Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 759
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета. Чудя се какво да си купя за мазане против стрии. Аз имам доста, които ми се появиха като дете, когато растях. Честно казано хи не обичам да се мажа особено зимните месеци и особено с мазна текстура, която не попива. В тази връзка открих сухо олио на кокосолис, дали имате отзиви за него?

https://cocosolis.com/bg/cocosolis-stretch-mark-dry-oil/

# 286
Здравейте, момичета. Чудя се какво да си купя за мазане против стрии. Аз имам доста, които ми се появиха като дете, когато растях. Честно казано хи не обичам да се мажа особено зимните месеци и особено с мазна текстура, която не попива. В тази връзка открих сухо олио на кокосолис, дали имате отзиви за него?

https://cocosolis.com/bg/cocosolis-stretch-mark-dry-oil/
Поръчах си на Палмърс крема против стрии. И аз мразя мазньоци.

# 287
Аз също си взех Body butter-а на Палмърс, но чустно казано ми е доста досадно да се мажа с такъв тип твърдо масло и усещам, че ще започна да пропускам и ще премина на друг вариант!
Аз също си обмислям това сухо олио на Cocosolis.

# 288
Аз коремче нямам още, съвсем мъничко си личи, макар да ми е трета бременност, но е рано, 10 гс и 5 дни. Гърдите ми доста наедряха и си взех някакво органично масло на Bekley да пробвам. Преди не помня, май Mustela ползвах с баткото, а каката преди 19 г. Изобщо не помня дали съм се мазала. Бях на 21 и нямам стрии. Но мисля, че е важно каква е кожата и колко килограма се качват. Но колкото и малко да са, коремчето се опъва много, така че от началото на 4 месец се препоръчва омазняване.

# 289
Точно тези мазньочи ми се ще да избегна, защото и аз ще се намажа 5 пъти и ще ми писне. Кокосолиса ми се вижда доста скъп обаче за 100 мл 45 лв...но май той ще е

# 290
Моето коремче не личи особено, но според мен е защото аз съм си закръглена и затова. Аз засега не съм си взела още нещо конкретно, което да е за бременни. Към момента се мажа с лосион Eucerin pH5 и много добре хидратира, но принципно жената в аптеката каза, че не е за тази работа. Та  и аз ще трябва да взема някакво олио в някакъв момент, че аз съм предразположена към стрии...

# 291
Мисля си, ако просто взема сухо олио от боди шоп, на което не пише, че е специално за бременни, дали ще е подходящо. Вижте това например:
https://www.thebodyshop.bg/podhranvashto-olio-za-kosa-i-tqlo-kokos

# 292
На мен моя приятелка ми поръча лосион,които е ползвала и е безкрайно доволнa: Elancyl Крем за тяло против стрии,за бременни. Не бил мазен и бързо попивал.
Обаче трудно се открива.
Аз от години се мажа с кокосово масло. Сега си купих и олио на Klorane,но то си е мазничко. Simple Smile

# 293
На мен моя приятелка ми поръча лосион,които е ползвала и е безкрайно доволнa: Elancyl Крем за тяло против стрии,за бременни. Не бил мазен и бързо попивал.
Обаче трудно се открива.
Аз от години се мажа с кокосово масло. Сега си купих и олио на Klorane,но то си е мазничко. Simple Smile
Има го това кремче в сайта на Ремедиум, но много скъпо ми се струва Confused Но ако наистина върши работа, хубава кожа цена няма Simple Smile

# 294
Обаче трудно се открива.
Има го това кремче в сайта на Ремедиум, но много скъпо ми се струва Confused Но ако наистина върши работа, хубава кожа цена няма Simple Smile

Ами не мога да дам от личен опит,но тя беше много слабичка и порасна доста на корем за нейните килограми,не и се появиха стрий. Да и на мен ми се струва скъпичко,но наистина както казваш ти хубава кожа цена няма Simple Smile

# 295
Сега гледам, че е 500мл така че може да се каже изгодно. Повечето продукти са по 200мл. Пък това ще стигне за повечко време. Simple Smile

# 296
Цената му е добра за 500 мл, ще се поинтересувам повече за този продукт. Кокосолиса е 120 мл само, златен! 😃
Ако има и други отзиви, моля пишете, че си стана време да се мажем Simple Smile

# 297
Аз ползвам това олио https://remedium.bg/eucerin-olio-protiv-strii-x125-ml-15958/p , препоръчано от дерматолог за дъщеря ми на 13г, тъй като забелязах, че и при нея от бързия растеж са се появили няколко чертички, въпреки, че е много слабичка. Пробвах нейното и ми хареса и си взех и за мен.

# 298
Здравейте момичета, преди седмица ми взеха проби за биохимичен сктининг, знаете ли за колко време излизат резултатите.

# 299
До няколко дни излизат. Аз бях на скриниг събота и в сряда вече имах резултатите. Бях във Фемина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт