Любов от различни култури

• 20 869
  • 456
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Неве, как имаш нерви - не знам!
Потребителката лала̀ от позицията на - Аз така мисля и всяко ново мнение отнася предишното. Laughing

# 391
Бутеркейк ,Христос е бил обрязан ,по твойта логика би трябвало и твоят мъж да е обрязан/
Абе защо всички религиозни избирателно подхождат към религиите,избират ,само ,което им допада?

# 392
  • някъде в орбита...
Doro, то смешно, ама добивам гадното усещане, че някои мислят близки до това неща. Ако се съди по прекрасностите относно календара ни, вероятно нямат никаква представа кога и как е е писана книгата, кога е създадена църквата, защо някои неща са напасвани...

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:36 от InaV

# 393
Важното е, че са вярващи
А аз атеистката, чета за религиите като за двора на Хенри VIII: много ми е интересно, много ми е любопитно, ама да не съм в него.
От Невена всеки път научавам интересни нови неща, независимо в коя тема я чета. 🤓

# 394
  • Paris, France
Бутеркейк ,Христос е бил обрязан ,по твойта логика би трябвало и твоят мъж да е обрязан/
Абе защо всички религиозни избирателно подхождат към религиите,избират ,само ,което им допада?

По нейната логика мъжете и жените в християнството са равни и би трябвало и тя да е обрязана. Тъй де, православните копти и етиопци си обрязват и момчетата, но и момичетата преди да ги кръстят.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:02 от Nevena Virolan

# 395

По нейната логика мъжете и жените в християнството са равни и би трябвало и тя да е обрязана. Тък де, православните копти и етиопци си обрязват и момчетата, но и момичетата преди да ги кръстят.
Женското обрязване няма нищо общо с нито една религия,то е африкански племенен обичай,интересното е ,че и до сега не е изкоренено.

темата отиде на майната си.

# 396
  • София
Равенство, ама друг път.
Св. Павел кви ги е натворил -мерси съм.

Да се разваме на правото на избор, че полякините не могат - 03.12.2020. По същия оня календар, паднал от небето.

# 397
  • France
Като казахте обрязване, любопитна съм как е сексът с обрязан. Различно ли е? Аз, май и така ще си остана с любопитството.

# 398
  • Пловдив
Комунизмът ни е разказал играта. Тотално непознаване на нашата религия. Много жалко за нас като общество. Надявам се да влезе скоро в училищата, че поне децата да имат някакви елементарни познания.
Познание не значи приемане.
Вярата на селския човек в миналото е проста, изконна и почти на сляпо.

Ако влезе като задължителен предмет, аз ще подема петиция да се изучават И останалите религии.
Ако случайно вкарат религия в държавните училище аз ще стана пастафарианка, ще декларирам, че вярвам в Летящото спагетено чудовище и ще ги карам да осигурят на децата ми часове по тази религия.

# 399
  • София
В европейската Норвегия правиха спънки на Цветелина доста време, обаче ние като по европейци дадохме безропотно децата на една полякиня, нищо че бащата е българин.
Той българския баща обаче си беше пълен...няма да казвам думата, че ще ме баннат. Отсъждането на децата на полякинята беше напълно оправдано, но няма да забравя цирка, който сътвори тоя индивид тогава, вместо да ги подготви да мине промяната възможно най-леко, тоя ги травмира допълнително. Както всеки родител дет си обича детето направо. Майката по-късно разправяше как псувал децата по скайп и наричал сина си ''еничар''. А доколкото помня домашното насилие е била първопричината за развода. Ти да видиш.
Сигурно е така, не помня подробностите. Да, помня, че той щеше да ляга пред колата или наистина легна?
Само отбелязвам нашата колаборация, за разлика от норвежката реакция. Там бащата беше говорил против българите и против нейните родители. Обаче властите, а предполагам и обществото, си бяха на негова страна. Не като теб

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 18:33 от Cuckoo

# 400
  • някъде в орбита...
Ако случайно вкарат религия в държавните училище аз ще стана пастафарианка, ще декларирам, че вярвам в Летящото спагетено чудовище и ще ги карам да осигурят на децата ми часове по тази религия.
С теб е нашия клан, ще раздаваме брошури с правилното отношение към гевгирите Grin

# 401
  • София
Сакън!
Предлагам превантивно по медиите да четат Автобиография на Нушич, частта за вероучението в у-ще.
Успокоява ме само това, че мнозинството българи са християни само на думи и няма да искат отрочетата да се тормозят И с това

# 402
  • София
Искат, искат.
РОД бдят зорко.

# 403
Като казахте обрязване, любопитна съм как е сексът с обрязан. Различно ли е? Аз, май и така ще си остана с любопитството.
За него сигурно е различно усещането.
За жената - едва ли. Аз съм била, ама как да сравня, като не съм пробвала същия мъж необрязан.😃 Нямам сравнение при равни други условия
Като маниачка на тема чистота, мога да кажа, че усещането ми, подсъзнателно, беше за "по-хигиенично".  Ако можех по това да избирам, бих избрала обрязани, да. И 100% обезкосмени. 😀

# 404
  • София
Не бяха ли БРОД?

Общи условия

Активация на акаунт