Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 792
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,Сряда съм на ФМ в клиника Марковс,при Д-р Марков.
Някакви отзиви за него. Четох,че е много добър с феталната морфология и ми е препоръчан от АГ.
Но днес реших да проверя във форума за мнения и малко се поуплаших. Някой ходиш ли е при него и доволен ли е? Simple Smile

# 271
Момичета, и аз тази седмица съм на БХС и ФМ. Въпросът ми е към тези, които вече ги минаха. Какво да очаквам? Колко време продължават самите изследвания, и най-вече, кога се очакват резултатите от тях?
П.П.: Дадоха ли ви прогноза за пол? 😊

# 272
b.vel., очаквай да видиш бебчето много подробно, да ти помаха и да му чуеш сърчицето. Тези са от най-хубавите прегледи. Иначе зависи при кой си, някой говорят и обясняват, някой мълчат, но общо взето мерят бебето и гледат дали са се развили органите.
Като свърши прегледа казват какво са видели и какво смятат като цяло и дават един лист с подробни мерки.
Преди или след прегледа се дава кръв и зависи къде пускаш изследването става от 3 дни до седмица.
После обикновено има някой който да обясни какво значат резултатите от кръвните изследвания.

При мен трима лекари видяха момиченца и казаха че много биха се изненадали ако не са, но на следващата фм ще се знае със сигурност. Иначе първата бременност в 5м казаха със сигурност.

Успех!

# 273
Момичета как се справяте с гаденето и киселините?Аз съм в 13гс и през 2-4 часа съм гладна и ако не хапна нещо почва много да ми се гади, но проблема е че и като хапна пак почва гаденето и киселини (ям по малко, но на често). Взех си Талцид (помня, че го пиех при предишната бременност) и с него само има някакъв краткотраен ефект...
Привет! Аз съм в същото положение откакто разбрах, че съм бременна. Мисля, че с времето се подобрява. Особено в началото буквално ядях през час, най-много два и то разни сухотии - основно хляб, хляб, хляб, оризовки, ядки. Само яденето ме спасяваше да не ми се повдига поне за малко. От водата ми ставаше по-гадно. Страх ме е да се кача на кантара сега. Положението е по-добре сега в 12 гс, но просто яденето е по на рядко. Аз имам огромен проблем и с миризмите...

# 274
Момичета как се справяте с гаденето и киселините?Аз съм в 13гс и през 2-4 часа съм гладна и ако не хапна нещо почва много да ми се гади, но проблема е че и като хапна пак почва гаденето и киселини (ям по малко, но на често). Взех си Талцид (помня, че го пиех при предишната бременност) и с него само има някакъв краткотраен ефект...Споделете вие какво правите за това гадене...Опитах се да пия повече вода, но още повече ми се гади ...
Четох за една комбинация  шуслерови соли 2,7и 8. И си ги купих, сутрин, обед и вечер се смучат по 5 бр от съответната сол. Комбинацията я има на официалния сайт на солите, препоръчват я точно за гадене при бременност. Другото пак е хомеопатично Кокулин, то сякаш по ми влияе. Зелени ябълки също леко ме облегчават. Дано се почувстваш по-добре скоро.

# 275
Момичета,във връзка с дискусията за Биозин мама,има ли от вас ,които го взимат в момента и им е изписан от АГ? Благодаря лека вечер

# 276
Момичета,във връзка с дискусията за Биозин мама,има ли от вас ,които го взимат в момента и им е изписан от АГ? Благодаря лека вечер

Здравей,да аз. Бях почнала да се разболявам края на Октомври месец и се уплащих. АГ ми го изписа края на Ноевмри.

# 277
Аз го приемам, изписан от моята лекарка Simple Smile

# 278
  • София
И мен до скоро ме мъчеха киселини по същия начин - като не ям - лошо, като ям - пак лошо. Сутрин започвам да се оригвам буквално със събуждането, вечер става нетърпимо понякога. Вече съм към 12-та г.с. и е по-поносимо. Взех си Талцид, но като прочетох, че е с алуминий и още не смея да го пия, може би за най-краен случай само.
Ябълки и други зелении не ми помагат, газирана вода след хранене ме облекчава за кратко. Суровите моркови също като че ли се борят с киселините, алкализирали. Общо взето чакам и се надявам с времето съвсем да мине.
А иначе съм и с гастрит и понякога ме боли с дни Sad
С предните две бременности косата ми грам не капеше, сега капе, но не е нещо фрапиращо.
За сега пия фолиева киселина, може би по-нататък ще взема някакви витамини за бременни, въпреки че като ви чета малко се разколебавам има ли смисъл.
При д-р Марков бях и през 2-те бременности на средната ФМ (на други ФМ не съм се записвала). Обяснява всичко много подробно и постоянно подканя за въпроси. Живот и здраве да е и сега бих се записала при него като наближи времето. Общо взето около месец по-рано трябваше да си запазя час.

# 279
  • София
Някакви отзиви за него. Четох,че е много добър с феталната морфология и ми е препоръчан от АГ.
Но днес реших да проверя във форума за мнения и малко се поуплаших. Някой ходиш ли е при него и доволен ли е? Simple Smile
Аз с първата бременност бях на втората ФМ при него и бях доволна. Обясни подробно всичко, потвърди пола от първата ФМ, прегледа беше половин час. Сега бях пак там, но при Павлова, 20мин. продължи всичко. Показва ти ръцете, краката, брои пръстчетата, мозъка, сърцето, висчко гледа дали е на място и развито. Интересно е Simple Smile

Аз пия Биозин мама от края на октомври, изписан от АГ.

# 280
Аз съм при Павлова във вторник.
Миналата бременност ходих при нея на всички ФМ и останах доволна. Всичко беше много подробно и в детайли. Наистина беше за 20 мин, но съвсем изчерпателно.
Аз с първата бременност бях на втората ФМ при него и бях доволна. Обясни подробно всичко, потвърди пола от първата ФМ, прегледа беше половин час. Сега бях пак там, но при Павлова, 20мин. продължи всичко. Показва ти ръцете, краката, брои пръстчетата, мозъка, сърцето, висчко гледа дали е на място и развито. Интересно е Simple Smile

Аз пия Биозин мама от края на октомври, изписан от АГ.

# 281
И четирите ми деца са гледани при Марков. Много съм доволна. При второто откри аномалия на пъпната връв, която във Франция бяха пропуснали.
Обяснява много подробно и в детайли. Отговаря на всичките ми въпроси и ми дава и диск със снимки.
Определено препоръчвам. Като специалист за мен е много добър.
Иначе и моята коса започна много да капе. С предишните бременности беше точно обратното- ставаше лъскава и здрава.
Дано скоро спре, че и без това нямам много

# 282
Привет, аз за косопада започнах да използвам Алпецин. Не открих някакви противопоказания за бременни. Според вас греша ли? Косата ми е ужасна. Омазнена и рехава.
Приемам биозин мама от края на октомври, когато бях болна по препоръка на АГ. Тогава за 10тина дни го приемах по две - сутрин и вечер, а сега по една.
Пия и чиста фолиева. На 21ви сме на преглед, но ми се иска преди това да отидем да го видим. Имам придърпване ниско долу, както и леко опъване около пъпа. Мисля, че е от изправянето. Май неправилно ставам.

# 283
  • варна
Връщам се от преглед - предположение за мома хихихих, тайно се надявах да е момче, но живо и здраво да е
Косата ми отначало много падаше , но от 2-3 седмици спря и започна да ми расте много нова коса
Не пия никакви витамини за бременни, но като ви чета започвам да се замислям - ще питам доки
Това седене в къщи не ми се отразява добре - все глупости са ми в главата , гледам да се разхождам повечко

# 284
Здравейте, момичета, днес бях при др. Иван Вецев- мога да споделя добри отзиви. Беше доста подробен, не говори много, но ми каза, че положението с кръвотока не е чак толкова лошо, след скрининга и на база хормони и анти Ха ще преценим дали дозата фракси остава същата и дали ще добавим аспирин. Видя обаче, че плацентата се формира ниско- т.нар. плацента превия /просто край няма/ и ме придупреди, че ми изтеглянето й нагоре и възможно кървене, какво се надявам да ме пропусне, че и без това съм голяма паника. Бебчо върви 1 седмица напред и каза, че сега е момента да се промени седмицата и да се водя 12+1, а не 11+11. Съответно и терминът се измества за 20 юли /ако е малко по- рано може и близначе като мен да е Smile/ Иначе и той, както и 2-ма други доктори предположиха, че ще е момченце. Аз нямам претенции само да е живо и здраво. В петък или понеделник си чакам резултатите и от неинвазивния тест, а в петък съм при Сигридов за скрининг.

Общи условия

Активация на акаунт