Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 791
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
И аз не мога да ям много месо. Преди да забременея си ядях по два пъти на ден - сега през ден, два по веднъж и то не с желание.

# 571
И аз още повръщам, също вече карам 14 седмица. От няколко дни повръщам и през нощта, много неприятно. Сутрин до обяд имам проблясъци, с обяда се започва гаденето до следващата сутрин.
Нито съм качила, нито съм свалила кг. Имам апетит, докато хапна. След това започва зорът. Искам да се храня пълноценно, но все още не се получава.

# 572
Да не ти се яде протеини по време на втория триместър е нормално. (А защо не и първия) Не знам защо, но помня като бях бременна предния път и писах в една група за хранителен режим. Там трябва да се яде протеини, въглехидрати и мазнини в точно съотношение, а аз изобщо не можех. Та питам аз защо и дали е от настройване на организма към диетата, а една жена ми пише: "Да не би случайно да сте бременна?"
И да, от тогава знам, че е нормално. Аз и тогава и сега нямам никакъв интерес към яйца, месо не ядях предната бременност, сега не ми е проблем, но яйцата... 😖

# 573
  • варна
Момичета, не съм писала от няколко дни , защото ме приеха в болница - преди 2 дни почнах да кървя .... Гледат ме на видеозон всичко с бебето е добре, имало съм някакво разреханяване на плацентатата  и от там е кьрвенето ! Много ми е притеснено ... Вчера ми излязоха резултатите от теста - всичко е наред и живот и здраве ще си имам момиченце ❤!

# 574
Мими, успех и дано скоро сте си вкъщи с бебче.

# 575
Момичета, не съм писала от няколко дни , защото ме приеха в болница - преди 2 дни почнах да кървя .... Гледат ме на видеозон всичко с бебето е добре, имало съм някакво разреханяване на плацентатата  и от там е кьрвенето ! Много ми е притеснено ... Вчера ми излязоха резултатите от теста - всичко е наред и живот и здраве ще си имам момиченце ❤!
Мими, дано всичко се оправи бързо. Какъв тест прави ти и за колко време бе готов? Аз очаквам също резултати и не ме свърта.

# 576
Относно проблема с месото, аз си хапвам, ни моя лекар ме предупреди, ако случайно имам проблем с приема на месни продукти да си взема протеин на прах от аптека или от фитнес магазините. Аз си вземах на два пъти от Декатлон, имат два вкуса, пиех го с чаша мляко. Ако се притеснявате за редовния прием на протеини го давам като вариант.

# 577
  • София
Мими, стискаме палци всичко да в наред с вас с бебчо и да те изпишат за празниците!

За кога си записахте час за втората фетална морфология? Аз сега звънях в Марковс при Д-р Димитър Марков и има час чак за 3 февруари, което е 22гс. Знам, че се прави до 23 уж, ама ме е страх дали не е много късно 🤷🏻♀

# 578
Момичета,имам въпрос. Снощи ми започнаха едни болки ниско долу и в кръста. Болеше ме 5 Мин,10 Мин не,после пак и така се повтаряше един час. През този час се мъчих да ида до тоалетната,при един от опитите,болката ме сряза все едно с нож. Едвам се изправих от тоалетната чиния,след което последния опит успях да отида до тоалетна,разстройство. След,което абсолютно всичко отмина. Няма и помен от болката,но днес като се събудих се зачудих дали да не отида на преглед да видим бебето или няма смисъл според вас?

# 579
Мини, дано всичко е наред вече и да те пуснат в къщи!

Месо и аз не ям много, по-скоро ям на сила, че хемоглобина ми пада главоломно и се насилвам.

Час за ФМ ми записа док за 19.01, тогава ще съм в 19+6.

Аз вчера цял ден лежах с болки ниско долу. Пих 2 пъти но-шпа. Днес уж съм по-добре. Ама така или иначе бях на изследвания и ше се чуя с док, та ще ѝ се оплача.

# 580
Изобщо не е късно. 21г.с. и 22 г.с. са най-оптималните. 😉

Мими, стискаме палци всичко да в наред с вас с бебчо и да те изпишат за празниците!

За кога си записахте час за втората фетална морфология? Аз сега звънях в Марковс при Д-р Димитър Марков и има час чак за 3 февруари, което е 22гс. Знам, че се прави до 23 уж, ама ме е страх дали не е много късно 🤷🏻♀

# 581
Здравейте момичета, да се включа и аз вече съм 14 ГС а съм качила само 3 килограма. Първа бременност ми е и не знам дали е нормално. А относно месото преди ядях супер много месо, сега ми се гади само като си помисля. Почти не хапвам нищо с месо. Пия протеин на прах.

# 582

аз записах една за 17-та и една за 20-та седмица при различни доктори

и на мен ми е трудно да ям месо, но ям доста сирене, кашкавал, яйца, мисля, че имам добър прием на протеин

# 583
Аз имам час в 20гс и в 21гс за второ мнение.
Иначе, също приемам протеинови шейкове. Докторът ми каза да редувам растителен и животински.

# 584
Забранени храни през бременността
Скрит текст:

Би ли ги качила във фейсбук групата?

Общи условия

Активация на акаунт