ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Наскоро попаднах на някакви мисли на Агата Кристи. Не че тя е някакъв виден философ, нито пък мога да бъда сигурна дали наистина тя ги е казала тези неща. Но имаше една констатация, която разпознах като изключително правдива - жените често смятат, че имат интуиция, но всъщност те просто притежават умението неосъзнато да регистрират хиляди незначителни на пръв поглед детайли, които в необходимия момент се сглобяват и водят до вярна уж интуитивна преценка.
При мене това умение е напълно осъзнато, при това в комбинация с ненужно голяма слонска памет за дребни неща, така че мисловната пътечка, по която стигам до решение или преценка, ми е напълно ясна. В никакъв случай не се смятам за интуитивен тип, даже напротив.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:16 от Red

# 466
  • София
sssani, правиха нашите тест на вектори. Беше последната седмица преди да почнат ДО.

# 467
Това излезе
Скрит текст:
Малко се изненадах от резултатите.
Да, за вектори правиха още в училище.
Покрай този вирус разбрах, че съм заобиколена от букет силни индивидуалисти, които най-много ценят личната си свобода и не могат да направят компромис с нея дори и за няколко месеца.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:32 от Amanda.D

# 468
ISFJ, но обичайно това излиза при мен. За мен тези тестове са също забавни и дотам. Най-малкото са манипулируеми, а и зависи в какъв контекст ти е нужен... скоро ги обсъждахме в университета Simple Smile
Ковид няма вече да коментирам по никакъв повод

# 469
Видях се в профил. Опасявам се, че съм изяла, и бабата, и червената шапчица. А още не е дошло "голямото стоене вкъщи и голямото ядене". Имам спешна нужда от ловец!

# 470
Хаха, Мария! Smiley
Огледалото лъже, не му вярвай!

# 471
  • софия
Като стигнахме до думата "обвинявам" и се сетих да ви питам дали сте си правили личностен тест MBTI: http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

Ще ми е интересно да споделите каква е вашата личност и дали реално съвпада с вашата същност.
Да. В моите очи в голяма степен съм това.
Скрит текст:

Продължавам да чета пропуснатото.
Наздраве Wine Glass

Хахахахаха, Мария, разсмя ме много. Важното е да сме живи и здрави, както се казва. Все в някакъв момент ще я смелим и бабата.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:00 от zvаnchе

# 472
  • София
Ааа, Мария, ти пък!
Надали.
А и това май е последното нещо, за което си заслужава човек да се тревожи в момента.

# 473
Абе, като ти стягат гащите, си е тревожно. И аз съм качила 2-3 кг. Уж не ги усещам, но най-удобните ми панталони в последно време нещо не са ми особено удобни. А празниците тепърва предстоят. Традиционно от около 20.12 докъм 5.01 не работим. Мъка, мъка...

# 474
Бая се втрещих. Като знам с какъв зор ги свалях предишния път, а сега съм още по-стара. Но хич не ми се гладува точно сега. Здраве да е, каквото - такова.
Направих теста: ESFP.
Днес приключих и с последната покупка за празниците. За първи път преди 23.12 Simple Smile.

# 475
Ние поглъщаме невероятно количество храна. Срам ме е да кажа колко пари за храна съм дала тази седмица .
Кучето и то само дрънчи с купичката. Всички сме лакоми.

# 476
  • София
Ми аз просто ходя сборно по 30-40 км седмично.
Това идеално държи във форма без усилия. Реално час и нещо на ден.
Факт е, че за една-две седмици бях спряла, понеже ме болеше сводът, и веднага от нищото се качиха 1-2 кила.
Мъжът ми бяга по 10 км в събота, ходеше и на фитнес, а сега освен да започне тича втори път.
Детето и то ходи и като гледам много разумно подхожда към начина, по който се храни.
Иначе ние с годините намалихме количеството храна и сега в никакъв случай не мога да кажа, че ядем много.
Ма нещо особено да сме изпосталяли не забелязвам. Grinning
А да, напролет отслабнах. Ама тогава месец и нещо реално почти нищо не ядох. Тревожех се за НВО.

# 477
Аз тренирам 30- 40 минути на ден, разхождам кучето. Понякога тичам по вътрешните стълби в къщата. Сега и велоергометър добавих. Но ям много Като се включи и алкохол, никакъв ефект.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:38 от Amanda.D

# 478
  • София
Абе то и аз ходя пеша всеки ден и покрай разходките с малкия, но това не ми пречи да съм 100+ Blush
Аманда, с вашето семейство ще си паснем идеално. И у дома е същата история. Котката не прави изключение.

# 479
  • Между гори и планини
Въобще не ми говорете за килограми. Трябва да съм на хранителен режим, който мъжът ми издържа 2 години и напълно забрани. Имаше ефект, но от 3 години не го следвам и съм качила много. Вече не ми пука, сменям размеря и нося еластични панталони. Хапвам и пийвам умерено. Но от нищо не се лишавам. Прекалено дълго, около 20г бях на диети и много спорт, включително се състезаваха в гимназията. Стига толкова, ако ще да съм изяла бабата, червената шапчица, вълкът, ловецът, седемте джуджета и лошия змей.

Общи условия

Активация на акаунт