Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 665
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Роботка, да се успокоиш няма как, то е ясно. Утре прозвъни Фемина, Марковс, Щерев и запази един-два часа близките дни, да получиш още някое мнение. Желая ти успех и дано отхвърлят вероятността, от каквото и да е!
Да и при мен беше същото с феталната морфология, доста интересно беше.
По-скоро ме притеснява Papp и free bCG.
Разбира се си записах час за утре да каже АГ. Просто твърде много четох и високият резултат bcG ме притесни.
Ще разкажеш ли малко повече? На мен на ФМ докторката каза, че не вужд анишо притеснително, но после като видя хормоните и спомена, че съотношението им не ѝ харесва, ама не каза нищо повече.
Доста се чудих за второ мнение и т.. Н., ама в понеделник съм при следя щата ме и тя ще ги погледне, та да видим.

# 361
Здравейте, момичета,
не ми остава време да пиша особено - с работа от вкъщи и малката при мен е тегаво, а и все още ми е сънливо.
Но пък нещата вървят много добре. Вчера бях на преглед. Бебка си отговаря точно на деня (12г.с.+0). Също така ми излязоха и резултатите от пренаталния тест и са идеални. Вече знаем, че е момиче! Sparkling Heart
Сега с тези резултати и завършени 12 седмички мааалко се поодъхнах.
Другия вторник съм на ФМ в Марковс. После се чудя да ходя ли на БХС.... според док няма смисъл...

# 362
Момичета, утре съм на ФМ в Марковс при доктор Атанасова. Първа бременност ми и не съм много наясно. С коремен ехограф ли се прави? Някакви изследвания трябва ли да нося? Ще ми взимат ли кръв?

# 363
Да, с коремен - както те гледат на женските консултации. Няма да ти взимат кръв и нищо няма нужда да носиш.
Там често се чака въпреки записания час, да си подготвена. Поне преди 3 години се чакаше.
Момичета, утре съм на ФМ в Марковс при доктор Атанасова. Първа бременност ми и не съм много наясно. С коремен ехограф ли се прави? Някакви изследвания трябва ли да нося? Ще ми взимат ли кръв?

# 364
Аз се връщам от NIPT (noninvasive prenatal test), който май е пренатест по българския вариант. Поема ми го застраховката, а иначе е доста мощна сума.. заплатих само за пола, което беше по-прилично. Измерванията ми бяха добре, но това което ме втрещи и притесни относно самия тест.. не знам дали е същия като в България, но тук в Америка ми казаха, че Даже може да се използва и като ранна диагностика на рак. Това чували ли сте го?

# 365
Добро утро, мами! Мина прегледа, всичко е наред, доктор Атанасова подробно обясняваше за всеки орган, който преглежда. Не че имам база за сравнение, но не е спирала да обяснява. Сега ще ходя съм Майчин дом за БХС, дано излязат бързо резултатите, че в сряда съм при АГ. Знаете дали се чака на опашка там?
Направи предположение за пол - момиче - като обясни, че до 14-та седмица нямало изразен полов орган. Но имало нещо (не запомних името) което или стърчи нагоре, или надолу и на базата на това и нейното предположение. Имате ли повече инфо за това? 😃

# 366
Benny-991,
Става въпрос за един израстък, който на по-късен етап се превръща в пенис при момчетата, клитор - при момичетата.
Вижда се в начални етапи от бременността (около 11-13 г.с.). Когато е хоризонтален, означава, че е момиче.

# 367
Сега ми звънят от Майчин дом Варна,да ми кажат че доктор Яков нямал да преглежда следващите две седмици! Този преглед го чакам от 20 дни,съм неспя да видя всичко наред ли е,а сега и това! Трябваше Яков да ми прави фетална ,и сега не знам какво да правя😖, питах имали някой който може да ме прегледа все пак,ако съм искала при др Станева ,чувствам се ужасно просто! За Варна става въпрос,ако някой може да ме посъветвА къде да отида?

# 368
  • София
Здравейте мамчета!🥰 Ако не е късно бих искала и аз да се регистрирам с бебче на 13 седмици на което все още не знаем пола. Термина ми е на 17 Юни. Миналата седмица бях на морфология във Фемина и мога да кажа че първоначално бях много притеснена за прегледа и как ще протече,но в края на крайщата всичко мина чудесно.Сега чакам само резултатите ,но имам леки притеснение които най-вероятно се дължат на мисленето ми как изглеждат бременните. Стоя си на 51 килограма,а коремчето ми изглежда все едно съм преяла и е доста мъничко😕 Та въпроса ми е дали в напредването на месеците ще започне да ми личи? Имам страшен апетит непрекъснато мелям нещо ,но не забелязвам никъде нищо да расте освен бебето 😅😂

# 369
11 дек. 2020, 11:23 ч.
Сега ми звънят от Майчин дом Варна,да ми кажат че доктор Яков нямал да преглежда следващите две седмици! Този преглед го чакам от 20 дни,съм неспя да видя всичко наред ли е,а сега и това! Трябваше Яков да ми прави фетална ,и сега не знам какво да правя😖, питах имали някой който може да ме прегледа все пак,ако съм искала при др Станева ,чувствам се ужасно просто! За Варна става въпрос,ако някой може да ме посъветвА къде да отида?

# 370
Iva34
Много неприятно така като се получи и аз чаках 1 месец, че беше в отпуска и знам какво е.😔
Доколкото разбрах, сега като се е върнал от Карибите си е направил тест и може да е болен, което ме притесни.

# 371
Iva34
Много неприятно така като се получи и аз чаках 1 месец, че беше в отпуска и знам какво е.😔
Доколкото разбрах, сега като се е върнал от Карибите си е направил тест и може да е болен, което ме притесни.
Офф аз каквато съм филмаджийка почнах да си мисля,че това е лош знак и стоя и рева от един час😖.Нека се оправя доктора ,здравето преди всичко,но каква е тази Станева и аз дори сякаш си изпросих едва ли преглед,защото тази по-телефона беше доста дръпната,сега съм със доста въпросителни къда да отида

# 372
Момичета, успокойте се, в момента има  много болни и лекари и пациенти. Това, че доктора спира работа, показва колко е отговорен. Създава неудобство, но няма драма. За Варна мига да препоръчам места, на които съм ходила аз на ФМ тази и предната бременност и съм доволна - при д-р Балев и при д-р Давидков. И двамата, особено д-р Давидков, обяснява ха много много подробно и дълго. Бъдете спокойни и без излишни негативни емоции ✌️

# 373
Момичета, успокойте се, в момента има  много болни и лекари и пациенти. Това, че доктора спира работа, показва колко е отговорен. Създава неудобство, но няма драма. За Варна мига да препоръчам места, на които съм ходила аз на ФМ тази и предната бременност и съм доволна - при д-р Балев и при д-р Давидков. И двамата, особено д-р Давидков, обяснява ха много много подробно и дълго. Бъдете спокойни и без излишни негативни емоции ✌
Благодаря ще погледна при кой мога да отида

# 374
За Давидков и аз съм чувала добри отзиви, иначе ако не ти е проблем разстоянието, д-р Стоилов от Добрич е доста добър и много жени ходят при него, аз също обмислям за второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт