Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 872
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета. С шефа бавно затопляме работния процес, но дума не казва за състоянието ми. Не ме е питал имам ли планове или предложения за заместик. Ще изчакам да проведем разговора след НГ. Трябва да избутам декември. Имаме доста задачки за финализиране. За момента се чувствам добре. Мъчи ме сънливост през деня и безсъние нощем.
Относно съобщаването на новината - и аз бях замислила изненади за родителите ни, но през 8г.с. бях доста болна и родителите ми ни посетиха. Баща ми дръпна конско как трябва да започна прием на лекарства и тогава просто им съобщих новината. Много се зарадваха, дълго очакваха новината. След това съобщихме на неговите родители по вайбър. Между другото и етърва ми е бременна, но е с термин февруари 21г.
За тях 2021г. ще бъде бебешка и с първи внучета.
Мъжът ми иска да огранича работния процес заради заболелите, защото работя с доста хора, но се въздържам.
Хубав ден от мен.

# 136
  • София
Вики, големи сладуранки сте!
Фраксито прави такива неща за съжаление. Може да развиеш алергия. Лошото е че се чистят чак няколко месеца след раждането. Миналият път при мен ставаха червени петна, буци, сърбежи. Мажи се с арника или нещо подобно.
Този път директно започнах с клексан и нямам такива проблеми.

Иначе може да взимаш 0.4 и просто да поставяш дозата 0.3 ако не успееш да намериш. За съжаление 0.3 и 0.8 се намират много трудно.
Благодаря ❤

То лошото е, че никъде не намирам фраксипарин, иначе и аз мислех да си взема 0.4. Моята лекарка даже мислеше да мина на 0.4, ако кръвните са ми пак разбъркани, така че ми трябват буквално две инжекции, при нея съм в четв к до вечерта ще има вече резултат от кръвните. А майка ми е намерила клексан в Ремедиум и са й казали, че за да й продадат трябва рецепта за клексан 🤦🏻♀🤷🏻♀. Ще търся арника.

sheli2005 Ходя при Д-р Гергана Николова в Токуда. Във вторник работи със ЗК. С първата бременност бях при нея и съм много доволна. Хемоглобина ми беше 80, вдигнахме го с вливки до 110 и след раждането беше 105, а съм с таласемия(анемия). Сега знае за тромбофилията ми, но за първи път ще ходя днес да видя какво ще каже. Малко е бавна и се чака повечко, че закъснява с часовете, но като човек и специалист е много добра.

# 137
Вики и според мен правиш алергия към фраксито, можеш да провериш еозонофилите, ако са завишени със сигурност. По аптеките отдавна го няма, можеш да пробваш по групите.

Аз на майка ми казах по вайбър, защото са в чужбина, искахме да изненадаме свекърите, че ще им е първо внуче и на тях, но те се досетиха сами и няма да има изненада.

Днес съм на ФМ и вече спокойно ще кажем на по-близките приятели, само всичко да е наред Heart

# 138
  • Германия
Успех днес felisha06, стискам палци!
Аз съм утре на БХС и ФМ, един път да мине и да се успокоя. Около нас вече доста хора знаят, днес даже едната учителка от детската градина ме срещна и ме поздрави.

У нас украсих, елхата ми е готова. Обичам декември. Само дето още нямаме сняг, но се радвам на снимките във Фейсбук. Дано дойде скоро и при нас.

Тръгнах сутринта да си купувам крем депилатор и в магазина се отказах. Както за всичко друго и тук са противоречиви мненията, химия било, минавало през кожата директно... та ще пробвам с епилатора макар да ме боли много. Вие ползвате ли? Гледам някой и лак за нотки спрели да ползват, спрели да се гримирват през бременността, аз без черен молив и спираля, лек фондьотен не излизам.

# 139
Аз си ползвам епилатора, но само на краката. Триъгълника така и не се престраших за кола маски и такива неща, там съм си със самобръсначката. Иначе аз съм фенка на лаковете, имам над 200. Не съм спряла да се лакирам. Сега покрай Коледата имам толкова много зимни и празнични идеи. Не мисля, че е чак такава драма.
Като казах на майка ми, че не ям разни меса, кайми и такива неща. И тя каза "абе хапвай си каквото ти се яде умерено, не му мисли толкова, ти няма да изядеш 1кг кайма примерно" И е права. Тя мен като ме е носила, не е имало нито фетални морфологии, нито нищо. Живи и здрави да сме ще имаме здрави бебчета на финал Simple Smile
Та в тази връзка всяка може да се поглези, която каквото и е кеф - грим, лак за нокти и т.н

# 140
Аз съм си с епилатор по принцип, свикнала съм, ама сега повече ме боли. Нямам обяснение защо станах по-чувствителна към болка.
Лак миналата бременност не слагах, сега махнах гела и за подписването ще се лакира сама, за по натам надали ще ми се занимава.
Всички, които са на фетални ви чакаме с добри новини!

# 141
Единствено за момента се въздържам от боядисване и то защото преди боя, обезцветявам корените. Една процедура ми отива към 3 часа в салона, а сега се притеснявам да посещавам такива места, пък и с тези маски много ми прилошава и избягвам. Чудя се сега какво да правя, че не мога да се гледам вече. Иначе на маникюр съм ходила 2 пъти откакто съм бременна, нямам драма с това. За грим също нямам притеснения. Лятото си купих уред за кола маска и си го ползвам. Миналата бременност си ходих до 8ми месец на козметик, аз от дълги години използвам кола маска и нямам притеснения. Някои жени не се и подстригват, знам има някакво суеверие, но аз лично не вярвам в подобни неща. Бъдете здрави и красиви ✌️

# 142
  • София

Благодря ти! Ще проверя! Успех днес на ФМ! Че като казах на АГ каза, че е понеже бие все на едно и също място и не се резорбира. Ама ако правя нещо да минавам директно на клексан. Че чак кожата отдолу под мястото за инжекции взе да ми се бели от чесане Simple Smile

Иначе аз бях на лазерна епилация интим и подмишници и бях доволна от ефекта, но уви, сега казват, че не може. Уж не облъчвало и прочие, а било забранено, защото болката може да предизвика контракции, ама така или иначе не ми се рискува. Затова - добрия стар Епилатор Simple Smile)

За елхата, каката накара майка ми да я украсят преди седмица. Ние ако изобщо свършим с ремонта преди празниците, едва ли ще ми в до елха и украса след всичкото чистене, подреждане и наместване Simple Smile

# 143
Момичета аз за съжаление ви напускам Cry
Лека бременност ви пожелавам и да гушкате сладки пухкави бебенца през юни! Heart

# 144
  • Германия
Cry Много съжалявам...

# 145
Съжалявам Фелиша Sad

# 146
Уау, много съжалявам и аз !!  Бързо възстановяване ти желая 🤗
Какво стана?

# 147
Пак обвиниха тромбофилията и този лекар, мисли, че е някакъв тромб и е спрял кръвотока... още преди две седмици е спряло развитие. На инжекции и аспирин съм нз какво повече да направя.

# 148
В коя седмица е спряло развитието? Щитовидната и тя май беше висока... но знам че и там взимаше медикаменти Sad това втора загуба ли е? Съжалявам искрено Sad
Провери ли НК клетките (кръвно и локално)

# 149
Здравейте, и аз така ви напускам вече окончателно. Мисед се потвърди от 3ма лекари. В 6+2 е спряло да расте. Започнах и да кървя и се надявам сама да се справя, без кюретаж и тн.
Приех го, изпитание е, ще го рефлектираме и изживеем. Гледам напред и ви се радвам на бременните теми и новини. Желая ви леки бременности и здрави бебета догодина.

Jessito, моля да ме махнеш от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт