Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 727
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря много.

# 301
Мислех,че БХЧ излиза  доста бързо,аз със предната правих във Щереви и ми излезе за няколко часа,и да сигурна съм ,че говоря за БХЧ.
Сега живея във Варна и тук ще правя във Майчин дом,да видим кога ще излезе.

# 302
Iva34
Аз на 10.12. съм на ФМ и БХС в Майчин дом - Варна, така че ще мога да кажа за колко време са готови резултатите.

# 303
При мен резултатите от кръвта при БХС винаги са излизали за по-малко от 24часа.

За мазането и аз не обичам, миналата година мазах с Палмърс, но получих стрии в 8-ми месец, в най-долната част на корема, малко са, но аз знам, че са там Frowning1. За Elancyl крема и аз съм чувала много добри отзиви, но не можах да го намеря и пак съм с Палмърс, но ще си го взема със сигурност.

# 304
Да, и аз вчера се разрових по сайтовете и навсякъде няма наличност. Или много се купува или не си правят труда да го зареждат ако наистина върши работа и е изгоден като количество.. а да ни пробутват разни глупости за мазане по 120 или 200мл. Много се дразня така..

# 305
Привет дами, тъкмо се върнах от първата ФМ. Много съм доволна от прегледа, докторът беше изчерпателен, отговори на всичките ми въпроси. Доста подробно огледа всичко, обясни ми много неща, защото аз имах едно по-специфично първо раждане и имах въпроси, които са специално за мен, не като цяло за бременността. Спокойна съм, за момента всичко с малкото човече се развива в правилна посока. Поздрави на всички ✌️

# 306
Iva34
Аз на 10.12. съм на ФМ и БХС в Майчин дом - Варна, така че ще мога да кажа за колко време са готови резултатите.
Задължително да пишеш:),при кой лекар си там,и кой ще ти прави Фм:)?

# 307
Iva34
При Максим Яков, не е от най-комуникативните, но като специалист е добър.

# 308
A къде си проверявате резултатите от БХС при генеколога или по телефона. Извинявам се за глупавоте въпроси но ми е  първо бебче и не знам как се случват нещата

# 309
Ако си дала кръв при АГ-то от там трябва да получиш и резултата. Той е комбиниран с резултата от скрининга. Ако си дала кръв в лаборатория, резултатите ще получиш от там и трябва да ги дадеш на Аг-то, за да комбинира резултатите и да ти даде няколко листа с данни и заключение.

# 310
Iva34
При Максим Яков, не е от най-комуникативните, но като специалист е добър.
Максим ми следи първата бременност преди 7 години
Изроди ми прекрасния син Максим,не е свързано името със доктора!
Доста хора го смятат за чишит,но на мен той ми вдъхва доверие,сега отново съм при него ,във събота имам час,надявам се всичко да е ок и на ми направи ФМ.
Имам една неуспешна бременност февруари и съм ужасно психирана сега,много съм притеснена и броя часовете до прегледа.
Успех ти желая и само хубави новини🙏🏻

# 311
Iva34
Аз също имам една неуспешна бременност - мисед и съм малко психирана (Пак бях при него).
Иначе наистина си е малко особен, но и на мен ми вдъхва доверие.

Много се радвам, че най-накрая и някой от Варна се включи. 🤗

Лека бременност от мен!

# 312
Iva34
Аз също имам една неуспешна бременност - мисед и съм малко психирана (Пак бях при него).
Иначе наистина си е малко особен, но и на мен ми вдъхва доверие.

Много се радвам, че най-накрая и някой от Варна се включи. 🤗

Лека бременност от мен!
Ще споделяме:😊😊

# 313
И аз съм от Варна, на ЖК съм при д-р Димитрова, която от скоро се е преместила и изражда в МД. Не ходя в МД на прегледи, но вероятно ще раждам там, защото държа да е при нея.

# 314
Момичета, да попитам темата във Фейсбук все още ли е видима само за членовете в нея и не е публична?
Че се чудя да се присъединя пък не искам все още някои хора да разбират.

Общи условия

Активация на акаунт