На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 317
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Рейв, прекрасно е да се сбъдват мечти!!! Желая ви цялото щастие на света! 💕

# 226
Честито Рейвче,много се радвам да е жива и здрава и много щастлива 🥰

# 227
  • София
Рейвче,честита да е Деа! Много здрави и щастливи бъдете цялото семейство,начело с малкото вързопче
🥰🥰🥰 Прегръдки 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

# 228
Честит син на Мери и честита дъщеричка на Рейв. Бебенцата да са здрави, кротички и поспаливи, а майките герои бързо да се възстановят. Честита радост, честита сбъдната мечта!! Blue Heart Heart

# 229
Честити да са най-новите попълнения в бебешката ни тайфа.
Да са ви живи и здрави, момичета. На вас бързо възстановяване и да се прибирате бързо, бързо вкъщи.

# 230
Честити бебчета на Рейв и Мери 🌸❤🌸
Да са ви здравички, лакоми и да спинкат Simple Smile
Бързо възстановане 🧸

# 231
Благодаря ти Кийпи! Two Hearts
Рейвче, и тук да ти е честита малката принцеса! Ти си един пример как чудеса се случват и не само че се случват, а идват в най-добрият момент и като са решили да се случат нищо не може да ги спре!  Много много щастие! Tada Tada

# 232
Честити дечица, Мери и Рейв! Желая им здраве и винаги да ви правят щастливи, както в деня на раждането!

# 233
Честити бебочета, Мери и Рейв!! Много приключения и здраве от тук нататък!

# 234
Влизам да прочета първо тук от темите, които следя. Гледам, че има доста коментари и какво да видя 👣👣 Две майки героини родили две големи, доносени, сладки бебчета 😊
Рейвче, Мери, честити да са Деа и Кристиян! Живи и здрави да растат, да бъдат много щастливи и да ви радват всяка минута! Да имат късмет в живота и да станат добри хора! 💙💗
Напълниха ми се очите със сълзи. Все още ми е пред очите темата, в която избухнахте заедно с Калиниста и Филлми. Как бързо върви времето!
Ето ние се местим в друга тема, нека тук се напълни с нови бременни и да има радост във всяка къща! Амин!

# 235
Юхуууу Реееейв! Честита божествена Деа Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво и на теб мамчееее! Като по учебник! На термин! Сега съм сигурна, че бързо ще се възстановиш, слагай на цица даже сигурно вече си и чакам да разказвашшш!
Бебевалеееж! Heart Eyes

Ние сме добре, кърмим се, даже хапва доста и много бързо ми мина дискомфорта от слезнало то мляко, а каката е много любвеобилна и положителна, но на цената на големи усилия за нас, защото е нон  стоп залепена за бебето, а на 3г си представяте колко е премерена и внимателна в движенията тааа трудно е. Обаче държа да прекарва време у дома, а не да в пратя при баба й да е изолирана. Та ще се справим, но на цената на малко до никаква почивка за мен....Но пък се настройвам положително за Коледа и така! Blush

# 236
Честита радост rave, мери да са Ви живи и здрави малките ангелчета - Деа Heartpulse и Кристиян Blue Heart да бъдат благословени! На Вас двете бързо възстановяване Hug много ни зарадвахте и определено ми усмихнахте деня. ivied на Вас добре дошли вкъщи, бебе и кака да Ви правят много щастливи Heart Eyes Супер бебевалеж, точно предпезнично Christmas Tree

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:30 от Honeyy

# 237
Мере, Рейвче, честито ве бебешоци. Желая ви здраве и много щастливи мигове заедно.

# 238
Аз бях на тонове днес, които са перфектини. Прибирам се и какво да видя, паднало ми е парченце- много мъничко от тапата. Довечера започвам втората партида от терапията за дробчетата и да видим до къде ще избутаме. 32ра седмица съм Simple Smile

# 239
Рейви, добре дошло е и твоето малко чудо. Да е жива и здрава, ще връзваш плитчици. Мерките й са същите като при нас - 3500, 51 см Grinning

Алесандра, 32ра седмица е що годе безопасна, при добро проследяване. Всичко ще бъде наред при вас. Знаеш ли с колко такива мами писах по време на бременността ми от отчетните, все щяха да раждат всеки момент, и повечето изкараха до термин Grinning

Ив, не знам, ама ми се струва пълното щастие елха и пълна къща с деца. Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт