Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 876
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Ние ще кажем по Коледа. Ще съм влязла в 4-ти месец. С първата бременност имах рокля с нарисувано бебче и мъжо записваше на камера реакциите. Беше забавно. 😁
Но този път само искам всичко да мине спокойно до края. А и ми се гади и ми е зле по цял ден. Този път ще минем без специални неща. 😊

# 121
И ние още не сме казали на никого, но аз съм за края на юни чак и ще чакаме Коледа, за да кажем. И аз се чудя по какъв начин да е, идеята с чашата на една мама от тук ми хариса, но първо чакам да мине ФМ и БХС.

# 122
В коя седмица ще правите 2рата фетална морфология?

# 123
В коя седмица ще правите 2рата фетална морфология?

21ва седмица Simple Smile
На мен ми казаха, че може да се направи между 19 и 23, но най-оптимално било в 21г.с.

# 124
  • Германия
От 21+0 до 23+6 е при мен, през февруари ще е.

# 125
Ние ще разчитаме на видео срещи с най-близките роднини и приятели още следващия уикенд, а за останалите сме подготвили коледна картичка с положителния тест, която ще публикуваме на Коледа. Решихме че не е подходящо да качваме снимки от ехографа. Моля ви не публикувайте снимки на такива вкусотии, че ще ви дойда на гости за една порция Simple Smile
Защо не смяташ, че е подходяща снимка от ехографа? Аз си мислех за нещо подобно:

# 126
Момичета, нещо съм ви изпуснала кога сте направили новата тема. Връщам се да ви чета Simple Smile
Честит ви първи сняг Simple Smile Моите родители вчера ни хванаха на тежък разговор защо още нямаме деца, проблеми ли имаме и ние се препотихме с ММ и се принудихме да им кажем.. Бяхме измислили изненади за Коледа, но пропадна. Майка ми каза, че знаела отдавна, но не била на 100% сигурна и така Grinning И сега на 6ти на именния ден на ММ ще кажем направо и на другите родители и Коледната изненада отпадна Sad

# 127
Ох, момичета, работна ситуация. Проектът, който сега координирам вече е 86% готов и като цяло ще приключи най-късно края на февруари, началото на март. Вече се точих как от март си пускам болничен.
Тази сутрин още 1 ч преди работния ден да започне ми звъни шефа. Така и така, стартираме 2 нови проекта и планираме ти да координираш единия. А този сегашния ще го предадеш на асистентката ни да го довърши.
МЯК! Беше толкова неочаквано, че блокирах тотално.
Днес имаме седмична среща и ще трябва да му кажа. До сега мислех, че няма да има изобщо драми, но сега вече не съм сигурна. Disappointed

Иначе, днес дадох кръв за пренатален тест и другата седмица чакам резултати. Heart

# 128
Ох, момичета, работна ситуация. Проектът, който сега координирам вече е 86% готов и като цяло ще приключи най-късно края на февруари, началото на март. Вече се точих как от март си пускам болничен.
Тази сутрин още 1 ч преди работния ден да започне ми звъни шефа. Така и така, стартираме 2 нови проекта и планираме ти да координираш единия. А този сегашния ще го предадеш на асистентката ни да го довърши.
МЯК! Беше толкова неочаквано, че блокирах тотално.
Днес имаме седмична среща и ще трябва да му кажа. До сега мислех, че няма да има изобщо драми, но сега вече не съм сигурна. Disappointed

Иначе, днес дадох кръв за пренатален тест и другата седмица чакам резултати. Heart
Кофти ситуация. Аз още не съм казала на работа. Ха днес, ха утре и излезнахме онлайн. По последни данни се връщаме на 4.01 и тогава още в първия ден ще занеса една питка да почерпя и кажа за бременността. Е, ще бъде лесно- вече ще имам корем, колегите хем ще са шокирани, хем повода за почерпка ще е очеваден 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 129
  • София
Аз вече казах на семейството и в събота казах на най-добрата ми приятелка на погачата на нейното бебче, на което ще съм кръстница. Малката облече една блузка на която пишеше “Повишена в голяма сестра, 2021г.”, но моята приятелка не успя веднага да схване, мислеше, че има предвид Бела(дъщеря й) и допълних и на едно друго бебче Simple Smile) Беше много сладко, защото страшно се разчувства и разплака. С първата бременност беше в шок, но и тогава нямаше семейство и дете и не знаеше за каква емоция става въпрос Simple Smile Освен това изживя с мен загубата миналата година малко или много...
Остава да кажа на други близки приятелки, но или ще е по телефон/месинджър, че всички са с деца и се пазят вкъщи, или ще чакам да се видим някога на пролет направо с корема 😂 Освен ако не успея да ги събера за Нова година ...
Днес съм на хематолог, отделно трябва да пусна захарен профил някои ден, в четвъртък пак съм на гинеколог, добре че още не са ме изгонили от работа с моите постоянно изчезвания, ама няма как просто, нито една лекарка по ЗК не работи след 17 😳
Не мога да си намеря никъде фраксипарин 0.3, а имам две инжекции и леко се панирам...освен това там, където се бия ставам на големи петна, все едно комар ме е ухапал, много сърбящи и неприятно. Някоя с подобен опит?
Честит ви декември!!! Да е много весел, мързелив, празничен и усмихнат!

# 130
Аз вече казах на семейството и в събота казах на най-добрата ми приятелка на погачата на нейното бебче, на което ще съм кръстница. Малката облече една блузка на която пишеше “Повишена в голяма сестра, 2021г.”, но моята приятелка не успя веднага да схване, мислеше, че има предвид Бела(дъщеря й) и допълних и на едно друго бебче Simple Smile) Беше много сладко, защото страшно се разчувства и разплака. С първата бременност беше в шок, но и тогава нямаше семейство и дете и не знаеше за каква емоция става въпрос Simple Smile Освен това изживя с мен загубата миналата година малко или много...
Остава да кажа на други близки приятелки, но или ще е по телефон/месинджър, че всички са с деца и се пазят вкъщи, или ще чакам да се видим някога на пролет направо с корема 😂 Освен ако не успея да ги събера за Нова година ...
Днес съм на хематолог, отделно трябва да пусна захарен профил някои ден, в четвъртък пак съм на гинеколог, добре че още не са ме изгонили от работа с моите постоянно изчезвания, ама няма как просто, нито една лекарка по ЗК не работи след 17 😳
Не мога да си намеря никъде фраксипарин 0.3, а имам две инжекции и леко се панирам...освен това там, където се бия ставам на големи петна, все едно комар ме е ухапал, много сърбящи и неприятно. Някоя с подобен опит?
Честит ви декември!!! Да е много весел, мързелив, празничен и усмихнат!

Здравей, първо искам да те питам къде ще ходиш на хематолог? Относно синините- ина мен ми стават такива заедно с буци в корема и започнах да ги слагам в меките части на краката горе, значително по-добре е. Фраксипарин в момента не се намира, но по аптеките има клексан, можеш да го замениш с него.

# 131
Здравейте, момичета! Всяка зима приемам клеева тинктура, но сега не смея. Знаете ли дали докато сме бременни може да се приема пак или е противопоказно? Благодаря 💛

# 132
Здравейте, момичета! Всяка зима приемам клеева тинктура, но сега не смея. Знаете ли дали докато сме бременни може да се приема пак или е противопоказно? Благодаря 💛
Привет! Аз си купих преди месец, но преди да започна приема прочетох, че не е препоръчително за бременни, т.к. е на алкохолна основа.

# 133
Вики, големи сладуранки сте!
Фраксито прави такива неща за съжаление. Може да развиеш алергия. Лошото е че се чистят чак няколко месеца след раждането. Миналият път при мен ставаха червени петна, буци, сърбежи. Мажи се с арника или нещо подобно.
Този път директно започнах с клексан и нямам такива проблеми.

Иначе може да взимаш 0.4 и просто да поставяш дозата 0.3 ако не успееш да намериш. За съжаление 0.3 и 0.8 се намират много трудно.

# 134
Виктим, много сте сладки!
Виж във фб групите за фракси от 0,3. На мен също ми стават сърбящи бучки, след около седмица се резорбират, ама на тяхно място вече има нови. Аз редува корем и ръце за сега. При мен от клексан даже бяха по-големи бучките.
При нас май всички важни знаят, ама то вече и не мога да го пазя тайна, взе яко да ми личи, със сина ми бях така чак след 18 г.с.
Ще украсявате ли вече елха?

Общи условия

Активация на акаунт