Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 924
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Момичета нормално ли е да не си чувствам гърдите толкова напрегнати?

И аз от няколко дни не ги чувствам толкова болезнени, иначе преди това направо си лягах със сутиен, защото не се издържаше. 12 г.с съм 🙂

# 106
И моите да по-добре в последните дни. Пак си ми тежат повечко, но вече не са болезнени.

svegp, не са ми искали. Само взех направление и това беше.

# 107
Според мен да. Аз съм вече 12.5 и гърдите ми не са така надути и болезнени като в началото
Момичета нормално ли е да не си чувствам гърдите толкова напрегнати?

# 108
При мен в 10гс все още си болят,  но сякаш не ми се гади.
Забелязах, че кожата ми става много суха и започнах обилно да я мажа. Бях поспряла в началните седмици, използвам био масло от гроздови семки и си поръчах изчистен витамин Е, смятам да обогатявам маслото с него. Предходните две бременности нямам нито една стрия, дано и сега да е така. Иначе спрях да ходя и на козметик и сама се оправям с домашна кола маска и епилатор, явно тази зима ще е така.
Седя си на топло и си чакам теста, добре че
Съм зарита от работа иначе щях да се побъркам от мисли. Преходните два пъти си бях тооолкова спокойна и щастлива, изобщо не съм се тревожила. Но явно психиката на 21 и на 26 г. Е различна от тази на 41😂😂😂

# 109
От 8г.с не ходя на работа защоти работя в зона със строг режим (радиация). Чакам да ме изведът документално някъде на чисто и мисля да се върна на работа.
Гърдите и мен не ме болят вече, което е страхотно облекчение 😁
П.с и моята първа бременност беше на 20г и мина леко, сега на 31 се шашкам яко Simple Smile

# 110
  • София
Аз продължавам да ходя на работа, няма изгледи да излизам хоум офис Sad Скоро ще постъпва нова колежка, която аз ще обучавам, та просто не го виждам как мога да си поседя вкъщи, освен ако шефът не реши цялата фирма да минем така. Пролетта поработих 2 месеца от къщи, но сега нещо се ослушва.
Моите основни неразположения са ужасните киселини и гастритни болки, така че дали съм вкъщи или на работа, все ми е гадно. Някак си в офиса по се държа да не се разпадна.
Гърдите почти не са ме боляли в началото, а сега изобщо не ги усещам.

# 111
Изобщо не ми се спи, ни денем, нито нощем 😳😒 Голяма досада.
Времето при нас е ужасно и стоим вкъщи, побърквам се, по цял ден чистя, готвя, пренареждам мебелите или гледаме коледни филми с малката.
От първи съм ѝ направила advent calendar със задачки, нямам търпение вече да започне месеца и да се заемаме с изпълнението.
Гърдите ме болят, но много различно от предния път. Болят ме нагоре към подмишницата. Малко като запушени канали е усещането. С първата бременност ми изтръпваха зърната. Ама то след почти 2г. кърмене, са изтръпналЕ завинаги 😂
Ходих на зъболекар, че ме мъчеше зъб - нищо и половина не можаха да кажат и направят (както очаквах). Изписа ми паста за сензитивност и аз още не съм се вдигнала до аптека, а то спря да ме боли...
Чакам ФМ в петък и дано всичко е точно. След това започваме организация с брат ми и сестрата на ММ как да да изнендаме нашите и да и кажем. ❤️🎀

# 112
Момичета,

Опитвам се да приканя коледния дух вкъщи и да се концентрирам върху подаръците, че от вълнения не остана много време.

Ще се опитаме да пазим в тайна бебето и да съобщим на Коледа, остана ли някоя от Вас, която още не е съобщила? Поразтърсих в нета вариантите и не мога да се спра на идея Thinking , моля Ви за малко помощ.  Hug

Ето какво намерих и ми допада, но разчитам и на допълнителни идеи Heart
Скрит текст:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

# 113
  • Германия
И мен не ме болят много, повече през нощта май и то отстрани към подмишниците, млечните жлези явно. И гаденето почти отмина, ще се наслаждаваме най-сетне на бременността.
Tido, страхотни идеи, която и да избиреш ще е уникално. Много ще се зарадват. Ние казахме на нашите по Whatsapp, нямаше как като няма да се видим по празниците. Но за останалите съм се харесала няколко идеи след като разбера пола. Тогава ще кажа на по-неблизки приятели и евентуално във Facebook 😊

Исках и аз днес да сложа елхата, но моичкият отиде за риба, в този студ взе и големият с него. Дано хванат, че не съм готвила. Ние с малкия сме на разходка, ще хапнем Waffle, малко на въздух.
Не знам как да го направя на скрит текст...

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 16:05 от foley

# 114
Момичета,

Опитвам се да приканя коледния дух вкъщи и да се концентрирам върху подаръците, че от вълнения не остана много време.

Ще се опитаме да пазим в тайна бебето и да съобщим на Коледа, остана ли някоя от Вас, която още не е съобщила? Поразтърсих в нета вариантите и не мога да се спра на идея Thinking , моля Ви за малко помощ.  Hug

Ето какво намерих и ми допада, но разчитам и на допълнителни идеи Heart
Скрит текст:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Здравейте, аз съм от майските мами, но от време на време следя и вашата тема. Реших да се включа също с една идея.

Имат и фб страничка.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 16:14 от Loving_Caliber

# 115
Ние още не сме казали, но аз не се вълнувам толкова за начина на казване. Моите родители са починали, а на мм ми е все тая как ще им го съобщим.
Вълнувах се като го съобщавах на мм и му направих готина изненадка 😊
Мен гърдите все още ме болят и като че ли повече от преди, отделно синузитът якооо се е възпалил, по цял ден съм с главоболие и си го търпя. Някой предложения за облекчаване на синузита? Засега дишам настърган чесън и пия чай.

# 116
Ние ще разчитаме на видео срещи с най-близките роднини и приятели още следващия уикенд, а за останалите сме подготвили коледна картичка с положителния тест, която ще публикуваме на Коледа. Решихме че не е подходящо да качваме снимки от ехографа. Моля ви не публикувайте снимки на такива вкусотии, че ще ви дойда на гости за една порция Simple Smile

# 117
tido, ние от днес започнахме да казваме, Вчера се чухме с МД за кръвните резултати от БХС, а искахме да чуем всичко преди да споделяме.
Понеже сме с близнаци просто шок елемента при нас е че първо казваме че ще има бебе и като се успокоят им изсипваме че са две и вече настъпва тотален шаш хаха.

# 118
Здравейте! След прегледа в четвъртък се обадих на няколко близки приятелки и споделих. С тази карантина, не знам кога ще се видя с някой на живо. На нашите и свекърите също казахме по телефона. Мисля, че важните хора вече знаят, останалите ще се досетят като ме видят след някой друг месец. На работа още не съм съобщила. Може би след НГ.
Единствено, поисках да съм хоум офис, защото имаше доста случаи във фирмата, ако бяха отказали, вероятно щях да пусна  болничен. Пък и то вече няма голямо значение, сега като затвориха градините, нямам особен избор. Просто ще ми бъде много трудно и с детето и на работа, защото в момента е напрегнато има доста задачки и не знам как ще я удържам от 9-18ч.
Като ме записаха на ЖК не са ми искали нищо от личния, освен направлението.
Лека и спорна седмица на всички и се пазете🙂

# 119
  • София
Ние също още не сме казали. Предните две бременности съобщавахме пак така по празниците, баткото е август, малката е също в края на юни като сега. Най-вероятно по телефона ще си говорим, няма как.
Идеята с пъзела ми хареса най-много.

Общи условия

Активация на акаунт