ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 536
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Между гори и планини
Не обичам такива хора с липса на мисъл, какво тяхното държание би навредило на околните.
Мисля, ч ви разказах , за приятелка която имаше всички симптоми, заедно с едната си дъщеря, но отказа да прави тест, с думите че не може да си позволи 120лв. Мъжът ѝ на много добре платена държавна работа, продължи да ходи. А трябваше като първи контактен да е под карантина. Възмутена съм, защото заради такива хора,утре може да се зарази майка ми, която с пенсия от 300 лв , ще изкара 120 за тест. Същата тази, като оздравя, започна във фб страницата да рекламира скъпи вносни масла, на които е дистрибутор, с думите че те са помогнали за оздравяване и възстановяване. Познайте дали някога, отново искам да имам контакти с нея... Силно съм разочарована!
Учителката ни по математика - миналата седмица, защо да не ѝ заведат дете за урок, с баща с доказан Ковид. Сега жената да се притеснява.

# 421
  • София
И в нашия клас почнаха родителски брожения срещу учителката по БЕЛ, децата отдавна не я харесват и дори й се подиграват, което хич не помога за взаимното им "съжителство". Да видим къде ще му излезе края.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:29 от green_dawn

# 422
  • Някъде в Европа...
Далеч съм от мисълта, че хората са отговорни за вируса. Даже смятам, че по-голяма част не са, не правят тестове, мълчат за контакт..особено в по-малките градове .имам и познат с доказан ковид, който се разсърди сериозно на всички, които коментираха и се питаха дали са имали контакт с него - защо коментирали....Имам и колеги, които упорито си ходеха на работа, въпреки че вкъщи имаха болни, които обаче не си правеха тестове...
Приела съм го...Моля се само ако се разболеем, да го караме леко...

# 423
  • софия
Много харесах приятелките на детето. Всичките пет 💞 Възпитани, нормални момичета, които не се притесняваха много и да си говорят с мен. Дано и аз не съм се изложила (надявам се, че не съм) и винаги да идват с удоволствие вкъщи.
Мрън има усет за хората, спокойна съм. Да видим какъв младеж ще доведе някога.

# 424
  • Между гори и планини
А аз не мога да го приема. Не е срамно да си болен, срамно е да си безотговорен. При болест от която някой може да умре. Съвест, нещо ме ги ли гризе? Много пък работливи станаха изведнъж българите и болни ходят на работа. Иначе се чудят как пуснат болничен и да свържат Великден с Гергьовден.

# 425
Моля да споделите от къде да намеря прилични задачи за вектори, че младежът ще прави контролно в сряда, а е изрешил задачите в сборника (Просвета) и учебника. Ако е възможно на малко по-високо ниво от средното.
Благодаря ви предварително.

# 426
шмърц, да ти снимам ли тестовете от Веди за вектори? Не знам как са като трудност обаче.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:53 от ston

# 427
  • Между гори и планини
Моля да споделите от къде да намеря прилични задачи за вектори, че младежът ще прави контролно в сряда, а е изрешил задачите в сборника (Просвета) и учебника. Ако е възможно на малко по-високо ниво от средното.
Благодаря ви предварително.
Да ти снимам от сборника на Архимед, искаш ли?
Вчера нашите взеха корен квадратен, вечерта с частната учителка Стивън решава и направи домашното към училището, сега решава задачи които тя му даде. Уж ги разбира.

# 428
На Веди 4те теста за вектори са по 5 мнооого лесни задачи с а, б, в. На Коала в Б групата имаше някои по-хубави.
Аз тук намерих хубави задачи:
https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … qVkK_M-sLoJWf9PiZ

# 429
10x Bowtie

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 15:49 от шмърциплянку

# 430
.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:25 от Judy

# 431
*

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 15:48 от шмърциплянку

# 432
  • Между гори и планини
😊

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:35 от Доня Дафина Черешова

# 433
.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:25 от Judy

# 434
Много, много ви благодаря, момичета, за съдействието!
Няма да има време младежът да скучае през уикенда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт