Откраднат живот: Антитела тема 105 🎬

• 29 228
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Това ще е финалният сезон за сериала.  Ще има май пак повече екшън от медицина, поне от това, което пуснаха.

# 661
Разкажете какво показаха.Simple Smile
Поне вече е официално последния сезон Grinning

# 662
Ами Фотев се смееше с героя на Нейков, Поли някой ще я отвлича, Жекова и с нея нещо екшън. Мазов го раздава директор. Романова ще бъде блага този сезон, щото ще има мъж Grinning Кая и Гринч  се целуваха. И като цяло това запомних.

# 663
Мерси, Майче, явно ще бъде екшън с елементи на медицина Grinning

# 664
Ехх, много мъчно ми стана😔😔 Може би и затова от толкова рано започнаха да снимат.
Иначе вчера Емил каза, че Захариев ще остане сам за малко.
Александра каза, че ще е коремен хирург и ще се казва Габриела Димова, дъщеря на зам. министъра (както каза Ванилия). Каза, че била потисната, че баща ѝ не е кой да е  и има съмнения относно себе си дали е там, защото наистина заслужава или заради баща си. Честно момиче, доста объркано. Може би ще се заплетат любовни истории с нея.
Всички герои, които са от първи сезон ще претърпят трансформации, които са много любопитни. Ще бъде изключително интересно и достойно. Мазов ще мине през големи метаморфози, ще бъде страшно.
Спазвали се изключителни мерки, ръкавици, маски.
В момента се заснемат финалните епизоди, не се знае точна дата.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 09:55 от Mint.

# 665
Ето тук в началото може да видите кадрите:

# 666
  • Разпиляна във въображението
Най-накрая финал.

# 667
Промото! https://www.instagram.com/p/CKlPoaFDPpC/?igshid=1j2gogf967zye

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 11:18 от HumbleDrumble

# 668
Разгеле, финал! Толкова се измести фокуса от медицината и началния замисъл, че се радвам. Писна ми от мутри, инвеститори, министри, корупция.
Очаквам и искам по-драматичен финал, поне за някои персонажи - Фотев, Тасев, Методиев, Мазов.
Кой остана от първи сезон освен Пецан и Кръстева, не знам. А Врабчев и Пенев. Ще видим какво ще измислят там. Не го чакам с нетърпение, но ще се гледа, щом е финал.
За Марио/Зорница и Гринч/Кая искам хепи енд. За Нора не знам.

# 669
Врабо май ще си слага край на живота. Мисля си че на новият директор отново ще му къртят фаянса😁🤣

# 670
  • София
Финалът?! :о
е, шокирахте ме. Мислех, че ще бием рекордите...
Отдавна трябваше да приключат, дано поне направят един наистина силен последен сезон и да останем доволни в края.
На мен темата ще ми липсва...

# 671
  • Разпиляна във въображението
Аз нямам големи очаквания. Размиват линиите с нови герои и досадната с Фотев продължава. Не ме интересува никой извън Марио /Зорница и бебчо/ и Нора /Тасев/. Да закриват болницата и да  се върнат в "Св.Кирил".

# 672
Обаче започнаха сериала със Сърчаджиева и ще го завършат с нея. Grinning  Нещо не ме радва факта, че ще го играе дъщеря на министър, защото ще разбозят работата още повече с някакви излишни драми покрай тая сюжетна линия. Поне Нейков прилича на бг министър и ролята ще му пасне. Joy

# 673
Дебел и мазен, нали😁
Като си представя, че разликата им е само 12 години със Сашка😁

# 674
Аз съжалявам, че сериала свършва. Фен съм му от епизод първи. Особено началото беше много силно и интригуващо. Друг така не ми е приковавал вниманието. Имаше и бозави сюжетни линии, някой път съм гледала ... "насила", но въпреки всичко, за мен си остава бг сериал № 1.

Общи условия

Активация на акаунт