Откраднат живот: Антитела тема 105 🎬

• 29 607
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Майче, а ти видя ли кого карат на носилка и тичат паникьосано, дали беше рандъм пациент или някой от нашите, че мен това ми убягна.

# 691
Мисля че Врабо.

# 692
Диана е била в На Кафе днес. Филип Буков беше вчера, това което той каза, беше, че героят му пак ще мине през няколко “лица”, но нищо кой знае какво не издаде. Диана сега ще върна да я гледам.

# 693
Гледам, че в инстаграм, Методиев е праснал три сърца на Политу, явно там ще е заварката. Бедната Романова😁

# 694
Гледам, че в инстаграм, Методиев е праснал три сърца на Политу, явно там ще е заварката. Бедната Романова😁
Аз съм за Врабчев Simple Smile

# 695
😮Методиев и Врабчев? 😮

# 696
😮Методиев и Врабчев? 😮
Хахахахахахахахаххахахах
за новата любов на ПОЛИ да е ВРАБЧЕВ, а не Методиев.

# 697
Кой е Методиев?

# 698

Къде го видя на стори или пост? Simple Smile

# 699
  • София

Инвеститора, този, който даде пари за отделението на Табаков, а после и на Наков Simple Smile

Дани, с теб съм за Поли и Врабчев. А Пенев ще си е с Куртева, двамата ще се преоткрият.

# 700

Къде го видя на стори или пост? Simple Smile

Явор Ралинов играе Методиев 😁

# 701
Обаче ми е ни в клин, ни в ръкав финал с 11 сезон. 10 много добре се връзваше за финал и можеше лесно да приключат историята. Реално не помня там изобщо нещо важно за се случи. А сега и нови персонажи ще влизат за 1 сезон.

# 702
Майче, а ти видя ли кого карат на носилка и тичат паникьосано, дали беше рандъм пациент или някой от нашите, че мен това ми убягна.
Не разпознавам кой е на носилката, може би просто пацинет. Но пък в същото време Пенев, Поли, Тасев, Ненева и Романова на едно за обикновен пациент сякаш не се връзва Grinning
Eто тук снимки:
Скрит текст:

Е, Методиев с Романова ще се сваля, поне от кадрите, които пуснаха се вижда това. Grinning Остана накрая Захаринчо сам да завърши Grinning

Думите на Диана от днес, че Зорница има трудна бременност отговаря напълно на пуфкането на терйлъра Grinning

# 703
  • Велико Търново
Пак ще са 39 епизода, освен ако няма някой двоен финален епизод. Което е много хубаво, защото имат 12 епизода по-малко да разтакават нещата и с глупости да пълнят сериите, не че товаможе да ги спре да го направят, де Grinning
Аз пък някъде четох, че този сезон щял да е с най-много серии.

# 704
Не мисля, че има как да е с най-много серии, при положение, че няма да се излъчва в петък. Тогава имаше сезони с по 50+ епизода, докато последните вървят около 40, когато пускат само 3 епизода седмично.
А и като цяло май пролетните сезони ги правят по-кратки, защото гледаемостта е по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт