Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 060
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
+1, вчера пак заспиваше3-4 пъти на гърда, ако си я взема и веднага отваряше очи. След полунощ се събуди с писъци и жално стенене. ( Иначе се закача до към 23:30, а обикновено заспива около 22:00) Уж рано да следващия "ревлив период", но се държи точно както го описват.
Паола, къде те пренасочиха? Имате ли неотложна помощ?

# 601
Аз тази нощ съм спала 4 часа, наложи се за пореден път да разнасяме чудовището 2 часа посред нощ. Ръцете ми откъсна малкото безобразно прасе. Почнах да сънувам наяве и да къртя дълбоко като пор, до сега никога не ми се е случвало, винаги съм спяла адски леко. Сънувам си аз, че си летя наоколо като феичка и разпръсквам бляскав прашец и се чудя какъв ли е тоя отвратителен звук, който се чува, то малкото ревяло до мен и се насирало. Събудих се точно на време, за да чуя как изригва ядрената бомба, а малкото с блажена усмивка изскимтя от кеф, че ми е изсрало такава изненада в 7 сутринта, след като я приспахме с 300 зора от 21:00 до 23:30, а след това от 3:00 до 5:20. Лежах и се чудех дали да не я метна в нейното легло и да я замъкна в другата стая да си вряка докато аз сладко-сладко си отспивам около 50 часа. Идва ми да си изскубя косата, честно.

# 602
Като студентка си бях намерила работа нощна смяна и първата си почивка я проспах. Събудих се след 30 часа, излязох да хапна и пак отидох на работа Joy
Сега подозирам, че като спя първия път без него или ще проспя всичко и ще се събудя, когато ми звъннат, за да ми го върнат, или няма да мога да заспя, защото ще ми липсва.
Познавайки се, май ще е второто Joy

# 603
Оххх явно напоследък всички имаме тежки дни. От два дни не мога да си позная детето.. такова крещене,пищене направоооо главата ми е блокаж..

# 604
Вашите бебчета плачат ли от други хора освен вас?
Напоследък дундичка плаче, когато някой дойде да я види. Свикнала е с мен и баща си. Днес в кабинета на ЛЛ се разплака само като я докоснаха. След ваксината направо посиня от рев. Не е ревлива по припцип. Направо такъв жален рев, с хълцане, едвам си поемаше въздух... Още ми треперят ръцете.

# 605
Оххх явно напоследък всички имаме тежки дни. От два дни не мога да си позная детето.. такова крещене,пищене направоооо главата ми е блокаж..
Моята се разби от рев, мучене и пищене 2 дни,  а вчера не спря да се върти по корем и да пищи и не пожела да спи повече от 15 минути накуп. И аз не можах да я позная, бе адски хиперактивна.
Сега е в настроение, смее се, но е по- кротка от вчера. Снощи едвам съм я приспала в 11 без 10, за да се събуди отново след час, ужаст!

# 606
И моята е в отбора на ревящите Joy
2-3дни вече са кошмар. Трябва само да я нося. Сложа ли я някъде почва истеричен рев...а преди заспиваше и на активната гимнастика и в леглото си. Сега само като я нося или на гърда Sad  не знам дали е от ваксините миналата седмица, от това че почна да се обръща често по корем, период ли, не знам...
Тъкмо посвикна да си заспива сама на леглото, а сега пак заспива в нашето Sad всичко ме боли от това спане на една страна. Мрън, мрън...
Браво на тези, които татковците приспиват децата. Моят никога не го е правил. А и се знае, че щом реве и ѝ дам гърда, все ще мирне в един момент.

# 607
Нашата лл ми беше казала да си нося шишенце с вода, за да й давам между ваксините, по-леко да ги понесе.
И наистина се залъга, че ще суче и се разсея от болката.
Снощи беше ад и при нас. Седем пъти лягахме и ставаме, яде, размрънка се, стана, вървя за да приспя, тя почне да ми суче рамото, пак легнем и така СЕДЕМ пъти. По едно време вече имах усещането, че я изпусна от взимане и оставяне. Накрая след 2 часа заспа. И след 4 часа се започна едно мрънкане, час и половина, Бута ме, драска ме, рева, и се укроти когато успя да се изака. Е, нямаше такъв зор просто. Много я болеше. Нямаше ли да свършат тези коремни несгоди вече. Един сън няма нормален. Все се буди от болка и с рев.

# 608
  • София
Ясен днес се събуди в 9 с писъци. Ама пищи ви казвам, с такива децибели, че не знам как не се пръскат стъклата. Сложих го на леглото и започнах да му капя вода в устата, за да не може да пищи и като спря го затапих с бибата. Кротна се, дадох му гърда и спа до 10:20ч. Снощи пак така пищя. Като реве се справям някак, но започне ли се това чудо направо полудявам.
И аз завиждам на тези от вас, чиито мъже приспиват бебетата. Нашият татко може да го разнася, но да го успокои когато плаче - абсурд. Би заспал при него по-скоро като се пребие от реване, отколкото баща му да успее да го приспи Unamused
Имаме напредък с кошарата. 2 от 3 нощи спи по 1/2 нощ там Satisfied

# 609
Вашите бебчета плачат ли от други хора освен вас?
Напоследък дундичка плаче, когато някой дойде да я види. Свикнала е с мен и баща си. Днес в кабинета на ЛЛ се разплака само като я докоснаха. След ваксината направо посиня от рев. Не е ревлива по припцип. Направо такъв жален рев, с хълцане, едвам си поемаше въздух... Още ми треперят ръцете.

Нашият не плаче, доста е социален даже, но ние у дома сме една тумба народ. Свикнал е с хора. Усмихва се на всеки, днес бяхме при ЛЛ на консултация, дойде и педиатър. Жената се опитва да му чуе гърдичките със стетоскопа, нашия и хванал кутрето и нещо и говореше.
След консултацията -  8.200кг и 65см. А аз вкъщи си го мерих 8,500кг Grinning
Биха му 6-валентната и сега ще следя за Т.

За съня не мога да се оплача, спинка си, като хапва по 20-30мл АМ, 3-4 пъти през нощта. Свинкала съм вече.

# 610
Явно влизаме в следващия сезон от сериала 😄 И моето тамагочи нещо вижда зор със съня - заспива трудно и обикновено с мрън и рев, спи леко, а следобед задължително има едно будене с адския рев - а ла дране. Чудесия!
Вашите бебезавърчета търкат ли си зверски очите? До толкова грубо го прави Калоян, че или се разбужда, ако спи или се разплаква, ако е в унес. 🤔

# 611
Нашият обиколник е такъв и ми е страшно удобен

Днес мъжете се разхождаха, че времето беше хубаво.
От 17ч сме на ваксини и ми е Confounded
Мъжът ми приспива детето откакто научих малкият да заспива с една играчка.
Показвам му я и той като хипнотизиран я гледа и заспива. В повечето случаи де...

# 612
  • Пловдив
Ние именно поради тези причини- удряне на главичка в кошарата, крачета, които се промушват ... обиколници и т.н , решихме да вземем мека кошара. Много е удобна и лесно преносима.

# 613
Трябва да дам на майка ми да прочете за вашите неволи, че все се оплаква че моя бил непослушен. Да, буди се вечер да яде, но веднага след това заспива. Реве когато е гладен и изобщо не издържа и минута гладен. Малко сме го разглезили и го държим на ръце повече от необходимото и сутрин става в 6-6.30. Яденето стана живо мъчение и трябват двама човека за да го нахраним. Единия го държи, а другия пъха бързо бутилката в устата му за да не реве. Joy. Приспиването, през деня майка ми ми помага и го приспива в количката, след обед спи с мен в леглото и вечер пак аз го приспивам в леглото.
Та в общи линии това са ни проблемите

# 614
Лайка, дай да я видим този магическа играчка Simple Smile
А на мен ми дойде......не на 28я , а на 34я ден, но си е истински. Вече втори нормален след проблемите, та съм доволна.
Лелеее, мойта бухта полудя! Говори, вика, вряка , хили се... Звучи като полудял динозавър....хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт