Не на секса!

• 7 879
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
Е, нали това е основният проблем тук. Не говорим за двойки, които ги свързват деца, години зад гърба им и които на 20 са си взели дозата секс.

# 76
Е, нали това е основният проблем тук. Не говорим за двойки, които ги свързват деца, години зад гърба им и които на 20 са си взели дозата секс.
Само си мислят, че са си взели дозата, хубавия секс е след 30, дори след 40..

# 77
Не отричам. Но и не съм ограничавала възрастта до 30-40 Simple Smile
Все пак някак мога да преглътна здравословен проблем на по-зряла възраст, когато вече имаме нещо заедно. Но не и няколко месечна връзка, ако съм на 20-тина и тепърва ни предстои да я градим.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 21:18 от Не се сърди, човече

# 78
Авторката си мисли явно,че е над нещата и че ,,любовта " й или по скоро съжалението към партньора й ще крепи връзката им...да де,ама до кога ? Без секс не се живее нормално.
Имах подобна връзка,продължи 1 година. Мъка беше тази година.Да заспиваш и да се будиш до половинката си без да го има този приятен гъдел...това е смазващо. Аз минах през доста етапи-мислех че проблема е в мен и тн....Исках той да се заинтересува по сериозно за проблема,но той проблем не виждаше.
Смяташе,че вече е стар за секс,на 34 години 🤨

# 79
Ако авторката беше над нещата, нямаше да я има темата.

# 80
Има една хубава руска песничка "Готова съм на всичко за един мъж! Да, защото още си млада". Ако сутрин има ерекция пък не иска секс, губиш си времето с него. Ако няма ерекция и твърди, че за него това не е проблем, губиш си времето с него. Ако не си от жените на които във вкъщи им трябва удобен, а навън разгонен, губиш си времето с него. Ако каже, че щом липсата на секс за теб е проблем, той ще търси решение, не си губиш времето с него.

# 81
Ако каже, че щом липсата на секс за теб е проблем, той ще търси решение, не си губиш времето с него.

Много точно казано.
Точно по реакцията му по този проблем може да разбере колко му пука за нея.
Въпросът е авторката има ли топки да пробва или предпочита розовите очила.

# 82
Толкова зор. Не иска човека, това е. Няма пък да е първата жена в историята изнасилила половинката си. 🤭

# 83
Мои предположения:

1. Асексуален е (има и такива хора)
2. Объркан е сексуално (не знае къде принадлежи)
3. Възбуждат го много хард неща, които се срамува да сподели
4. Има здравословен проблем, който се срамува да сподели

При всички положения не е яко двама души да са с разминаване в либидото, каквато и да е причината. И не е яко да не протича никакъв разговор за това. Те че мъжете не обичат много да говорят - не обичат, но когато това пречи на нормалното протичане на връзката... по-добре рано да прекратите. Не е нужно да има вина, просто не е твоето.

# 84
Това не е нормално, до третата година през вечер, после по 2-3 пъти в седмицата! Ако я няма тази част от връзката, ще се отчуждите и въобще не смятам, че е пълноценна любов. Аз повече от три дни не съм оставяла мъжа си, да си почине от умора. Не смятам за нормално да се живее като съквартиранти, без страст. Опитай да разбереш дали има здравословен проблем, ако не, се разделете, защото това не е нормално. Вие до третата година, в най-хубавите си моменти трябва да не искате да се пускате и само да дебнете време да ви е хубаво, после вече и след 30 е нормално да е по-рядко. Аз лично и един месец не бих търпяла такива отношения, не е здравословно нито за организма, нито за нервната система, нито за вашата връзка! Успех, но обезателно разговаряйте и виж какво се случва. Няма как на 22 години да е така, то на тази възраст даже трябва да те дебне из стаите всяка сутрин и вечер.

# 85
Имах такава връзка точно в двадесетте си години. Тогава нямаше бг мама да прочета, че не е толкова рядко срещано явление... Излязох от връзката след 5 години силно объркана и с усещането, че съм ненормална да искам секс всеки ден. А той вероятно щеше да е доволен да прави секс веднъж месечно или по-рядко. Добър човек беше и добре се разбирахме, но при него предполагам влияеше и прекомерната употреба на алкохол.

# 86
Толкова теми изчетох за импотенти, мамини синчета, ходещи на ляво, на дясно. Направо ми иде да кажа на ММ "не ме докосвай, изващенец." Толкова пък да са зле мъжете, не вярвам.

# 87
Толкова теми изчетох за импотенти, мамини синчета, ходещи на ляво, на дясно. Направо ми иде да кажа на ММ "не ме докосвай, изващенец." Толкова пък да са зле мъжете, не вярвам.
Не е правилно да се слагат всички под общ знаменател. Има и жени, които са с ниско либидо, но тях естествено никой не упреква.

# 88
Така е, но започваме (и аз в това число) едни обобщения... "Остави го, не те заслужава, този е гей, малоумен, използвач, мухльо и тн." Може пък той да си е много нормален даже.

# 89
  • СИ
Не е правилно да се слагат всички под общ знаменател. Има и жени, които са с ниско либидо, но тях естествено никой не упреква.

Има нещо такова... Ако жената се дърпа за секс, то това се приема за нещо едва ли не нормално. Но ако мъж не ще секс с жена си, то това е повод за задълбочено обсъждане.

Общи условия

Активация на акаунт