвах - поотделно, паралелно, нанесени на различни части от тялото и в различно време. Тогава установих, че Интенз изключително много ми е напомня Поем на Ланком, ама толкова много, че питах различни хора и повечето от тях твърдяха, че е един и същ парфюм. Това повлия и на решението ми да предпочета и взема Le Parfum EDP. Simple Smile

# 560
# 561
Парфюмите на Ариана Гранде са любими, също и на Джъстин Бийбър и други звездни.

# 562
liz, много благодаря! Ще заложа на първия. От Montblanc до сега е ползвал единствено белия -Spirit, но искам да му разнообразя малко 😁. Най-харесван от него е Dior Savage, но в момента ми е над бюджета.

# 563
Долче Гардън е много младежки шампоанено-кремообразен кокос. аз го нося като катеря планината (през ден), защото ми действа успокояващо и някак по бебешки сладко. Има синтетика в него, но не е дразнеща. Обичам базата му много, като алманах за заспиване е – крем за бебета.

На Готие класиците са просто остра натрапчива ванилия, да се внимава с тях. Мен са ми мях малко след 10 минути.

# 564
Никак не харесвам Класиците на Готие. Ретро и мазни са ми.

# 565
  • София
На мен ЕДТ ми допада, но има сапунена нотка. И понеже доста се говори, че Интенз няма нищо общо с ЕДП и ЕДТ, го загледах, ама май ще пропусна. Благодаря, че ми спеатихте едни пари, които ще наместя за друг Joy

# 566
Не знам за интенз, аз и тях не харесвам (пробвах ги), лично аз говорех за Есенс версията.

# 567
Момичета, Zadig & Voltare THIS IS HIM става ли за покупка на сляпо? Мисля го за подарък, но няма къде да подуша...
Другия вариант ми е Montblanc Explorer. Кой бихте препоръчали за 40г. мъж, който не е особено претенциозен към парфюмите?

Mauboussin Homme и Mauboussin Private club, Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme, Burberry London и разбира се Версаче Дриймър.

Първите два са бюджетни и са страхотни за парите си.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:26 от Versace_Dreamer

# 568
Благодаря на всички за предложенията. Мисля, че ще се спра на Долче Гардън. По пирамида е много мой, а и е толкова розов и нежен с това бутилче, дано да се хареса.

# 569
  • София
Марципан, мисля, че предложенията за парфюмите на Дж. Бийбър и А. Гранде са по-добри. Долче гардън няма да бъде разбран, нито оценен. Няма нищо детско в него Hands V Това, че на теб ти харесва като визия, не означава, че ще се хареса на дете.

Общи условия

Активация на акаунт