Откраднат живот: Антитела тема 105 🎬

• 29 213
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Да, наистина дайте линк към филма с Вергов, когато има тема. Нищо не съм чувала за него.

# 616
# 617
Да, наистина дайте линк към филма с Вергов, когато има тема. Нищо не съм чувала за него.

То май няма никакво инфо, освен статията, която беше пусната напред.
Дори и заглавието го пишат различно на различни места, но тази сутрин пак пуснаха трейлъра, така че предполагам скоро ще го обявят.
Поне от това, което видях ми изглежда добър, да видим.

# 618
  • София

Two Hearts Каква прекрасна гей-двойка! Joy

/ в някоя по-консервативна от BG страна могат и да са семейство Wink /

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 11:39 от almadji

# 619
Мисля си че:
Скрит текст:
Сестра Кирилова ще го играе семеен консултант на Петре и Наков. 😁

# 620
Хъмбълче, ти съвсем му отпусна края.Stuck Out Tongue

# 621
Иска ми се😭

# 622
  • София
Мисля си че:
Скрит текст:
Сестра Кирилова ще го играе семеен консултант на Петре и Наков. 😁
Нее, тя ще го пази от новата докторка 😂
Какво да се прави като са ни оставили насухо 😜

# 623
Чудя се дали пък няма да се окаже, че Александра е дъщеря на д-р Кръстева - още една голяма тайна от житието на докторката? Grinning Дъщеря, за която никой не знае и тя е изоставила поради някаква причина.

# 624
Преди време имаше една реплика на Кръстева, че знае какво е да загубиш дете или нещо подобно, което тогава много дъвкахме и предполагахме, но така и не излезе нищо от там. Сега може и да измъдрят нещо, но честно казано, не мисля, че ще излезе голяма интрига от това. Ще страдат два-три епизода, ще се изясняват и готово. А и до някаква степен го гледахме това с Нора.
Според мен в друга линия ще я завъртят Александра, където да има повече мегдан за драми.

# 625
Дубрутру!

# 626
Чудя се дали пък няма да се окаже, че Александра е дъщеря на д-р Кръстева - още една голяма тайна от житието на докторката? Grinning Дъщеря, за която никой не знае и тя е изоставила поради някаква причина.

Много банално. Гледахме го няколко пъти този сюжет. Харесвам Александра и ми се иска да е хубава и позитивна нейната история, но надали. Дано не завъртят някаква трагедия около Зорница, Марио и бебе.

# 627
  • София

Много банално. Гледахме го няколко пъти този сюжет. Харесвам Александра и ми се иска да е хубава и позитивна нейната история, но надали. Дано не завъртят някаква трагедия около Зорница, Марио и бебе.
Само Александра да не им го смени, че буквално ще превъртим играта. 🤣🤣🤣

# 628
🤣🤣🤣и още 11 сезона😁

# 629
  • София
🤣🤣🤣и още 11 сезона😁
Ай, наново... 🤣

Общи условия

Активация на акаунт