На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 288
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
Честито бебенце да е жив и здрав 💝

# 601
Честито Анимор, прекрасна новина!! Бъдете здрави и двамата!
И благодаря за споделеното мнение Simple Smile

# 602
  • София
Честито, Анимор! Да бъде много здрав Андрей,а на мама от тук нататък само гушкане и много усмивки💙💙💙

# 603
Анимор, честит да е Андрей, да бъде много здрав и щастлив, а мама и татко най-гордите родители ❤ ще се радвам да споделиш за самото раждане подробности, когато имаш възможност 🤗

# 604
Честито Анимор, да е жив и здрав (много хубаво име!) и бързо да ти го дадат да те радва! И аз благодаря за инфото за резус фактора, ще питам моята АГ в четвъртък как ги вижда тя нещата.

Аз вчера казах на шефовете и колегите ми и бяха големи вълнения, почти всички много се зарадваха. И ново 200-другата ми колежка, с която сме заместнички на шефката, ми каза, че е бременна и тя Grinning 2 седмици след мен й е терминът. Много се радваме, защото добре се разбираме и е готино, че така съвпада, но на работа като разберат и за нея лошо ще им стане. Тук 6 седмици преди и 8 след термин нямат право да заемат позицията с нов човек, та лятото ще е тегаво за останалите. Здраве да е, не могат да се планират тия неща. И така, вчера се наложи набързо да си събера нещата, понеже ме пратиха постоянно в хоум офис.

# 605
Честит Андрей Анимор! Heart Eyes
Да ти е много здрав и съвсем скоро да сте неразделни и щастливи! Наслади се сега на облекчението, че раждането мина!! Grinning

# 606
  • София
Аниморка, честито щастие ! Blue Heart
Прегръдки от нас !
Супер дата си е избрало момчето. Да расте здрав и смел, а на теб бързо възстановяване ! Kissing Heart
И много скоро да се гушкате. Blush

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 12:39 от rave

# 607
  • София
Еха, Анимор, честито щастие! Heart
Да сте здрави и много щастливи заедно ❤️
Да минават бързо трудностите и да се гушкате скоро! Прегръдки!

# 608
Аниморче , честито бебче 💙 Да ви е жив и здрав малкия мъж и да ви носи много радост 👼

Благодаря , Мандариа .

Тромба беше във една вена , която се намира под матката /сакроилиачната/. Видя се с ехограф от свивката на крака .

Скрит текст:
Нямаше как да не разбера ... бях в прекарала последните дни в колата , защото тогава беше операцията на татко . Бях обезводнена и по цял ден свита , което според докторите е причината . Първо усетих ужасно силна балка в кръста , която е същата като при дископатия . Помислих , че съм застанала нещо накриво и ще ми мине . Легнах на задната седалка за малко . Когато обаче слезнах от колата , болката в кръста се засили и много ме заболя крака . След няколко крачки установих , че кракът ми е подут и синьо/лилав . Започна дори да ми премалява и не можех да стъпвам , за минути вече го сурнех ...Първото нещо , което направих беше да отида до АГ болница . Падна ми се за късмет моя док от предното раждане , които още не бях посетила с тази Б . Той веднага се усъмни и го видя с неговия ехограф ...много се притесни и ме изпрати веднага в съседната болница в съдова , където ме приеха ... беше ужасно Sad 

Не мисли такива неща , гаранция няма , но бъди положително настроена ... аз например никога не съм си помисляла дори , че може да ми се случи ... и все пак , важното е , че мина 🙂

# 609
  • София
Благодаря ви много HeartBlushBlue Heart
@ Roxyще седна да разкажа след като ни изпишат, но при всеки е индивидуално- при мен просто явно бе малко по - трудно, но важен е резултатът и той е прекрасен, вс друго ше отмине и спомен няма да остане:grinn:
С лекарката се уговорихме - Момъкът днес ще ходя да опитвам да го храня на място в неонатологията ииии надявам се утре ще ми го оставят вече в стаята(срискайте палци да прокърмим) Bowtie

# 610
Animor Честито бебче! Да расте здрав и щастлив 💙

# 611
Аниморче, честито и тук 😘 Пожелавам ви бързо адаптиране и после няма да спират да се гушкате 😊 Успех и в кърменето!

Аз още не съм родила, терминът ми е днес. Не вярвах, че ще го дочакам честно казано. Много ми е тежко физически, бебето е много ниско долу и всяко ставане и крачка са съпроводени с болка. Имам някакви мижави контракции на тоновете, но не ме болят изобщо. Ще почакаме още малко и ще го предизвикваме, че аз и психически вече не издържам, само го мисля, не мога да се отпусна да си почивам и имам чувството, че завинаги ще съм бременна. Всяка нощ си викам хайде за последно ставам да пишкам с тоя огромен корем...и така вече 2 седмици 😁 Само се надявам на него да му е добре вътре, но все пак да не се застоява още дълго 😁

# 612
Аниморче, да ств живи и здрави!
Далия, чакаме да се похвалиш Wink

# 613
Animor, честито. Бъдете здрави!

# 614
  • Варна
Анимор, честит син! Да расте здрав, палав, весел и умен!
Бързо възстановяване ти желая! Поизмъчила си се, но ще се справиш!

Общи условия

Активация на акаунт