Любов от различни култури

• 20 890
  • 456
  •   1
Отговори
# 60
Дайте да видим накакви красиви араби. Спомена се няколко пъти и понеже на мен са ми грозновати, се зачудих.
Ако авторката е против да й спамим темата, млъквам. 🙃
Този дъщеря ми ми го показа преди няколко дни, с предтекст, че ще ми е бъдещ зет! 🤣 Някакъв известен от ТикТок бил, много ги разбирам и аз. 😬
Ами харесва ми, не е традиционен тип.
Скрит текст:

# 61
Въх, въх....😵

# 62
Тц, тоя е твърде черен! Гледай само за какво иде реч! Само ми дайте секунда, че не мога да прикачвам снимки от телефона си

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 18:13 от Ravenna

# 63
Аз красиви не съм виждала, но това си е по моите стандарти. Работила съм с двама ливанци и един сириец, млади мъже, бяха големи свалячи и смениха сума ти момичета българки и рускини. Мюсюлмани и тримата. Много мили, много внимателни момчета, ама коментарите после... От тогава съм на мнение, че човек поне религиите трябва да гледа, защото са наистина големи различията в манталитета. Сериозна връзка и брак с арабин не мога да си представя.

# 64
Тц, тоя е твърде черен! Гледай само за какво иде реч! Само ми дайте секунда, че не мога да прикачвам снимки от телефона си

едит: Аа, тези на мен са ми гнусни, с черните и бради и чалмите! Всеки с вкуса си де, аз просто обичам по-нетрадиционните неща. 🤗
Какво имаш предвид? Те арабите не са много бели. Този вярно е по-мургав, но пък има хубави черти на лицето, изваяни.
Ето още, които лично на мен ми допадат. 🤫
Скрит текст:

# 65
Значи момичета, арабите са най-хубавите момчета ever, за мен, но само да си ги гледаш. Тва европейците не стават. Българите след като навършат 30 сет също. Ама нали за брак и дълготрайни отношения говорим. Казвам ви, че не стават арабите, кофти мъже са, ако си им в къщата. Дори не визирам домашното насилие, и приятелките ми и майка ми са били жертви на домашно насилие, а са или били женени за българи, но просто с арабин или друг чужденец  е като руска ролетка, на българина си му знаеш номерата и ти е спокойно, просто няма с какво да те учуди .

# 66
Аууу хора, много са зловещи тез момци с тия сякаш неестествено светли очи. Направо са ми противни. Тъмноокото е симпатяга.
Иначе харесвам светли очи. Но не на тези лица 🤩

Кристина, отговори ми от коя държава са ти наблюденията, щом си работила там, са достатъчно задълбочени.

# 67
Мама Пухче, ти се абстрахирай от чалмите! Те като обикалят из Европа и Америка не носят чалми. Да не говорим, че повечето са доста образовани и галантни. Затова и са изключително опасни.
Аз харесвам светли очи. Те и моите са такива. Сменят се на светлината като на котка. Simple Smile

# 68
Доро, аз само в богати държави се целя, в бедни например Йордания, не са ми оферта.
С тоя въпрос : в коя държава ми напомни нещо смешно от ония дни.
Сега покрай тая криза с ковида, карам колело между съседните села. Хората ме познават и казали на мъжа ми: абе свиркам аз на жена ти, тя не се обръща.
И мъжът ми им казал : ма ти с голф, апел, как ще се обърне бе. Жената поне х5 или х7 биха я развълнувала.
Та така: йорданец не ми е оферта, съветвам и авторката да не са и оферта.

# 69
За семейството, което разказах. Мъжът е арабин, но християнин. Понеже и двамата с жена му са ми във фейса. Снимки много. Консумират алкохол..Това и по неговия край.
Той е чаровен мъж ако не го познавах не бих го определила като арабин. Между другото жените, които виждам по снимките от родината му са страшно красиви. И да..имат предизвикателни снимки.

# 70
Нали за работа в държава те питах.
Сега за мъже ли отговаряш 😃

# 71
Не ми харесват арабите и външно. Не виждам никакъв чар и нищо не ме привлича. Изглеждат много нахални и надути тия по снимките. Явно аз толкова се плаша от араби, че и хубав да е, за мен хич не е. Изобщо - ужас.

# 72
  • София
Не казвам, че е по-малкото зло, а че хората го възприемат към онзи момент като по-малкото зло.  В момента разсъждаваш като страничен наблюдател, който не е засегнат от ситуацията, не се "вари в супата" цял живот. Всеки човек има свои мисли за своята си реалност, има свой психичен живот и картина на заобикалящия го свят. Човек, който е израснал с вечно правите роднини, а той вечно кривият или внимаващ да не стъпи накриво, влиза от беда в беда само и само да не чува назиданието на близките си.

Не трябва ли да насърчаваме хората да са рационални, вместо да оправдаваме глупостта им? Няма "своя си реалност", има една реалност, в която си взаимодействаме. Това, че някои хора се самозалъгват, е друг въпрос. И отново - това не трябва да се насърчава. По принцип близките са хората, които да ни пазят от заблудите ни, свързани с влюбване, пожелателно мислене и т.н. Ако някой ги е пренебрегнал, не може после да ги използва пак като извинение за грешките си. Също така не знам защо се опитваш да изкараш тези хора като някакви жертви на постоянно натякващи роднини. Напритив, както от своя опит, така и от четенето в СО, оставам с впечатлението, че иманно "жертвите" са тези, които се опитват да покажат как всеки отсвен тях греши. Или правят глупости не дори защото им харесват, а за да бъдат "бунтари".

Тц, няма една реалност. Дори в математиката и физиката реалност се преплитат с философия. Всеки си изгражда картина на реалността според сума фактори и дори когато гледаме с теб едно и също нещо, ти си създаваш една реалност, а аз си създавам друга реалност, а когато говорим, твоята и моята реалност могат да съвпаднат и да се различават в някаква степен. Опитът е индивидуален, субективен, също и реалността е субективна, защото не е просто реалност, а е продукт на възприятието, което сформира една картина на реалността. Това не е снимка, а по-скоро художествено произведение.

За авторката - според мен има рискове при сблъсъка на двете култури. В тяхната култура може да има развлечение с момичета и не се женят за тези момичета за развлечение, а е просто развлечение. А ако тръгне да се жени, тогава правилата им са много строги и не се знае доколко ще й допадне на авторката. Да не говорим за религиозните различия и една камара юридически последствия. Да си има не едно, а десет на ум.

# 73
Арабите ми харесват визуално, доста.

# 74
  • някъде в орбита...
Този дъщеря ми ми го показа преди няколко дни, с предтекст, че ще ми е бъдещ зет! 🤣
Кажи на дъщеря ти, че тези виреят по нашите ширини - за момента помислих че са снимки на един от бившите ми Smile Да се оглежда, че да не изтърве Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт