Откраднат живот: Антитела тема 105 🎬

• 29 206
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Както и преди миналия сезон казах, ще ми липсва, но се радвам, че историите ще бъдат завършени и няма да се чудим дали в следващия сезон ще скапят някоя от тях, щото някой актьор е решил да излезе.
Министри, Фотев и тн са ми досадни ужасно, но се надявам все пак останалите да бъдат интересни. Предполагам, че този сезон също ще бъде по-кратък.

# 676
И аз съм така - хем искам да си гледам, хем искам да се приключва вече и да не разтягат локуми 😁

Но пък ни чакат още доста български продукции, така че се надявам, че няма да ни е скучно.

# 677
Хъмбълче, и Дарин Ангелов ли ще участва?
Да не е казал нещо? Аз слушах Марков, само докъдето се отнасяше за сериала.

:smiles:smiles:Вероятно нещо съм си объркАла. дала си линк с Гергана и се вижда Дарин Ангелов. Може би това е от предаване, където е гостувала Герито. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 678
Цитат
Вероятно нещо съм си объркАла. дала си линк с Гергана и се вижда Дарин Ангелов. Може би това е от предаване, където е гостувала Герито. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Даринчо води вече в На кафе😛 Само още един лигльо им трябваше😁

# 679
Нямам възможност пък и желание за гледане на сутрешни блокове и затова изоставам с информацията. Гала да не се е пенсионирала?Money

# 680
A, млада е, още ще ни мъчи Joy
Ще ми липсва сериалът при всички случаи, на мен ми е като навик.

# 681
Сериалът няма да ми липсва. Отдавна трябваше да свърши. Чакам с интерес Сърчаджиева и бебето. Ще ми липсва компанията от темата. Не гледам много тв.  Дано се срещнем в тема на друг бг. сериал

# 682
Ще се срещнем с някои в Порталът 😁😝
Хайде, сезонът си има вече страница:
https://nova.bg/series_movies/info/3696/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80 … 0%BB%D1%8A%D1%82/

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:37 от HumbleDrumble

# 683
Темата ще ми липсва най-много Sad Така свикнах, пиша от 6ти сезон май, това трябва да са към 2 години. Надявам се да има други интересни сериали, но няма да е същото поне с темата.

# 684
Откраднат живот: Финалът започва на 23-ти февруари. Официално е!

# 685
Еми, чудо, еей го къде е Grinning
Кадрите, които видяхме днес ли са официалното промо или те са само за загрявка?

# 686
Не ми изглежда много официално, но кой знае.

# 687
Според мен това е трейлър и ще пуснат някое мааалко по-подредено към кадри промо.

Надявам се да се се постарали като за последен сезон и да са замислили инетресни неща. Най-вече историите да са добре, последователно и колкото се може по-стегнато разказани.

Чудя се дали на финала ще върнат стари герои, да кажем на някое тържество да ги съберат и да ги покажат 1-2 години напред.

# 688
Последният единадесети сезон на българския сериал "Откраднат живот" ще направи своята премиера на 23 февруари (вторник) и ще се излъчва от вторник до четвъртък от 20:00 до 21:00 ч.

# 689
Пак ще са 39 епизода, освен ако няма някой двоен финален епизод. Което е много хубаво, защото имат 12 епизода по-малко да разтакават нещата и с глупости да пълнят сериите, не че товаможе да ги спре да го направят, де Grinning

На кадрите ми стана интерсно когато Врабчев стои навън и гледа в една кола пред него и след това го дават на земята проснат. А и май е Нора, а не Поли, която отвличат или нещо от този сорт. Пенев ли е този дето го удрят в операционната? А Зорница май ще има екшън с бременността й.

Общи условия

Активация на акаунт