Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 711
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Тайна е групата и няма да става явна. Спокойно се присъединявай Wink

# 316
Момичета имам проблем с един зъб, ходих при заболекър и ме изпрати на снимка, но понеже е семеен приятел не исках още да казвам. Но мисля че не е разрешено да се правят такива снимки. Как мислите вие.

# 317
Момичета имам проблем с един зъб, ходих при заболекър и ме изпрати на снимка, но понеже е семеен приятел не исках още да казвам. Но мисля че не е разрешено да се правят такива снимки. Как мислите вие.

Определено не. Ще трябва да му кажеш, за да съобрази лечението.

# 318
Снимка не, категорично. Освен ако не се касае за тежък проблем с кореново лечение, въпреки че пак биха се въздържали от снимка.
И аз днес бях на зъболекар. Старомодният начин, преглед, отваряне на зъба, без снимки упойки.
Пожелавам ти бързо да мине.

# 319
Снимка не, категорично. Освен ако не се касае за тежък проблем с кореново лечение, въпреки че пак биха се въздържали от снимка.
И аз днес бях на зъболекар. Старомодният начин, преглед, отваряне на зъба, без снимки упойки.
Пожелавам ти бързо да мине.
Благодаря, ти много.

# 320
Ако е неизбежна снимката ще трябва да кажете на този, който ще я прави, за да ви сложат предпазна жилетка по време на снимането, мен всеки път преди панорамна ме питат. Ако снимката е секторна (само на конкретното зъбче) облъчването е минимално, но пак бих поискала жилетката.

# 321
  • София
Прекрасни, от сутринта съм с леко раздразнено гърло, боли ме главата и съм си леко отпаднала. Сега погледнах с фенер и имам бели налепи. Дайте идеи как да се лекувам, че вчера дойдохме на селото на мм, нито имам лекар тук, града е на 20км, засега съм на чайове, плодове, гаргара със сода и лимон. Нещо друго да мога да правя без лекарства, че се прибираме в петък и то не е ясно кога, че и проблеми с колата имахме 🤷🏻♀ Благодаря!

# 322
Бих добавила само мед към споменатите неща, на мен содата винаги бързо ми оправя гърлото.

# 323
За налепи имам един компрес, с който се спи. Взимаш прясно мляко, слага се на котлона да се загрее и когато заври слагаш оцет или лимонтозу, мяшкото се ореисча и става извара. Тази извара се слага в марля и на гърлото.
Иначе джинджифил, мед и лимон и приемай често.

Аз цял след обяд съм с болки ниско долу. Пих 2 но-шпа отпусна ме малко, ама после пак се върнаха. Вече нямам търпение да идва понеделник и да ходя на лекар. Стига да устискам до тогава.

# 324
Здравейте, имате ли някакви хитринки при киселини? Започват всяка вечер към 6ч без значение дали съм яла преди това или не. Цяла вечер е нещо ужасно, едвам вечерям. Ефектът от газираната вода е минимален - няколко минути, и после пак се започва (основно хълцане, оригване в комбинация с гадене и неприятно чувство в стомаха). Благодаря ви предварително Simple Smile

# 325
  • Германия
И аз го знам този компрес, ако издържиш да спиш с него цяла нощ, увита с шал около гърлото на сутринта ще изчезнат налепите.
Иначе мед и сода бъркаш и хапваш по малко.

Болки имам и аз доста тези дни, ниско, в яйчниците, в матката....само като лежа съм добре. Днес обаче се разбих да правя коледни сладки, тук няма и Ношпа и си търпя на болката. Казват, че нормално било, разтягане на матката. Определено съм по-спокойна, днес съм 14г.с.

# 326
Момичета, и аз от вчера съм с такива болки, но теб при мен са си периодични още от след трансфера. Праявяват се най- вече като съм по- активна и ходя повиче. Явно наистина причината е разтягането на матката, пия но- шпа и рядко таблетка папаверин. Доста информация търсиха за тях и се надявам скоро да отшумят.

# 327
За стриите - ако кожата е податлива на стрии е все тая какво мажете. Ако не е - и без мазане няма да ви излязат. Работила съм със селективна и много скъпа козметика и имам личен опит. Нямам нито една стрия, мазала съм се предната бременност с 30мл тестерче на нещо дето струваше 3-4 кинта.
Снимка в никакъв случай, освен ако наистина не е много тежък проблемът.
Ношпа си поръчвам от eBay от български аптеки.
С първата бременност имах доста болки, но аз бях с обърната матка, което не е проблем, около 40% от жените до колкото знам са с такава, но не всички знаят. Та, възможно е за това да се усеща по-силно, с тази бременност не съм имала никакъв дискомфорт, предполагам защото не е минало много време от предната.

# 328
Здравейте, имате ли някакви хитринки при киселини? Започват всяка вечер към 6ч без значение дали съм яла преди това или не. Цяла вечер е нещо ужасно, едвам вечерям. Ефектът от газираната вода е минимален - няколко минути, и после пак се започва (основно хълцане, оригване в комбинация с гадене и неприятно чувство в стомаха). Благодаря ви предварително Simple Smile
Пробвай Гавискон. Има го като сироп и като дъвчащи таблетки. Сиропът е доста е гъст и малко гадничък за гълтане. Ако ти се гади лесно, по-добре дъвчащите таблетки.

# 329
Iva34
Аз също имам една неуспешна бременност - мисед и съм малко психирана (Пак бях при него).
Иначе наистина си е малко особен, но и на мен ми вдъхва доверие.

Много се радвам, че най-накрая и някой от Варна се включи. 🤗

Лека бременност от мен!
Ще споделяме:😊😊
И аз се следя при Максим Яков и също имах неуспешна бременност април месец. Много се радвам, че се събрахме няколко момичета от Варна при него и ще споделяме🙂Аз съм в петък на ФМ при него. Той ми следи и предната бременност преди 7 г. и изроди сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт